- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
Ευτυχώς που υπάρχουν και οι παππούδες, αλλιώς θα είχαμε καταστραφεί.
Η πολιτική σας θα τους εξολοθρεύσει σύντομα.
Έχετε τάσεις αυτοκαταστροφής φαίνεται.
Ευτυχώς που υπάρχουν και οι παππούδες, αλλιώς θα είχαμε καταστραφεί.
τυπε εσυ υποστηριζες συριζα στις εκλογες η σε μπερδευω με αλλον? υποστηριζες συριζα αντι ν.δ. νομιζω?τωρα ξερω οτι εισαι χ.α.Η πολιτική σας θα τους εξολοθρεύσει σύντομα.
Έχετε τάσεις αυτοκαταστροφής φαίνεται.
τυπε εσυ υποστηριζες συριζα στις εκλογες η σε μπερδευω με αλλον? υποστηριζες συριζα αντι ν.δ. νομιζω?τωρα ξερω οτι εισαι χ.α.
αμα το ηξερα δεν θα σε ρωτουσα.αφου δεν απαντας καταλάβαινω.Άμα το ξέρεις έτσι θα είναι.
Υποστηρίζω την εξαφάνιση από την πολιτική ζωή του τόπου Πασοκ-Νδ (ξερεις αυτών που κατέστρεψαν τουλάχιστον δυο γενιές Ελλήνων),εδώ και πάνω από δεκαετία. Το ποιος θα το κάνει μου είναι αδιάφορο.
αμα το ηξερα δεν θα σε ρωτουσα.αφου δεν απαντας καταλάβαινω.
δεν ηξερα για αυτο ρωτησα και συνεχιζω να μην ξερω αν και φαινεται οτι μαλλον ισχυει.αλλα ρε τυπε ειναι μεγαλη αποσταση απο συριζα μεχρι χ.α.χαρα στο κουραγιο σου.Άμα το ήξερες δεν θα ρώταγες, αλλά το ξέρεις, καταλαβαίνεις αφού δεν απαντώ...
Κατανοητό ναι.
Πασόκ δεν υπάρχει πλέον..Ο τυφλός το κρατάει στην ζωή
δεν ηξερα για αυτο ρωτησα και συνεχιζω να μην ξερω αν και φαινεται οτι μαλλον ισχυει.αλλα ρε τυπε ειναι μεγαλη αποσταση απο συριζα μεχρι χ.α.χαρα στο κουραγιο σου.
θέλουμε ΓΑΠ με νέο κόμμα στις επερχόμενες εκλογές...
μαρεσει που σαι και σιγουρος.σαν τον αλλον τον συριζαιο παραμονες δευτερων εκλογων που ενω ειχε πιασει τα ποσοστα στις πρωτες μας ελεγε να παιξουμε συριζα στο 2,7 και πηγαμε στον κουβα σουμπιτοι.Αριστεριστής έχω παψει να είμαι εδώ και είκοσι χρόνια μαν. Το ότι η πρωτιά του Σύριζα θα επιταχύνει την εξάλειψη των δυο συνενόχων καρκίνων της ελλ. κοινωνίας είναι κάτι άλλο.
μαρεσει που σαι και σιγουρος.τελικα μονο τα γραφεια στοιχηματων αξιζουν για δημοσκοπηση.απο εκει μαθαινεις τον πρωτο μου φαινεται.
Οριστε κυριοι το success story του τυφλου..
καλη αναγνωση
ειδες ,μετα απο 3 ζαππεια και 18 σημεια