apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
1000TM δεν παυει να ειναι 1000τμοι εκτάσεις στην Νορβηγία είναι αχανείς ρε παπάρα... 1000 τμ δεν είναι μεγάλο οικόπεδο ...
1000TM δεν παυει να ειναι 1000τμοι εκτάσεις στην Νορβηγία είναι αχανείς ρε παπάρα... 1000 τμ δεν είναι μεγάλο οικόπεδο ...
1000TM δεν παυει να ειναι 1000τμ
Εχεις κ μπορεις να πληρωνεις το ειπες κ μονος σου με το παραπανω....και μένα το εξοχικό μου είναι σε δύο στρέμματα .... τι σημασία έχει ???
πλερώνω και με το παραπάνω..
Ρε παιδιά το σίχαμα η παπια, εξαφανίζεται όταν βρέχει πούτσες (ή καρότα όπως τώρα καλή ώρα) ή είναι η ιδέα μου?
άφησε αντιπρόσωπο τον apoc
τυπε ειναι το τιμημα της εξουσιας
δεν θα βγουνε τοσο ευκολα πρωτοι στις εκλογες
θελει προσπαθεια
πως να καταλαβουν ρε τυπε αυτοι που μορφωθηκαν από το συστημα ΠΑΣΟΚ της τελευταιας 20ετειας?
Εσυ καταλαβες οτι κλαιγομαι? κραζω τον τραμουντανα και 2 ακομα που τα βλεπουν ολα καλα.... απο την δικη τους θεση παντα
Συναδελφος Αθηνα. Φανταζομαι συμφωνεις με τα +30 ευρω στον ΟΑΕΕ για τους ανεργους (που χαθηκαν) συμφωνεις με το 26% απο το 1ο ευρω και φυσικα συμφωνεις με τα 650 χαρατσι που αυξανεται αναλογα την μορφη της εταιριας ετσι τυπε?
Ποση ωρα σου πηρε να γραψεις ολες αυτες τις μαλακιες? Ναι ρε παπαρα πληρωσα 3650.33 εφορια κ τα 650 ειναι μονο το χαρατσι..Φορολογείσαι από το 1ο ευρώ δηλωμένων κερδών αποκαμμένε!
Εσοδα μείον Εξοδα = κερδη! Μήπως δεν δηλώνεις όλα τα έσοδα?
Μήπως φουσκώνεις τα έξοδα με δαπάνες ασχετες? Μήπως πήρες βρακιά με τιμολόγιο?
Φορολογική αναμόρφωση εκανες? εφάρμοσες το αρθ. 31 του ν.2238/94?
Δίκιο εχεις μόνο για το τέλος επιτηδεύματος των 650 ευρω.
Αντε ποια....
Ποση ωρα σου πηρε να γραψεις ολες αυτες τις μαλακιες? Ναι ρε παπαρα πληρωσα 3650.33 εφορια κ τα 650 ειναι μονο το χαρατσι..
2400 ειναι ο φορος κ 600 η προκαταβολη. Εαν σου φαινονται λιγα....δεν μου τα δινεις να τα πληρωσω/τι λες ρε παιδάκι μου… τόσα πολλά πληρωσες??? δηλαδή αν βγάλουμε το χαράτσι πλήρωσες 3000 φόρο δηλαδή φόρο 2000 και προκαταβολή για την επόμενη χρονιά 1000 .. το πολλά ρε...
2400 ειναι ο φορος κ 600 η προκαταβολη. Εαν σου φαινονται λιγα....δεν μου τα δινεις να τα πληρωσω/
Eμ στα λογια μου ερχεσαι...το ιδιο λεω κ στον στουρναρα αλλα μου λεει σκαστα τα φραγκα...γιατί ??μαζί βγάλαμε ότι έβγαλες ή μαζί τα φάγαμε..??/
ο καθένας τα δικά του...
εκτός αν μου δώσεις εσύ 31 χιλιάρικα να πληρώσω τον δικό μου φόρο και δεν έχει προκαταβολή αυτός
Eμ στα λογια μου ερχεσαι...το ιδιο λεω κ στον στουρναρα αλλα μου λεει σκαστα τα φραγκα...
Λεω να σου δωσω 10.000 ετσι για τα καντηλια που σου εχω ριξει αχαχαχαχααντε να μν σε τρομάζω... θα μου δώσεις 5.500 μόνο ... τα άλλα μου τα έχουνε κρατήσει μεσα στην χρονιά...
Ποση ωρα σου πηρε να γραψεις ολες αυτες τις μαλακιες? Ναι ρε παπαρα πληρωσα 3650.33 εφορια κ τα 650 ειναι μονο το χαρατσι..
Λεω να σου δωσω 10.000 ετσι για τα καντηλια που σου εχω ριξει αχαχαχαχα
Δεν ξέρω τελικά ποιος είναι ο πιο μαλάκας εδώ μέσα...μιλάμε κονταροχτυπιέστε...
Ο βλακο-στέκας,νομίζω είναι νο1......