- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
και πού είναι το κακό?
Πουθενά. Ελεύθεροι άνθρωποι είστε.
και πού είναι το κακό?
δεν υπάρχει λογική οφέλους εδώ... υπήρξε λογική μιας ανάγκης η οποία καλύφθηκε με αυτόν τον τρόπο εκείνη την εποχή (από ότι έχω διαβάσει η τότε αξία της περιουσίας ξεπερνούσε τα 250.000.000 χρυσές λίρες της εποχής χωρίς να έχω κανένα στοιχείο που να το αποδεικνύει.. μερικά εκατομύρια στρέμματα ήτανε και πάρα πολλά οικόπεδα και οικοδομήσιμες εκτάσεις σε κατοικημένες περιοχές)
Ε βέβαια, στο Ιράν της Ευρώπης έτσι είναι. Ενώ για τους βλάκες τους δυτικούς είναι απλώς μια ακόμη μορφή συμβολαίου. Υπανάπτυκτοι.
Εγινε θεσμος του ΑΚ, ακριβως επειδη ειναι μυστηριο.πάλι ραγιάδες αποδείχνονται οι <<έλληνες>> δεκσοί?
ρε τρόμπες τι είναι ο γάμος ???
θεσμός του ΑΚ ή <<μυστήριο>> ???
θέλετε και <<σοβαρό κράτος>> ??
Εγινε θεσμος του ΑΚ, ακριβως επειδη ειναι μυστηριο.
Δεν ειμαστε καλα.
Ο γαμος εξ ορισμου, οπως και η βαφτιση, ειναι ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ μυστηριο.
Τι δουλεια εχει η πολιτεια, να κανει υποχρεωτικο τον πολιτικο γαμο?
Αν δεν υπηρχε θρησκευτικος γαμος, θα νοείτο ποτέ πολιτικος γαμος?
Κακως ονομαζεται κιολας ετσι.
Επιπλεον ουδόλως εχει καταργηθει εν τοις πραγμασι ο πολιτικος γαμος.
τις γνωστές εκβιαστικές πιέσεις (δεν θα σε θάψουμε, δεν θα βαφτίσουμε παιδιά κτλ.)
Να κρατησετε την αθεΐα σας, δεν σας την πειραζει κανενας.Ε βέβαια, στο Ιράν της Ευρώπης έτσι είναι. Ενώ για τους βλάκες τους δυτικούς είναι απλώς μια ακόμη μορφή συμβολαίου. Υπανάπτυκτοι.
πριν τον χριστιανισμο δεν παντρευονταν οι ανθρωποι;Δεν ειμαστε καλα.
Ο γαμος εξ ορισμου, οπως και η βαφτιση, ειναι ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ μυστηριο.
Τι δουλεια εχει η πολιτεια, να κανει υποχρεωτικο τον πολιτικο γαμο?
Αν δεν υπηρχε θρησκευτικος γαμος, θα νοείτο ποτέ πολιτικος γαμος?
Κακως ονομαζεται κιολας ετσι.
Επιπλεον ουδόλως εχει καταργηθει εν τοις πραγμασι ο πολιτικος γαμος.
Μπορειτε στ' αληθεια να δεχθειτε την σκεψη και την αποψη του αλλου?είσαι στ αλήθεια δικηγόρος;
ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ?πριν τον χριστιανισμο δεν παντρευονταν οι ανθρωποι;
πριν τον χριστιανισμο δεν παντρευονταν οι ανθρωποι;
ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ?
Σε εχω βρισει ποτέ ρε φιλε? Τι θελεις?
Ε βέβαια, στο Ιράν της Ευρώπης έτσι είναι. Ενώ για τους βλάκες τους δυτικούς είναι απλώς μια ακόμη μορφή συμβολαίου. Υπανάπτυκτοι.
Σε εχω βρισει ποτέ ρε φιλε? Τι θελεις?Κι'εσύ ρε αρχιδόπουστα να κοιτάς το μπουρδέλο σου και να μην προσπαθείς να μας επιβάλεις τις απόψεις σου με το ζόρι. Γκέγκε;
Ήταν όλοι αμαρτωλοί τύπε και πήγαιναν στην κόλαση.
και στην αρχαιότητα ακολουθούσαν ιεροτελεστία με θυσίες στους θεούς κλπ
Ηταν παντα ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ο γαμος ΝΑΙ Η ΟΧΙ?
Ειτε μιλαμε για μουσουλμανους, δωδεκαθειστες, χριστιανους, ιουδαιους, ινδουιστες ή ο,τι αλλο?
Ηταν παντα ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ο γαμος ΝΑΙ Η ΟΧΙ?Ο Γάμος είναι κατεξοχήν Πολιτική πράξη.
Είναι μια δημόσια πράξη δήλωσης/κοινοποίησης/γνωστοποίησης στην Πολιτική Κοινότητα της κοινής συμβίωσης των προσώπων κτλ-κτλ.
Το μόνο Μυστήριο είναι πως ο Χριστιανισμός κατάφερε να τον κάνει Μυστήριο.