Νέα

Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 391K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Πόσα χρόνια θα μείνει αντιπολίτευση η ΝΔ του Σαμαρά;

• 1-2

Ψήφοι: 18 25,0%
  • 3-6

Ψήφοι: 4 5,6%
  • 7-10

Ψήφοι: 5 6,9%
  • 10+ όπως μετά το 93

Ψήφοι: 45 62,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
ενω εσυ ξερεις τιεγινε στα ιμια

πρωτο καραβι πιστα σε ειχαν και τα ειδες ολα

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

και το πολυ τσιπουρο τα εκαψες και τα δυο  ημισφαιρια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ούτε στην Αθήνα του Περικλή ήμουνα αλλά ξέρω πάνω κάτω τι έγινε. Δε θέλω να σε τρομάξω αλλά υπάρχει και κάτι που λέγεται βιβλία. Βέβαια τώρα να μιλάω σε κάποιον που ότι κοντινότερο έχει δει σε βιβλία είναι το ρεπορτάζ ΠΑΣΟΚ στο σαλόνι του Έθνους είναι ανώφελο...

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
πολλες φορες ειχα παει και ειχαμε μιλησει και ημουν συνδρομητης και σε ενα περιοδικο που εβγαζε. :2on1:
Και σου άνοιξε την καρδιά του ε;;;;  :idiot: :uglystupid:

Ποιο πολύ στέκει να έλεγες: ''τον γνωρίζω αρκετά καλά'' αν ήσουν ο καφετζής του. :birdman:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Δες όμως τι λέει το άλλο το πωρωμένο το κομματόσκυλο για το τέρας γνώσης,πως κάνει λάθος για το Κυπριακό.....επειδή του θίγει τον κωλο εθνάρχη του.
το ειδα και στηριζω Πλευρη

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Δες όμως τι λέει το άλλο το πωρωμένο το κομματόσκυλο για το τέρας γνώσης,πως κάνει λάθος για το Κυπριακό.....επειδή του θίγει τον κωλο εθνάρχη του.
Το να σε λέει κομματόσκυλο ένας γιαλατζί νεοναζί, ένας skinhead της πούτσας, ένας ακροδεξιός του πληκτρολογίου είναι τιμή. Σε ευχαριστώ.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Δεν είσαι δηλαδή ε;;;;; :2funny:
Όταν με κακολογούν οι νεοναζί της φάπας, οι κομπλεξικοί με τις σβάστιγκες, οι ανορθόγραφοι κάφροι είμαι ήσυχος. Όταν πουν καλά λόγια για μένα τέτοια κοινωνικά περιθώρια θα αρχίσω να ανησυχώ.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ούτε στην Αθήνα του Περικλή ήμουνα αλλά ξέρω πάνω κάτω τι έγινε. Δε θέλω να σε τρομάξω αλλά υπάρχει και κάτι που λέγεται βιβλία. Βέβαια τώρα να μιλάω σε κάποιον που ότι κοντινότερο έχει δει σε βιβλία είναι το ρεπορτάζ ΠΑΣΟΚ στο σαλόνι του Έθνους είναι ανώφελο...

μετα τον νικηταρα τον τουρκοφαγο μαθαμε και το βουρλο τον βιβλιοφαγο :2funny: :2funny: :2funny:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
η πικρη αληθεια ειναι εδω. Ολα τ' αλλα ειναι λογια ν' αγαπιωμαστε :uglystupid:

Συνημμένα

• GreeceDebtGDP.jpg
    GreeceDebtGDP.jpg
    17,1 KB · Εμφανίσεις: 13

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
μετα τον νικηταρα τον τουρκοφαγο μαθαμε και το βουρλο τον βιβλιοφαγο :2funny: :2funny: :2funny:
Έλα πρασινοφρουρέ, ψάξε για τα βιβλία των Έλλις - Ιγνατίου και του ναύαρχου Λυμπέρη να ξεστραβωθείς. Άσε την τηλεόραση που παίζει μόνο ΜΕΓΚΑ και τις φυλλάδες του Μπόμπολα που σου έχουν κάνει το μυαλό πουρέ και μορφώσου επιτέλους. Έχεις κάνει το copy paste από το ethnos.gr επιστήμη.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

Λίγες ημέρες μετά την κρίση, μιλώντας σε συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, ο Θεόδωρος Πάγκαλος αναφέρθηκε και στο θέμα της σημαίας:

