ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.055
- Πόντοι
- 1.486
ΣΚΑΣΕ ΕΙΠΑΜΕ!Εχει Μουντιάλ βλαμμένε!ποιος εφαγε και εκλεψε ρε αμοιβαδα;
ΣΚΑΣΕ ΕΙΠΑΜΕ!Εχει Μουντιάλ βλαμμένε!ποιος εφαγε και εκλεψε ρε αμοιβαδα;
O φιλος σου ο παπακωνσταντινου που εβγαλε εξω τους προσωπικους λογαριασμους...!Τραβα γαμησου τωρα γιατι θα σου γαμησω κανενα σπιτι κ το μουνι που σε γλυστραγε μαλακαποιος εφαγε και εκλεψε ρε αμοιβαδα;
O φιλος σου ο παπακωνσταντινου που εβγαλε εξω τους προσωπικους λογαριασμους...!Τραβα γαμησου τωρα γιατι θα σου γαμησω κανενα σπιτι κ το μουνι που σε γλυστραγε μαλακα
To βαζω εκει που πρεπει μαλακα...για αυτο την ακους να φωναζει μερικα βραδυα διπλα απο το δωματιο που κοιμασε...δεν βαζεις κανα καροτο στον σφιγκτηρα σου λουλου
Ενω αυτος ειναι εξυπνος δηλαδη
Mακαρι οι πρωτοι θα ειναι αυτοι στην βουλη...κ μετα τα παιδακια τους...(Εσας)αμα κρεμάσουνε τους έξυπνους θα μείνει μόνος στον πλανήτη... ;)
Ειναι φυλακη? Καταδικαστηκε για κατι?Τι εννοεις "γλυτωσε"?
Ενω αυτος ειναι εξυπνος δηλαδηΜην χάνεις το δίκιο σου με τους βλάκες... ;)
Σε σχεση με σενα που πιστευεις οτι ο αντωνακης θα μας σωσει σαφως ειμαι ποιο εξυπνοςΕνω αυτος ειναι εξυπνος δηλαδη
Ειναι φυλακη? Καταδικαστηκε για κατι?
Τι εννοεις "γλυτωσε"?Ναι μα την γλυτωσε....εφαγε εκλεψε κ γλυτωσε με 30.000 αυτο ειναι το κρατος..
Για να γινει αρση ασυλειας....μαλλον θα κατηγοριθηκε εεε τι λες? Ετσι δεν ειχαν τι να κανουν κ του εκαναν αρση?γιατί κατηγορήθηκε από κάποιον εισαγγελέα για κάτι ?? αν ναι δικάστηκε για να καταδικαστεί ??
Για να γινει αρση ασυλειας....μαλλον θα κατηγοριθηκε εεε τι λες? Ετσι δεν ειχαν τι να κανουν κ του εκαναν αρση?
Αποστολακο σαλτα αγορι μου αιντε.....τραβα να το γκουγκλαρεις...πότε του έγινε άρση και ποιάς ασυλίας ??
Αποστολακο σαλτα αγορι μου αιντε.....τραβα να το γκουγκλαρεις...
σαλτα αγορι μου αιντε.....τραβα να το γκουγκλαρεις...
Μωρη καριολα αν κ δεν ειναι βουλευτης ειναι ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΡΙΟΛΗ κ τον καλυπτει ο νομος περι ευθυνης ΥΠΟΥΡΓΩΝ που ο χοντρος εφτιαξε Τραβα γαμημενε πουστη απο εδωποιά άρση ασυλίας ρε μαλάκα ?? πότε ήταν βουλευτής ο Παπακ για να έχει ασυλία κρετίνε ??
αει σύρε και γαμίσου τώρα... να σου κάνω δώρο ένα-δυό κιλά καρότα ??
Και εσυ πρωτος απο ολους....μην σκαςπσσσ μαγκια παλι με τα ονοματα. γαμησι που θελετε ορισμενοι