tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Μπα...
Πολιτιστικό δρώμενο σαν τον κ. Λιάπη, δεν έχει...
ναι αλλά ο Λιάπης δεν έχει ωραία βυζιά ..
Μπα...
Πολιτιστικό δρώμενο σαν τον κ. Λιάπη, δεν έχει...
Bρηκες αλλον να γκρινιαζεις τωρα?
ναι αλλά ο Λιάπης δεν έχει ωραία βυζιά ..
Ο ψηφοφορος του Συριζα παλερμο, κρινει την ΝΔ για την απομακρυνση Θεοχαρη και Γεωργιαδη...Χρόνια είχε να εμφανιστεί τέτοιο τσίρκο
Κικίλιας,Ντινόπουλος,Βούλτεψη,Τασούλας Πολιτισμού!!!,Γιακουμάτος στο Ανάπτυξης
Ο μόνος που λείπει είναι πραγματικά ο Ταμήλος
ΥΓ και 2 άνθρωποι που έδειξαν κάποιο έργο(Θεοχάρης,Γεωργιάδης) εκτός...
Όταν πας από την καθημερινή στο indymedia χωρίς ενδιάμεση στάση, λογικό είναι να μη δεις και μην ακούσεις πρόταση για άλλη πολιτικήαλλά δεν είδα και δεν άκουσα να προτείνει κανένας καμμία άλλη
Ο ψηφοφορος του Συριζα παλερμο, κρινει την ΝΔ για την απομακρυνση Θεοχαρη και Γεωργιαδη...
Το μπου ειναι μαγικο...
Εγω πλεον ασχολουμαι με μουντιαλ και μετα με το καλοκαιρι μου. Πολιτική απο Σεπτεμβριο και βλεπουμε.Μην κλαίτε... Θα περάσουμε ωραία.
Σαν βρεφονηπιακός σταθμός θα είναι η νέα κυβέρνηση.
Όταν πας από την καθημερινή στο indymedia χωρίς ενδιάμεση στάση, λογικό είναι να μη δεις και μην ακούσεις πρόταση για άλλη πολιτική
Bρηκες αλλον να γκρινιαζεις τωρα?
Εγω παντως πλεον θελω (αν και δεν το βλεπω) εκλογες τον Φεβρουαριο. Να ανανεωθει η θητεια της κυβερνησης να τελειωνουμε.μα που τον θυμήθηκε αυτο τον μαλακα ?
Εγω πλεον ασχολουμαι με μουντιαλ και μετα με το καλοκαιρι μου. Πολιτική απο Σεπτεμβριο και βλεπουμε.
Παλιος νεοδημοκρατης. Ομως οταν μπηκε λεει στο παραβαν το 2012, σκεφθηκε κατι περιεργα οπως το μελλον της χωρας, και κατι αλλα παραξενα, και εριξε συριζα. Ξερω γω? Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου. Τωρα θρηνει επειδη εφυγε ο Θεοχαρης και ο Αδωνης.Ο παλερμο δεν ειναι ο χαζος εργολαβος απο Β. Ελλαδα, που δεν γραφει τιμες στις βιζιτες για να νομιζουμε πως του καθονται για τα ματια του...?
Ψηφιζει ΣΥΡΙΖΑ αυτος?
Παλιος νεοδημοκρατης. Ομως οταν μπηκε λεει στο παραβαν το 2012, σκεφθηκε κατι περιεργα οπως το μελλον της χωρας, και κατι αλλα παραξενα, και εριξε συριζα. Ξερω γω? Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου. Τωρα θρηνει επειδη εφυγε ο Θεοχαρης και ο Αδωνης.
Εγω πλεον ασχολουμαι με μουντιαλ
Παλιος νεοδημοκρατης. Ομως οταν μπηκε λεει στο παραβαν το 2012, σκεφθηκε κατι περιεργα οπως το μελλον της χωρας, και κατι αλλα παραξενα, και εριξε συριζα. Ξερω γω? Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου. Τωρα θρηνει επειδη εφυγε ο Θεοχαρης και ο Αδωνης.