Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Ναι δεν λέω τον Πλεύρη αλάνθαστο...αλλά δες σύμπτωση κοτζάμ δάσκαλος να κάνει λάθος στο ΚυπριακόΚανένα λάθος σε τίποτα κάνει μόνο ο Ιησούς Χριστός.
Ναι δεν λέω τον Πλεύρη αλάνθαστο...αλλά δες σύμπτωση κοτζάμ δάσκαλος να κάνει λάθος στο ΚυπριακόΚανένα λάθος σε τίποτα κάνει μόνο ο Ιησούς Χριστός.
πολλες φορες ειχα παει και ειχαμε μιλησει και ημουν συνδρομητης και σε ενα περιοδικο που εβγαζε.Του πας τον καφέ στο γραφείο του;;;;;
Ούτε στην Αθήνα του Περικλή ήμουνα αλλά ξέρω πάνω κάτω τι έγινε. Δε θέλω να σε τρομάξω αλλά υπάρχει και κάτι που λέγεται βιβλία. Βέβαια τώρα να μιλάω σε κάποιον που ότι κοντινότερο έχει δει σε βιβλία είναι το ρεπορτάζ ΠΑΣΟΚ στο σαλόνι του Έθνους είναι ανώφελο...ενω εσυ ξερεις τιεγινε στα ιμια
πρωτο καραβι πιστα σε ειχαν και τα ειδες ολα
και το πολυ τσιπουρο τα εκαψες και τα δυο ημισφαιρια
Και σου άνοιξε την καρδιά του ε;;;;πολλες φορες ειχα παει και ειχαμε μιλησει και ημουν συνδρομητης και σε ενα περιοδικο που εβγαζε.
τερας γνωσης.Και σου άνοιξε την καρδιά του ε;;;;
Ποιο πολύ στέκει να έλεγες: ''τον γνωρίζω αρκετά καλά'' αν ήσουν ο καφετζής του.
Δες όμως τι λέει το άλλο το πωρωμένο το κομματόσκυλο για το τέρας γνώσης,πως κάνει λάθος για το Κυπριακό.....επειδή του θίγει τον κωλο εθνάρχη του.τερας γνωσης.
το ειδα και στηριζω ΠλευρηΔες όμως τι λέει το άλλο το πωρωμένο το κομματόσκυλο για το τέρας γνώσης,πως κάνει λάθος για το Κυπριακό.....επειδή του θίγει τον κωλο εθνάρχη του.
Το να σε λέει κομματόσκυλο ένας γιαλατζί νεοναζί, ένας skinhead της πούτσας, ένας ακροδεξιός του πληκτρολογίου είναι τιμή. Σε ευχαριστώ.Δες όμως τι λέει το άλλο το πωρωμένο το κομματόσκυλο για το τέρας γνώσης,πως κάνει λάθος για το Κυπριακό.....επειδή του θίγει τον κωλο εθνάρχη του.
Ε εσύ δεν είσαι πωρωμένο κομματόσκυλο,γι'αυτό.το ειδα και στηριζω Πλευρη
Δεν είσαι δηλαδή ε;;;;;Το να σε λέει κομματόσκυλο ένας γιαλατζί νεοναζί, ένας skinhead της πούτσας, ένας ακροδεξιός του πληκτρολογίου είναι τιμή. Σε ευχαριστώ.
Όταν με κακολογούν οι νεοναζί της φάπας, οι κομπλεξικοί με τις σβάστιγκες, οι ανορθόγραφοι κάφροι είμαι ήσυχος. Όταν πουν καλά λόγια για μένα τέτοια κοινωνικά περιθώρια θα αρχίσω να ανησυχώ.Δεν είσαι δηλαδή ε;;;;;
Ούτε στην Αθήνα του Περικλή ήμουνα αλλά ξέρω πάνω κάτω τι έγινε. Δε θέλω να σε τρομάξω αλλά υπάρχει και κάτι που λέγεται βιβλία. Βέβαια τώρα να μιλάω σε κάποιον που ότι κοντινότερο έχει δει σε βιβλία είναι το ρεπορτάζ ΠΑΣΟΚ στο σαλόνι του Έθνους είναι ανώφελο...
εισαι πασοκος;μετα τον νικηταρα τον τουρκοφαγο μαθαμε και το βουρλο τον βιβλιοφαγο
Έλα πρασινοφρουρέ, ψάξε για τα βιβλία των Έλλις - Ιγνατίου και του ναύαρχου Λυμπέρη να ξεστραβωθείς. Άσε την τηλεόραση που παίζει μόνο ΜΕΓΚΑ και τις φυλλάδες του Μπόμπολα που σου έχουν κάνει το μυαλό πουρέ και μορφώσου επιτέλους. Έχεις κάνει το copy paste από το ethnos.gr επιστήμη.μετα τον νικηταρα τον τουρκοφαγο μαθαμε και το βουρλο τον βιβλιοφαγο
Greek and Turkish officials provided assurances to the United States that their military forces on and arrayed around the islets would be removed, with the U.S. agreeing to monitor the withdrawal.Λίγες ημέρες μετά την κρίση, μιλώντας σε συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, ο Θεόδωρος Πάγκαλος αναφέρθηκε και στο θέμα της σημαίας:
«Η συμφωνία ως προς το τελευταίο σκέλος είναι η απομάκρυνση των δύο αγημάτων. Μου επαναλαμβάνει (ο Χόλμπρουκ) δύο φορές ότι οι Τούρκοι δεσμεύονται με τρεις λέξεις: όχι πλοία, όχι στρατιώτες, όχι σημαίες επί των νήσων ή στην περιοχή στην άμεση γειτνίαση των νήσων. Νο boats, no flags, no men on the islands or in the proximity. Αυτό ήταν, μου το επανέλαβε επανειλημμένα, ότι θα εγγυηθεί ότι οι Τούρκοι θα τηρήσουν. Μου υποσχέθηκε ότι οι Τούρκοι θα το τηρήσουν αυτή τη συμφωνία όπως την περιγράφω. Αυτό δεν σήμαινε δέσμευση δικιά μας. Και πράγματι, δεν μας εζητήθη από τους Αμερικανούς αφαίρεση σημαίας και δεν τους υποσχεθήκαμε αφαίρεση σημαίας».
σαλτα και κοιμησου σε ταραξε το τσιπουρο
Greek and Turkish officials provided assurances to the United States that their military forces on and arrayed around the islets would be removed, with the U.S. agreeing to monitor the withdrawal.
Μια πρόταση από πάνω γράφει No flags, και μια πρόταση από κάτω ότι "δε μας ζητήθηκε καμιά αφαίρεση σημαίας"
Εσύ πίστεψε τον ογκόλιθο Πάγκαλο.
Βλαξ
Είσαι άτυχος γιατί as we speak κρατάω το βιβλίο στα χέρια μου.Ο έλληνας υπουργός Εξωτερικών Θεόδωρος Πάγκαλος είχε συζητήσει το θέμα της (απόσυρσης της) σημαίας από την πρώτη στιγμή με τον αμερικανό ομόλογό του (Γουόρεν Κρίστοφερ), πριν αυτός αναχωρήσει για τον Καναδά και αφήσει στον Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ τις διαπραγματεύσεις.
Όταν ήρθε η κουβέντα στο θέμα της σημαίας, ο Πάγκαλος, που στην αρχή συζητούσε από θέση ισχύος, ήταν απόλυτος: «Θα παραμείνει», του είπε.
ενταξ; απο το βιβλιο ειναι που ειπες
πολυ τσιπουρο σου καψε το μεσα σου