«Η συμφωνία ως προς το τελευταίο σκέλος είναι η απομάκρυνση των δύο αγημάτων. Μου επαναλαμβάνει (ο Χόλμπρουκ) δύο φορές ότι οι Τούρκοι δεσμεύονται με τρεις λέξεις: όχι πλοία, όχι στρατιώτες, όχι σημαίες επί των νήσων ή στην περιοχή στην άμεση γειτνίαση των νήσων. Νο boats, no flags, no men on the islands or in the proximity. Αυτό ήταν, μου το επανέλαβε επανειλημμένα, ότι θα εγγυηθεί ότι οι Τούρκοι θα τηρήσουν. Μου υποσχέθηκε ότι οι Τούρκοι θα το τηρήσουν αυτή τη συμφωνία όπως την περιγράφω. Αυτό δεν σήμαινε δέσμευση δικιά μας. Και πράγματι, δεν μας εζητήθη από τους Αμερικανούς αφαίρεση σημαίας και δεν τους υποσχεθήκαμε αφαίρεση σημαίας».

σαλτα και κοιμησου σε ταραξε το τσιπουρο  :2funny: :2funny: :2funny:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Λίγες ημέρες μετά την κρίση, μιλώντας σε συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, ο Θεόδωρος Πάγκαλος αναφέρθηκε και στο θέμα της σημαίας:

«Η συμφωνία ως προς το τελευταίο σκέλος είναι η απομάκρυνση των δύο αγημάτων. Μου επαναλαμβάνει (ο Χόλμπρουκ) δύο φορές ότι οι Τούρκοι δεσμεύονται με τρεις λέξεις: όχι πλοία, όχι στρατιώτες, όχι σημαίες επί των νήσων ή στην περιοχή στην άμεση γειτνίαση των νήσων. Νο boats, no flags, no men on the islands or in the proximity. Αυτό ήταν, μου το επανέλαβε επανειλημμένα, ότι θα εγγυηθεί ότι οι Τούρκοι θα τηρήσουν. Μου υποσχέθηκε ότι οι Τούρκοι θα το τηρήσουν αυτή τη συμφωνία όπως την περιγράφω. Αυτό δεν σήμαινε δέσμευση δικιά μας. Και πράγματι, δεν μας εζητήθη από τους Αμερικανούς αφαίρεση σημαίας και δεν τους υποσχεθήκαμε αφαίρεση σημαίας».

σαλτα και κοιμησου σε ταραξε το τσιπουρο  :2funny: :2funny: :2funny:
Greek and Turkish officials provided assurances to the United States that their military forces on and arrayed around the islets would be removed, with the U.S. agreeing to monitor the withdrawal.

Μια πρόταση από πάνω γράφει No flags, και μια πρόταση από κάτω ότι "δε μας ζητήθηκε καμιά αφαίρεση σημαίας"  :jerking:
Εσύ πίστεψε τον ογκόλιθο Πάγκαλο.
Βλαξ

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Greek and Turkish officials provided assurances to the United States that their military forces on and arrayed around the islets would be removed, with the U.S. agreeing to monitor the withdrawal.

Μια πρόταση από πάνω γράφει No flags, και μια πρόταση από κάτω ότι "δε μας ζητήθηκε καμιά αφαίρεση σημαίας"  :jerking:
Εσύ πίστεψε τον ογκόλιθο Πάγκαλο.
Βλαξ

Ο έλληνας υπουργός Εξωτερικών Θεόδωρος Πάγκαλος είχε συζητήσει το θέμα της (απόσυρσης της) σημαίας από την πρώτη στιγμή με τον αμερικανό ομόλογό του (Γουόρεν Κρίστοφερ), πριν αυτός αναχωρήσει για τον Καναδά και αφήσει στον Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ τις διαπραγματεύσεις.

Όταν ήρθε η κουβέντα στο θέμα της σημαίας, ο Πάγκαλος, που στην αρχή συζητούσε από θέση ισχύος, ήταν απόλυτος: «Θα παραμείνει», του είπε.

ενταξ; απο το βιβλιο ειναι που ειπες

πολυ τσιπουρο σου καψε το μεσα σου  :2funny: :2funny: :2funny:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Ο έλληνας υπουργός Εξωτερικών Θεόδωρος Πάγκαλος είχε συζητήσει το θέμα της (απόσυρσης της) σημαίας από την πρώτη στιγμή με τον αμερικανό ομόλογό του (Γουόρεν Κρίστοφερ), πριν αυτός αναχωρήσει για τον Καναδά και αφήσει στον Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ τις διαπραγματεύσεις.

