You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 21K
- Εμφανίσεις 392K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
PONTIOS_PILATOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
δεν ξερω για τον σαμαρα τα ιδια σκατα πανω κατω! καντε το σταυρο σας παντως μην βγει κανενας τσιπρας η μιχαλολιακος! τα πραγματα οσο ασχημα μπορει να ειναι , μπορουνε να γινουνε ακομα χειρωτερα!
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
δεν ξερω για τον σαμαρα τα ιδια σκατα πανω κατω! καντε το σταυρο σας παντως μην βγει κανενας τσιπρας η μιχαλολιακος! τα πραγματα οσο ασχημα μπορει να ειναι , μπορουνε να γινουνε ακομα χειρωτερα!
Αν θες την άποψή μου, τα πράγματα ίσως γίνουν χειρότερα με έναν απ' τους δύο που ανέφερες, αλλά τουλάχιστον αυτοί θα αποτύχουν προσπαθώντας...δεν θα πάρουν για άλλη μια φορά την σκυτάλη μιας βάση σχεδίου καταστροφής με σκοπό να φουσκώσουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς...προσωπική μου άποψη πάντα...
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
[size=40pt]ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΤΩΝΗ ΜΑΣ!
ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ!
ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΣ![/size]
ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ!
PONTIOS_PILATOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Αν θες την άποψή μου, τα πράγματα ίσως γίνουν χειρότερα με έναν απ' τους δύο που ανέφερες, αλλά τουλάχιστον αυτοί θα αποτύχουν προσπαθώντας...δεν θα πάρουν για άλλη μια φορά την σκυτάλη μιας βάση σχεδίου καταστροφής με σκοπό να φουσκώσουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς...προσωπική μου άποψη πάντα...
μπα αυτοι ειναι ακομα ποιο επικυνδινοι τσιπρας,μιχαλιολιακος αυτοι μαχονται για να επιβαλουνε την ιδεολογια τους και μην νομιζεις οτι ο τσιπρας δεν εχει φουσκομενους λογαριασμους ο πατερας του απο τους μεγαλητερους εργοληπτες δημοσιων εργων!
με λιγα λογια κανενας δεν ενδιαφερεται για το καλο αυτου του τοπου
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Kατι κομματοσκυλα σαν κι εσενα-μαζί και τα πρασινα-μας φεραν εδω σημερα....Φαγατε και σνεχιζετε να τρωτε με 100 μασελες και το διαλαλατε κιολας.....[size=40pt]ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΤΩΝΗ ΜΑΣ!
ΥΓ:βεβαια, αν δεν εχεις φαει μια και φωναζεις ετσι,τότε εισαι απλα ΜΑΛΑΚΑΣ και φταις διπλά για την καταντια μας ....
Επισκέπτης
Kατι κομματοσκυλα σαν κι εσενα-μαζί και τα πρασινα-μας φεραν εδω σημερα....Φαγατε και σνεχιζετε να τρωτε με 100 μασελες και το διαλαλατε κιολας.....
ΥΓ:βεβαια, αν δεν εχεις φαει μια και φωναζεις ετσι,τότε εισαι απλα ΜΑΛΑΚΑΣ και φταις διπλά για την καταντια μας ....
Εμένα πάντως μου κάνει λίγο ειρωνικό το συγκεκριμένο ποστ..
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Εμένα πάντως μου κάνει λίγο ειρωνικό το συγκεκριμένο ποστ..
ακριβώς.
"να χαίρεσαι...τα αξιώματα σου"
"...και εμείς που μας κυβερνάς"
αλλά τέτοια λεπτά δεν τα πιάνουν εδώ μέσα ρε συ.
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
Αρκετά καλά τα πάει ο Αντώνης. Μη ξεχνάμε τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα, το ότι για πρωτη φορά εχουμε μια τρικομματική κυβέρνηση μετά από εκλογές και μια ανευθυνη και ακραία αντιπολίτευση.
Εξανεμίστηκε η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ. Σταθερά τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Τι δείχνει νέα έρευνα της VPRC
α δύο κόμματα ως προς την εκτίμηση εκλογικής επιρροής βρίσκονται στην πρώτη θέση με 29,5%, με τη ΝΔ να κλείνει την "ψαλίδα" που τη χώριζε από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 12%, που διατηρείται σταθερά στην τρίτη θέση και με αρκετά μεγάλη διαφορά από τον τέταρτο, το ΠΑΣΟΚ με 6,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 6%, το ΚΚΕ με 5,5% και η ΔΗΜΑΡ με 5%.
Εξανεμίστηκε η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ. Σταθερά τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Τι δείχνει νέα έρευνα της VPRC
α δύο κόμματα ως προς την εκτίμηση εκλογικής επιρροής βρίσκονται στην πρώτη θέση με 29,5%, με τη ΝΔ να κλείνει την "ψαλίδα" που τη χώριζε από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 12%, που διατηρείται σταθερά στην τρίτη θέση και με αρκετά μεγάλη διαφορά από τον τέταρτο, το ΠΑΣΟΚ με 6,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 6%, το ΚΚΕ με 5,5% και η ΔΗΜΑΡ με 5%.
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Tο 29,5 % του Συριζα και ΝΔ πιστευω ειναι φτιαχτο !!!!!!!!
Οπως και το 12% της Χρυσης Αυγης (πιστευω ειναι παραπανω)
Στο δειγμα δεν εχει υπολογιστει η δυναμικη των ψηφοφορων της αποχης και του λευκου.... ;)
Αν υπολογισουν και αυτα τοτε τα ποσοστα που γραφονται θα πανε περιπατο για την πλακα !!!!!
Στο δειγμα δεν εχει υπολογιστει η δυναμικη των ψηφοφορων της αποχης και του λευκου.... ;)
Αν υπολογισουν και αυτα τοτε τα ποσοστα που γραφονται θα πανε περιπατο για την πλακα !!!!!
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
Βγηκαν αλλα 2 γκαλοπ νομιζω και δινουν την ιδια εικόνα περίπου.
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
ναι ρε μήτσε... τα χρυσαύγουλα πάνε για 35% ...
τι αλλο θα διαβάσουμε ρε γαμώτο
Επισκέπτης
τι αλλο θα διαβάσουμε ρε γαμώτο
Είδες πόσο άσχημο είναι να διαβάζεις μαλακίες??
Γι' αυτό σκέψου το καλά πριν ξαναποστάρεις..
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Συμπληρωνω: Και να ποστάρεις ΜΠΑΖΑ.....Είδες πόσο άσχημο είναι να διαβάζεις μαλακίες??
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Συμπληρωνω: Και να ποστάρεις ΜΠΑΖΑ.....
εσύ την τράπουλα σου και την βάρκα σου (κατα την μπανάνα σου και στο κλουβί σου)....
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Είδες πόσο άσχημο είναι να διαβάζεις μαλακίες??
βάλε με στην λίστα των ανεπιθυμήτων αν δεν θες να διαβάζεις αυτά που γράφω...
εγώ πάντως αυτά που γράφεις τα γράφω στα παλαιότερα των υποδημάτων μου,διότι οι όρχεις μου είναι πολύτιμοι δια να αναλωθεί έστω και μέρος της επιφανείας τους με γελοιότητες όπως οι δικιές σου....
Επισκέπτης
Συμπληρωνω: Και να ποστάρεις ΜΠΑΖΑ.....
Κοίτα τι έπαθε ο άλλος μόλις άνοιξε το θρεντ με τις φωτογραφίες του τραμουντάνα:
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 12K