apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
765 για την ακριβεια...κ χωρις την φοροεπιδρομη
765 για την ακριβεια...κ χωρις την φοροεπιδρομη
Διευρυνε λιγο της γνωριμιες σου κ θα τους δεις.....!Εφοσον ο νομος τους δινει το δικαιωμα καποιοι το εφαρμοζουν...
Ομορφα για πες μου λοιπον ποιος οριζει το εαν εχει η οχι μια εταιρια προβλημα? Ποιος τους κρινει? Εαν δεν εχουν θα δινουν περισσοτερα?? Και αυτοι που περνουν τα 500 πως θα καταναλωσουν για να μην εχουν κ οι αλλες εταιριες προβλημα γιατι δεν πουλανε? Λογικο δεν ειναι οταν περνεις λιγοτερα να ξοδευεις κ λιγοτερα? Οσα σου μεινουν δλδ αφου πληρωσεις ΔΕΗ κτλπ. Για απντησε μου σε αυτοΚαι καλά κανουν αν η εταιρεία τους εχει προβλήματα επιβίωσης.
Σημασία εχει η εταιρεία να ξεπεράσει τις δυσκολίες και όχι να κλείσει.
Προτειμω να δίνουν καποιες εταιρείες 500 ευρώ παρά να κλείνουν και να δείνουν ΜΗΔΕΝ ΕΥΡΩ σε ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους.
στεκομαλάκα...που ζεις ρε ψευταρά....
Μπιλιομαλακα εχεις ακράτεια? βαλε πάνα.
Μαλάκα έχεις ξεφύγει...σοβαρά τώρα,σε αποστειρωμενο περιβάλλον ζεις? Βλέπεις γύρω σου?
μπορει να νομιζει 500 τη βδομαδα τυπε
Ομορφα για πες μου λοιπον ποιος οριζει το εαν εχει η οχι μια εταιρια προβλημα? Ποιος τους κρινει? Εαν δεν εχουν θα δινουν περισσοτερα?? Και αυτοι που περνουν τα 500 πως θα καταναλωσουν για να μην εχουν κ οι αλλες εταιριες προβλημα γιατι δεν πουλανε?
Μαλάκα έχεις ξεφύγει...σοβαρά τώρα,σε αποστειρωμενο περιβάλλον ζεις? Βλέπεις γύρω σου?
Δεν ξέρω σε ποια πόλη ζει το γίδι,μας έχει ζαλίσει τα αρχίδια με τις μαλακίες του... Ανάπτυξη λένε οι μαλάκες...
Βλέπω μπιλιμαλάκα... 3ημερο αγιου πνευματος πήγα εκδρομή, γεματο ήταν το ξενοδοχείο με 100 ευρώ η βραδιά από Ελληνες της κρίσης.
συνεχιστε να αβανταρετε μισθους 500 ευρω μαλακες....ραγιαδες
Μπιλιμαλάκα ούτε γίδι δεν μπορείς να βοσκίσεις....
Βλέπω μπιλιμαλάκα... 3ημερο αγιου πνευματος πήγα εκδρομή, γεματο ήταν το ξενοδοχείο με 100 ευρώ η βραδιά από Ελληνες της κρίσης.
τι κανεις Γιαννη? κουκια σπερνω...Μόνο το ΚΚΕ μιλάει για βασικό 1300 ευρώ.....μεχρι τότε απολύσεις από ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ, Ριζοσπάστη.....
Μόνο το ΚΚΕ μιλάει για βασικό 1300 ευρώ.....μεχρι τότε απολύσεις από ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ, Ριζοσπάστη.....
Κλασικέ μαλάκα Έλληνα,τα ίδια λέμε... Πως γίνεται να είναι γεμάτα τα πάντα με αυτήν την κρίση...
Κλασικέ μαλάκα Έλληνα,τα ίδια λέμε... Πως γίνεται να είναι γεμάτα τα πάντα με αυτήν την κρίση...