alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Αυτο ομολογω ούτε εγω το καταλαβα. (παλι συμφωνησαμε)Και τι σχέση έχει το μαγαζάκι του ΔΟΛ με το μουσείο??
Αυτο ομολογω ούτε εγω το καταλαβα. (παλι συμφωνησαμε)Και τι σχέση έχει το μαγαζάκι του ΔΟΛ με το μουσείο??
Ένα ντεπονάκι και θα είσαι πούδρα μετά..(παλι συμφωνησαμε)
δηλαδή ρε πιξι τι πρέπει να γίνει ?? να το αφήσουμε να κλείσει ??
Μες στη συμπόνοια για οτιδήποτε καθεστωτικό ο τραμουντάνας. ΔΟΛ, επίορκοι αστυνομικοί, εργολάβοι, ακτοπλοικές...
Μόνο για τον ΕΒΓΑτζή που δεν κόβει απόδειξη στη γρανίτα είναι ανελέητος...
Κατα πασα πιθανοτητα βρεθηκε ποιος ειναι ο αλεξ.
Ξέχασες το άλλο φοβερό που είχε πει: ότι η Εκκλησία και οι παπάδες δεν επηρεάζουν τους πολιτικούς και κακώς τους κατηγορούμε γι'αυτό.
Γινεται να μην ξαναγραψεις γιατι γραφεις την μια μαλακια μετα την αλλη;Εισαι και μεγαλος ανθρωπος και εκτιθεσαι.η εκκλησία και οι παπάδες επηρεάζουν τους πιστούς τους και κανέναν άλλον.. επειδή τυχαίνει οι πιστοί να είναι πολλοί τότε οι πολιτικοι ακολοθούν το θέλημα τους...
Γινεται να μην ξαναγραψεις γιατι γραφεις την μια μαλακια μετα την αλλη;Εισαι και μεγαλος ανθρωπος και εκτιθεσαι.
Δεν ειναι οτι την εγραψαν.Σκεψου λιγο λογικα.Εδω που τα λεμε ομως μαστερακο, η εκκλησια ΕΝΑ βασικο αιτημα ειχε τα τελευταια χρονια (το θρησκευμα στις ταυτοτητες) και την γραψανε οι πολιτικοι στ αρχιδια τους.
Γνωμη μου ειναι οτι την εγραψαν 100% επιδεικτικοτατα. Και καλα εκαναν.Δεν ειναι οτι την εγραψαν.Σκεψου λιγο λογικα.
Γνωμη μου ειναι οτι την εγραψαν 100% επιδεικτικοτατα. Και καλα εκαναν.
Για παρα πολλα χρονια της εκαναν το χατηρι σχετικα με το θρησκευμα.Για πες μου σε ποια χωρα της ευρωπαικης ενωσης ειναι υποχρεωτικο το θρησκευμα στην ταυτοτητα..Γνωμη μου ειναι οτι την εγραψαν 100% επιδεικτικοτατα. Και καλα εκαναν.
Μην ξεχνάμε...Ψηφίζουμε Σαμαρά για να μείνουμε στο ευρώ...Δεν παίζουμε με τα ιερά και τα όσια αυτής της χώρας (το νόμισμά της ντε!)
Περίεργο χιούμορ έχεις. Εκτός κι'αν ζούσες σε καμιά σπηλιά τον τελευταίο χρόνο και δεν πήρες χαμπάρι την υστερία των τράγων προκειμένου να μην περάσει το σύμφωνο συμβίωσης για τους ομοφυλόφιλους.
Για να μη μιλήσουμε βέβαια για τη μόνιμη άρνηση τους να συζητήσουν καν το θέμα διαχωρισμού κράτους-εκκλησίας ή έστω τη φορολόγηση τους.
Για παρα πολλα χρονια της εκαναν το χατηρι σχετικα με το θρησκευμα.Για πες μου σε ποια χωρα της ευρωπαικης ενωσης ειναι υποχρεωτικο το θρησκευμα στην ταυτοτητα..
Προσεξε υποχρεωτικο,γιατι σε καποιες ειναι προαιρετικο.
Επισης πες μας και για την φορολογηση της εκκλησιας...Και την ανεγγιχτη τεραστια περιουσια της...
Επισης πες μας και για την φορολογηση της εκκλησιας...Και την ανεγγιχτη τεραστια περιουσια της...
Μαλάκες, για το δικαίωμα του ΚΙΣ να επιβάλει φόρους στους πιστους του, λέτε τίποτε καριόλια ;;;;
Για το ότι η πολιτεία δίνει απαλλαγές, για να αντισταθμίσουν αυτούς τους φόρους;;;
Για το ότι όταν ψοφήσει κάποιος δικός τους, άνευ διαθήκης, Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ , λέτε τίποτε ;;;
άντε γαμηθείτε ....
Μου θυμίζετε την κατάργηση της θρησκείας στην ΕΣΣΔ.
ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ.
ΜΟΝΟ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ , ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕ ΤΟ 99,5% ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ.
ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ.
ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ ... ΚΑΝΟΝΙΚΑ ....