KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
επειδή δεν είναι συνηθισμένο γιαυτό και το οικονομικό σύστημα που ανέπτυξε ένας φιλόσοφος (ο Μάρξ) είναι αποτυχημένο...
επειδή δεν είναι συνηθισμένο γιαυτό και το οικονομικό σύστημα που ανέπτυξε ένας φιλόσοφος (ο Μάρξ) είναι αποτυχημένο...
Ναι μεγάλωσες,παντρεύτηκες και κάθεσαι σαν μαλάκας την μισή Κυριακή να γράφεις στο μπουρδέλα αντι να γαμάς την γυναίκα σου ή να την έχεις πάει στην παραλία ή κάπου το Σ/Κ.Θα γελάσεις αν μάθεις που έβγαινα 30 χρονια πριν ρε φιλε? Γιατί?
Μήπως γιατί εσένα η ζωή σου σταμάτησε τότε?
Για τους υπολοιπους από εμάς που είχαμε ζωή και μετά τα 80's δεν είναι και τόσο σημαντικό ξέρεις.
Γλυφαδιώτης είμαι , στα νότια προάστια έβγαινα. Στο κέντρο σπανια έβγαινα και όσο θυμάμαι δεν ήξερα κάποιον να βγαίνει.
Με παντρεμένες δεν έβγαινε κανείς ρε παπάρα , ποσο μαλάκας πρέπει να είσαι για να πηδάς παντρεμένες στα 17-18 όταν έχεις όλα τα τρυφερά μουνάκια στα πόδια σου?
Μάλλον δεν γύριζαν να σε κοιτάξουν.
Σύνηθες φαινόμενο φιλόσοφοι να αναπτύσουν οικονομικά σύστηματα.
Οτι πείτε.
Επομένως και ο Adam Smith είναι φιλόσοφος.επειδή δεν είναι συνηθισμένο γιαυτό και το οικονομικό σύστημα που ανέπτυξε ένας φιλόσοφος (ο Μάρξ) είναι αποτυχημένο...
Οχι κάνεις λάθος,καταλήξαμε οτι ο Μάρξ ήταν φιλόσοφος...ειπα οτι ηταν και φιλοσοφος οχι μονο φιλοσοφος...μαθε να διαβαζεις
To σύστημα του Σμιθ πέθανε 60 χρόνια πριν από αυτό του Μαρξ.Επομένως και ο Adam Smith είναι φιλόσοφος.
Αλλα το σύστημα του πέτυχε,
Οχι κάνεις λάθος,καταλήξαμε οτι ο Μάρξ ήταν φιλόσοφος...
Ναι μεγάλωσες,παντρεύτηκες και κάθεσαι σαν μαλάκας την μισή Κυριακή να γράφεις στο μπουρδέλα αντι να γαμάς την γυναίκα σου ή να την έχεις πάει στην παραλία ή κάπου το Σ/Κ.
Κατάλαβες τώρα γιατι γαμούσαμε παντρεμένες ?Γιατί κάνετε μαλακίες.
Πέρασες το μισό σου Σάββατο και την μισή Κυριακή να μιλάς με μένα,και δεν προτιμήσες να περάσεις αυτές τις ώρες με τα παιδιά σου και την γυναίκα σου ?Σήμερα μαζί σου φιλε έγραψα περισσότερα μηνύματα από όσα είχα γράψει μέχρι τώρα, και δεν μετανιώνω , πέρασα υπέροχα.
Μου αρέσει να κοροϊδεύω ηλίθιους , είναι το χόμπι μου.
Να πάω την γυναικα μου για ΣΚ? Αφελή μου τύπε!
Φιλε με τρία παιδιά το ΣΚ είναι κόλαση για την γυναικα, όταν καταφέρνουμε να τα παρκάρουμε πάμε.
Φοβάσαι μην σου πάρουμε το αμαξί που σου δωσε ο μπαμπάς σου ?καλα καντε την επανασταση σε 70 χρονια και μετα κανε
Πέρασες το μισό σου Σάββατο και την μισή Κυριακή να μιλάς με μένα,και δεν προτιμήσες να περάσεις αυτές τις ώρες με τα παιδιά σου και την γυναίκα σου ?
Φίλε δεν είσαι μονό μαλάκας με περικεφαλαία αλλα και αποτυχημένος πατέρας.
Φοβάσαι μην σου πάρουμε το αμαξί που σου δωσε ο μπαμπάς σου ?
Γράψτε καμιά μαλακία,να γουστάρουμε...
Θέλω λίγο στέκας...έχω πάθει εξάρτηση...εκανες την αρχη
Θέλω λίγο στέκας...έχω πάθει εξάρτηση...
Βλέπω Αργεντινή-Αλβανο/Ελβετία τώρα...εδω ειναι ο συμμαχος
εχει κατι υπολοιπα στο αλλο θεμα και θαρθει
Ναι το success story του μαλακο-στέκα...με τους ψεύτικους κινέζους....