txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.939
- Πόντοι
- 496
Φωνές κενού περιεχομένου.
Αν δεν παράγεις δεν τρώς.
εσυ τυπε παραγεις
Φωνές κενού περιεχομένου.
Αν δεν παράγεις δεν τρώς.
σε αυτο δν εχει αδικο ο στεκας...η αγροτικη παραγωγη δν αρκει για να καλυψουμε ουτε το 30% του πληθυσμου μας
αφου δν διναν επιδοτησεις για ολες τις καλλιεργιες κλεισαν εργοστασια παραγωγης ζαχαρης κτλ φτασαμε εδω π φτασαμε
τυπε τα τευτλα καταστρεψαν την ελληνικη οικονομια τελικα :S
τυπε τα τευτλα καταστρεψαν την ελληνικη οικονομια τελικα :S
ψοφα μαζι μας τοτε
Για αρχή, θα πρεπει να μάθουμε να βλέπουμε την πραγματικότητα.
Η Ελλάδα εισαγει ΚΑΙ τροφιμα και όχι μονο.
τυπε εγω νομιζω οτι το μεγαλο λαθος εγινε με τα καπναπαρέα με το μπαμπάκι τραβήξανε τόσες επιδοτήσεις που θα μπορούσαν να έχουν αναβαθμίσει την ελληνική γεωργία.. στο κάτω κάτω της γραφής δεν είναι ανάγκη να παράγεις κάτι που σου κοστίζει 100 όταν αυτό το βρίσκεις με 10 αλλά πρέπει να παράγεις με 50 αυτό που θέλουν να σου πουλήσουν 100...
απολυτε εισαι μπαχαλακιας τελικα
Ρωτα τον συμαχο σου τραμου τι ελληνικα προιοντα εχουν στο λονδινο....κ τι τιμες εχουν εκει σε σχεση με εδωΩραίο παραδειγμα το γάλα!!! Ποιο γάλα να πουλήσουμε ρε αποκαμμένε? το εισαγόμενο? το 50% τον αναγκών μας καλύπτουμε, ποιες εξαγωγές να κάνουμε?
Η Ελλάδα καταναλώνει περίπου 1.200.000 τόνους αγελαδινό γάλα, ενώ το 2012 μόλις 600.000 τόνοι παρήχθησαν στη χώρα μας.
«Ήδη δεν υπάρχει επάρκεια γάλακτος. Η παραγωγή κάθε χρόνο περιορίζεται, και θα είναι ευτύχημα εάν το 2013 διαμορφωθεί σε 500.000 τόνους» σημειώνει στην «Παραγωγή» ο κ. Μιχάλης Τζίμας, εκπρόσωπος των Κτηνοτροφικών Συνεταιρισμών Ηπείρου, χαρακτηρίζοντας τη μείωση της παραγωγής έγκλημα. Όπως εξηγεί, η μείωση οφείλεται στην αύξηση του κόστους παραγωγής και στη μείωση του ζωικού κεφαλαίου. Μάλιστα, υπερτονίζει το θέμα του υποσιτισμού των ζώων, που έχει ως αποτέλεσμα να μην έχουν τις απαιτούμενες αποδόσεις γάλακτος.
ψοφα μαζι μας...φαινετε ποσο γουσταρεις την χωρα μας....υψηλη κριτικη για τον πουτσο....ολα για το κομμα γιαυτο δεν εχεις προβλημα....παραγεις σαλια για τον σαμαρα?Ψόφα μόνος σου, εγώ δεν εχω πρόβλημα σε οικονομικό επίπεδο, η χώρα μας όμως εχει....
εσυ τυπε παραγεις
Ε για αυτο λες οσα λες κ να ψοφισουν οι αλλοι εκτος απο σενα κ τον τραμου...Ψόφα μόνος σου, εγώ δεν εχω πρόβλημα σε οικονομικό επίπεδο, η χώρα μας όμως εχει....
τι υπηρεσιες τυπε?Ελεύθερος Επαγγελματίας είμαι στον οικονομικό τομέα, προσφέρω υπηρεσίες σε εταιρείες που παράγουν ή προσφέρουν υπηρεσίες.
πρασινη αναπτυξη τυπε
υπαλληλος κομματων,τραπεζων,τραστ που θελουν φθηνα χερια δλδ...Ελεύθερος Επαγγελματίας είμαι στον οικονομικό τομέα, προσφέρω υπηρεσίες σε εταιρείες που παράγουν ή προσφέρουν υπηρεσίες.
Να παραγουν οι Ελληνες για να μη ψοφήσουν.
Ελεύθερος Επαγγελματίας είμαι στον οικονομικό τομέα, προσφέρω υπηρεσίες σε εταιρείες που παράγουν ή προσφέρουν υπηρεσίες.
σκασμος ρε που θελεις και ευκαιριες.....πως θα σου δινει 500 μετα???? παπαγαλακι του σαμαρα και του παγκαλου ειναι....μαζι τα φαγαμεΚαλώς το μαλάκα... Για πες τι ευκαιρίες δίνονται στον Έλληνα να παράξει...;
ψοφα μαζι μας...φαινετε ποσο γουσταρεις την χωρα μας....υψηλη κριτικη για τον πουτσο....ολα για το κομμα γιαυτο δεν εχεις προβλημα....παραγεις σαλια για τον σαμαρα?
τι υπηρεσιες τυπε?
εισπραξεις και ετσι?