Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
οποιος ψηφιζει νδ ας δει την παπακωστα τωρα στο κοντρατσανελ κι ας αυτο-μουτζωθει ,,,,,,,,,,
Ούτε το άλλο με τον Γκάμπριελ ξέρεις. Αφού σου το είπε ο Μάκης όμως, (ή μάλλον άφησε να εννοηθεί γιατί δεν είχε άντερα να το πει) μια χαρά το πίστεψες..δεν το γνωρίζω αυτό με τον Μπεγλίτη... οπότε δεν μπορώ να πω τίποτε επ αυτού...
Λυπάμαι Πιπούλη μου ,είμαι...ανώμαλος ,πάω μόνο με γυναίκες :S
Είναι λίγο δύσκολο να καταλάβεις αυτή την ανωμαλία μου
αλλά δυστυχώς ισχύει :S
Αν ήσουν γκομενάρα θα ξέσκιζα την μουνάρα σου ,αλλά
δυστυχώς είσαι άντρας :S
δεν νομιζω ναναι ψεματαγιατί, για το Σακελαρίδη τι "γνωρίζεις"?
τπτ, εκτός από όσα ισχυρίστηκε ο Μάκης, τα οποία και δέχεσαι ως αληθή!
και κάνεις προπαγάνδα με αυτά!
θαχε γινει μεγαλος ντορος απο τον Σ ,δεν θα αρκουνταν να "ξεθυμανει" το θεμαγιατί?
θαχε γινει μεγαλος ντορος απο τον Σ ,δεν θα αρκουνταν να "ξεθυμανει" το θεμα
κι απο διαισθηση το στυλ του ενω ειναι συμπαθητικο εχει κατι το αδερφιστικο,,γι αυτα..
δεν εχει νοημα να με πεισειςο τρομερός Μάκης τουμπεκιάστηκε, αμέσως μετά.
τι άλλο να έκανε?
ν'ασχοληθεί με τα σκατά (=Μάκη)?
δεν εχει νοημα να με πεισεις
...ειναι ληξαν το θεμα ετσι κι αλλιως
εαν ημουν παντως εγω,θα ελεγα,παμε βγαλέ οτι εχεις κι αν δεν εχεις σε εσβησα,,ηθικα κι οικονομικα
εεεε..δεν τπε ο Σ
ο μακης τουμπεκιαστηκε γιατι η ΧΑ δεν πηγε τοσο καλα στις εκλογες οσο πιστευε πριν,βολευετηκε κι ο Σ κι εκλεισε το θεμα,,
αυτα εγινε imop
Τι κριμα που δεν ψηφιζουν οι σκανδιναυοί στην Ελλαδα, για να γοητευθούν από τα εξτρημ του Συριζα, και πρεπει να τα...στρογγυλεψει λιγάκι ώστε να γοητευσει και τους Ελληνες....τεσπα,,κοιταχτε εκει στα συριζαιικα παντως λιγο τα εξτρημ να περιοριστουν
δεν ψηφιζουν σκανδιναυοι εδω,,ελληνες ειναι οι εκλογεις,κι απ αυτους εξαρταται το εκαστοτε εκλογικο αποτελεσμα....δυστυχως
ksipnistere.blogspot.com/2014/08/10_11.html?spref=fb&m=1#!/2014/08/10_11.html
Με τη νεα λογικη αναπτυξης του αντωνακη και της πασοκικης συμοριας του,
Εχουμε και λεμε,
Ο ´ψιλη κυριοτητά ´ που ως γνωστον παιρνει ενα μεγαλο τιποτα απο ενα ακινητο, τωρα πληρωνει και ενα μεγαλο μερος του φορου ακινητου του επικαρπωτη,
Και να εξηγησω καλυτερα, αν ο επικαρπωτης εχει μεγαλη ηλικια τοτε πληρωνει το φορο και ο ´ψιλη κυριοτητα ´
Στη δικια μου περιπτωση ο επικαρπωτης εχει νοικιασμενα δεκα ακινητα και παιρνει δυο συνταξεις και εγω θα του πληρωσω και το φορο.
Υποκλιθειτε στον αντωνακη, θα μας σωσει στα σιγουρα, εχει σχεδιο εξοντωσης οπως ειχαν οι ναζι για τους εβραιους, περιμενουμε και τη συνεχεια του εργου, κρεμαλες.
Με τη νεα λογικη αναπτυξης του αντωνακη και της πασοκικης συμοριας του,
Εχουμε και λεμε,
Ο ´ψιλη κυριοτητά ´ που ως γνωστον παιρνει ενα μεγαλο τιποτα απο ενα ακινητο, τωρα πληρωνει και ενα μεγαλο μερος του φορου ακινητου του επικαρπωτη,
Και να εξηγησω καλυτερα, αν ο επικαρπωτης εχει μεγαλη ηλικια τοτε πληρωνει το φορο και ο ´ψιλη κυριοτητα ´
Στη δικια μου περιπτωση ο επικαρπωτης εχει νοικιασμενα δεκα ακινητα και παιρνει δυο συνταξεις και εγω θα του πληρωσω και το φορο.
Υποκλιθειτε στον αντωνακη, θα μας σωσει στα σιγουρα, εχει σχεδιο εξοντωσης οπως ειχαν οι ναζι για τους εβραιους, περιμενουμε και τη συνεχεια του εργου, κρεμαλες.
Εγω ξερω οτι θα πληρωσω φορο για καποια που ειρπρατει οκτω χιλιαρικα το μηνα,
Φυσικα ο αντωνακης δεν εξεταζει λεπτομερειες, ολα οριζοντια,
Τραμπυντανα , ορθα λοιπον πληρωνω φορο για καποιον που το εκμεταλευεται το ακινητο,?
Σημ.
Ειναι θεια και ειμαι κληρονομος απο διαθηκη,