alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Προχείρως, το 9, 11, 14, 15, 17. Και εν μερει το 8.Μπρορείτε να μας πείτε ποιά ακριβώς;![]()
Προχείρως, το 9, 11, 14, 15, 17. Και εν μερει το 8.Μπρορείτε να μας πείτε ποιά ακριβώς;![]()
δηλαδη εχει σκοπο να τα κανει ε?ας πουμε εχει παει τη φορολογια στο θεο για να τη μειωσει λιγο και να πει"α να σας μειωσα τη φορολογια"!το επιδομα για τους εποχικους ειναι 3 μηνες,μεχρι τα 2 ετη που πε εχουμε καιρο ε?στο οχι αλλες μειωσεις μισθων πως γινεται να το παρει πισω εφοσον μας εκανε ηδη ουγκαντα?και το κερασακι με το χαρατσι που με νομιμο τροπο το νομιμοποιησε νομιμα(ειδες το νομιμο ποσες φορες τοπα).Τελειωσε η τετραετια?
Προχείρως, το 9, 11, 14, 15, 17. Και εν μερει το 8.
Οταν μιλαμε για μια χωρα που βγαινει απο την μεγαλυτερη κριση του αιωνα, τετοια ζητηματα πρεπει να κριθουν σε βαθος οκταετιας. Ουτε καν τετραετιας.Προχείρως και εγώ σας απαντώ, ότι με 7 στα 18, ούτε την βάση δεν πιάνει.![]()
Οταν μιλαμε για μια χωρα που βγαινει απο την μεγαλυτερη κριση του αιωνα, τετοια ζητηματα πρεπει να κριθουν σε βαθος οκταετιας. Ουτε καν τετραετιας.
Ειναι αστειο να κρινεται μια κυβερνηση τετοιων συνθηκων σε δυο χρονια, οταν στο παρελθον ολες οι κυβερνησεις, που δρουσαν εν καιρω νηνεμιας, κρινονταν το πολυ στα 4 χρονια.
Eμμενω στο ποστ μου που παρεθεσες.δηλαδη στη μιση θητεια εχει κανει 1 στα 18 στην υπολοιπη θα κανει αλλα 6. για 18 στα 18 δε μας βολευει το παρον εκλογικο συστημα λεει ο ψηφοφορος υποστηρικτης, δεν το λεει ουτε ο προεδρος αυτο βεβαια. οργανογραμμα που απευθυνεται σε ηλιθιους και επικροτειται απο πανηλιθιους
Προχείρως, το 9, 11, 14, 15, 17. Και εν μερει το 8.
Αρχηγέ μου, 8 μοναδες διαφορα βλεπεις ακομη?Έκανες καβάντζα υπογλώσσια μην τρέχεις Κυριακάτικα??
Κανενα απο αυτα δεν εγιναν,και ουτε προκειται γιατι πολυ απλα δεν ειναι στο χερι του αλλα στης τροικας.Προχείρως, το 9, 11, 14, 15, 17. Και εν μερει το 8.
Eμμενω στο ποστ μου που παρεθεσες.
Αρχηγέ μου, 8 μοναδες διαφορα βλεπεις ακομη?
Οταν μιλαμε για μια χωρα που βγαινει απο την μεγαλυτερη κριση του αιωνα, τετοια ζητηματα πρεπει να κριθουν σε βαθος οκταετιας. Ουτε καν τετραετιας.
Ειναι αστειο να κρινεται μια κυβερνηση τετοιων συνθηκων σε δυο χρονια, οταν στο παρελθον ολες οι κυβερνησεις, που δρουσαν εν καιρω νηνεμιας, κρινονταν το πολυ στα 4 χρονια.
Το ενα θα φερει το αλλο. Μαγικα ραβδακια δεν υπαρχουν.το 1/18 να γινει 7/18 σε ιδιο χρονικο διαστημα στατιστικα ξερεις τι πιθανοτητες εχει να γινει χασοδικη? γυρευε ποσο θελει για το 18/18
Πανω απ' ολα καλα να ειμαστε.Αυτό το κρατώ, για να το χρησιμοποιήσω σε τρια τέσσερα χρόνια (πρώτα ο Θεός).![]()
Εκλογες 22 Ιουνιου δηλαδη?Για πλάκα.
Ίσως και μεγαλύτερη..
Απο το βημα αυτο (του Σαμαρα), να ευχηθω χρονια πολλα στους Προεδρους μας Κωνσταντινο Μητσοτακη και Κωνσταντινο Καραμανλη.
Πανω απ' ολα καλα να ειμαστε.
Το ενα θα φερει το αλλο. Μαγικα ραβδακια δεν υπαρχουν.