apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Οχι βεβαια πρπεει να παρει καμια 10ρια μαζι τουΚαι πρεπει να αυτοκτονησει?
Οχι βεβαια πρπεει να παρει καμια 10ρια μαζι τουΚαι πρεπει να αυτοκτονησει?
Τα ομολογα που εφαγαν στο χρημματιστηριο τα ξεχασες εεε? ΛΕφτα των ταμειων ηταν
Ειπα ηδη οτι τα προβληματα πολυτελείας δεν με ενδιαφερουν.Ακριβώς .
Από απογοήτευση .
Δεν είναι μόνο τα λεφτά στη ζωή .
Υπάρχουν και κάποια πιστευω στους ανθρώπους .
Οταν όλα αποδεικνύονται μια ΑΠΑΤΗ ,ο άλλος δεν αντέχει .
Δεν αυτοκτονεί επειδή έχει λίγα χρήματα ,
αλλά από το σοκ που νοιώθει .
Δεν έχεις μελετήσει τα των αυτοκτονιών .
Διάβασε πρώτα ,και άσε τα νομικίστικα .
Η ψυχιατρική δεν είναι νομικίστικες ατακες .
ρε φιλε σορρυ κιολας,αλλα 4 ακινητα εχω ελλαδα και ουτε μου τα πηρε το κρατος ουτε πεθανα.
Εσυ μαλλον θα χεις ακινητα πανω απο 1εκατομμυριο γιαυτο κλαιγεσαι
Τα ομολογα που εφαγαν στο χρημματιστηριο τα ξεχασες εεε? ΛΕφτα των ταμειων ηταν
δεν εχεις καταλαβει τυπε ότι κάθε χρονο θα σου ζηταει και περισσοτερα μεχρι να σου αδειασει τις καταθεσεις και να στα δημευσει.
Από που προκυπτει αυτό? Από το πλεονασμα που κάθε χρονο θα είναι υψηλοτερο. Εκτος αν πιστευεις κι εσυ στην αναπτυξη του αντωνη
οπως χρωστανε 160 εκ ευρω στης τραπεζες ουτε αυτο το ξεχναωκαι τα δομημενα ομολογα της ΝΔ τυπε μη ξεχνας
Τωρα θα βαλουν φορο και στα κλειστα αυτα που δεν σου δινουν εισοδημα αλλα ουτε εχεις κ ρευμα2 ακινητα σε χωριο ειναι ρε τυπε . 4 χαρατσια πληρωνω μονο τιποτε αλλο
Εχεις πολλά φράγκα ,θα σε βάλει στο ματι
η Πορνοπαπιούλα ,για καλό γαμπρό !
Τωρα θα βαλουν φορο και στα κλειστα αυτα που δεν σου δινουν εισοδημα αλλα ουτε εχεις κ ρευμα
Οσα κ να εχεις οταν το εισοδημα μικρενει τοτε ουτε για το κοτετσι δεν θα εχεις να πληρωσειςρε φιλε σορρυ κιολας,αλλα 4 ακινητα εχω ελλαδα και ουτε μου τα πηρε το κρατος ουτε πεθανα.
Εσυ μαλλον θα χεις ακινητα πανω απο 1εκατομμυριο γιαυτο κλαιγεσαι
Σε πληρωνουν τυπε?τα νοικιαζω τυπε
Οσα κ να εχεις οταν το εισοδημα μικρενει τοτε ουτε για το κοτετσι δεν θα εχεις να πληρωσεις
Σε πληρωνουν τυπε?
για να δουμε τωρα που μας τελειωσε το ωριμο φρουτο ο σαμαρας,τι θα παρουσιασει ο νεοκοπος τσιπρας
θαχει ενδιαφερον,αλλα φοβαμαι μια απο τα ιδια με λιγη εσανς σοσιαλισμου,αντι για φιλελεδηκες μπαρουφες,,,
στην ανβροχια καλο κ το χαλαζι βεβαια,αλλα το καλαθι που κρατω ,πιο μικρο δεν γινετεαι,,,,
Οχι ρε τυπε ενα σπιτι εχω που μενω 80τμ του 81 κ ενα πατρικο 1/12 μεριδιο στο χωριο. Αμα ειχα τετοια ακινητα θα τα ειχα σουταρει στο 2010 με το που αρχισε το γλεντιεισαι δηλαδη αγανακτισμενος του 1εκκατομυριου
πες το μη ντρεπεσαι
Σαλονικη φοιτητες τυπε,λεφτα υπαρχουν
Οχι ρε τυπε ενα σπιτι εχω που μενω 80τμ του 81 κ ενα πατρικο 1/12 μεριδιο στο χωριο. Αμα ειχα τετοια ακινητα θα τα ειχα σουταρει στο 2010 με το που αρχισε το γλεντι