Όταν ήρθε η κουβέντα στο θέμα της σημαίας, ο Πάγκαλος, που στην αρχή συζητούσε από θέση ισχύος, ήταν απόλυτος: «Θα παραμείνει», του είπε.

ενταξ; απο το βιβλιο ειναι που ειπες

πολυ τσιπουρο σου καψε το μεσα σου  :2funny: :2funny: :2funny:
Είσαι άτυχος γιατί as we speak κρατάω το βιβλίο στα χέρια μου.
Το τέλος της κρίσης

Η κρίση στα Ίμια, τελείωσε με την παρέμβαση των ΗΠΑ, οι οποίες επέβαλαν την θέληση τους και στις δύο χώρες με το δόγμα «Νo ships, no troops, no flags» προκειμένου να τελειώσει το όλο θέμα χωρίς περαιτέρω επεισόδια. Μέχρι το μεσημέρι της 31ης Ιανουαρίου 1996 τα πλοία, οι στρατιώτες και οι σημαίες είχαν αποσυρθεί από τα Ίμια. Σύμφωνα με το βίβλιο των Μιχάλη Ιγνατίου και Αθανάσιου Έλλις για την κρίση στα Ίμια, ο Ναύαρχος Λυμπέρη αρνήθηκε την υποστολή της ελληνικής σημαίας, με τον Θεόδωρο Πάγκαλο να υποκύπτει εν τέλει στις πιέσεις των Αμερικανών και να δηλώνει «πως η ελληνική σημαία δεν θα αντικατασταθεί όταν αυτή καταστραφεί, από τους ισχυρούς ανέμους που έπνεαν στην περιοχή εκείνο το μοιραίο βράδυ»

Ερωτηση κρίσεως. ΣΗΜΕΡΑ υπάρχει ελληνική σημαία στην Ανατολική ή Δυτική Ίμια;
Βλαξ

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
στα ιμια δεν  υπηρχε σημαια ετσι και αλλιως

Ο Πάγκαλος απάντησε στον Λυμπέρη με πολύ σκληρό τρόπο:

Ιmia«Είναι ένα ψεύδος ασύστολο και ο κ. Λυμπέρης είναι ο μόνος που το λέει και επειδή, ξέρετε, είναι πάρα πολύ δύσκολες οι στιγμές και επειδή είμαι καλής πίστεως άνθρωπος, έχω ρωτήσει και όλους τους άλλους που παρίσταντο. Και όλοι οι άλλοι μου έχουν επιβεβαιώσει ότι ουδέποτε το είπα και ουδείς το θυμάται. Ο κ. Λυμπέρης επιμένει να λέει αυτό το ασύστολο ψεύδος, αλλά η προσωπικότητα του κ. Λυμπέρη είναι τέτοια, ώστε να μη θέλω καν να το σχολιάσω. Θα μπορούσα να του κάνω μία μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση και είμαι βέβαιος ότι θα καταδικαζόταν, γιατί θα έπρεπε να βρει τουλάχιστον έναν μάρτυρα. Αυτό που είπα, και το κατασκεύασε ο κ. Λυμπέρης, έτσι για να δημαγωγήσει, είναι ότι η σημαία αυτή δεν είχε καμία επίσημη ιδιότητα. Και δεν είχε επίσημη ιδιότητα. Ήταν μία σημαία που την πήρε… Δεν υπήρχε σημαία – ούτε κτίριο υπάρχει στα Ύμια ούτε κανένα πράγμα που να σου επιτρέπει, να σε κάνει να σκεφτείς να βάλεις σημαία. Έτσι τη σημαία την έβαλε ο Διακογιάννης [σ.σ.: Διακομιχάλης], ο δήμαρχος της Καλύμνου, για κάποιον σκοτεινό λόγο. Και δημιούργησε τη σειρά των προκλήσεων που μας έφεραν στα πρόθυρα του πολέμου με την Τουρκία».

υπαρχει σημαια σε αλλη βραχονησιδα;

σαλτα και κοιμησου οχι τιποτα αλλο φανταζομαι οτι θα τελειωσε και το τσιπουρο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom