Νέα

Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 394K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Πόσα χρόνια θα μείνει αντιπολίτευση η ΝΔ του Σαμαρά;

• 1-2

Ψήφοι: 18 25,0%
  • 3-6

Ψήφοι: 4 5,6%
  • 7-10

Ψήφοι: 5 6,9%
  • 10+ όπως μετά το 93

Ψήφοι: 45 62,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.804
Πόντοι
3.656
μαλλον δεν καταλαβαινεις τι λεω. εναναλαμβανω δε λεω να ζουμε με δανεικα. ξαναλεω οτι με τον δανεισμο καρδιζουμε χρονο, χρονο τον οποιο πρεπει να αξιοποιησουμε για να φτιαξουμε το κρατος μας και την ελλαδα. προφανως αν δεν αξιοποιησουμε σωστα το χρονο δεν εχει νοημα ο δανεισμος. απλως διογκονουμε το χρεος μας οπως σωστα ειπες. τωρα οσο για τα ουστ παλιοπουστα σαμαρα, και να τους κρεμασουμε και να τους σφαξουμε κ.τ.λ εχω να πω το εξής. αντε και τους καψαμε και τους σφαξαμε κ.τ.λ τι θα γινει μετα θα ερθουν λεφτα; ή να στο πω αλλιως, πες οτι ο σαμαρας ελεγε πετυχαμε μια φοβερη συμφωνια και απο αυριο μισθοι και συνταξεις πανε στα επιπεδα του 2004, θα μιλαγε κανεις; τοσα χρονια γιατι δε μιλαγε κανεις που ζουσαμε με δανεισμο και τους ψηφιζε ο κοσμος; εγω λοιπον λεω το εξης και κλεινω. αντε και την διωχνουμε αυτη την κυβερνηση, τι προτινεις; αν υπαρχει κατι καλυτερο βεβαιως και να το στηριξουμε. αλλα πιο ειναι το καλυτερο; ο αλεξης, ο μιχαλολιακος και ο καμμενος; γιατι περα απο το να αναθεματιζουμε πρεπει να προτινουμε και λυσεις. ποια ειναι η λυση η δικια σου; η δραχμη; θα το αντεξουμε;

χαιρετω...
αγαπητε διομηδη,καλα  τα λες μονο στο τελος..
δηλαδη...

χαιρετα( μου ,τον πλατανο)...................

Επισκέπτης
η κυβερνηση σαμαρα ειναι κυβερνηση δυο μηνων και γιάυτο το χρονικο διαστημα εχει κανει αρκετα. μεσα στο επομενο 6μηνο θα κριθει οριστικα, ας περιμενουμε.

αυτα που ειπε ο γερακης ειναι ψεματα; βεβαιως και η πολωνια παει καλυτερα αλλα μη φανταστεις οτι προκειτε και για κανεναν παραδεισο. και εκει εχουν προβληματα. τελοςπαντων, το θεμα ειναι οτι πρεπει να κανουμε 5-10 πραγματα για να φτιαξουμε το κρατος μας. θελουμε να το κανουμε; ατυο ειναι το ερωτημα. απλως αν ειμαστε στο ευρω θα το κανουμε και θα ματωσουμε, ενω εκτος ευρω θα ματωσουμε περισσοτερο μεχρι να τα καταφερουμε, διαλεγουμε και περνουμε.
θα σε ρωτήσω κάτι.ο σαμαράς ειπε πολλά πριν μέχρι τωρα δεν έκανε ούτε ένα.άρα μπορώ να κρίνω.και κάτι άλλο μιας και φαίνεται οτι είσαι νδ αλλα δεν εχει σημασία.μας ειπε για Ζάππειο 1 2 3 για 18 σημεία.σε προκαλώ να μου πεις ένα από αυτά που έχει πει να εφαρμόσει.προσεξε όχι δυο ένα.  ;) μέχρι και αο αδωνις ειπε ότι δεν έχει κάνει κανένα και μας ειπε να περιμένουμε ακόμα....αλλα ως πότε; οταν θα υπογράψει την καταδίκη που περιγράφεις σε άλλες χώρες και θα πει δυστυχώς δεν μπορέσαμε; όσο για το άλλο αν πάμε στη δραχμή δεν θα πεθάνουμε οπως δεν πεθάναν και άλλοι.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.804
Πόντοι
3.656
η κυβερνηση σαμαρα ειναι κυβερνηση δυο μηνων και γιάυτο το χρονικο διαστημα εχει κανει αρκετα. μεσα στο επομενο 6μηνο θα κριθει οριστικα, ας περιμενουμε.

αυτα που ειπε ο γερακης ειναι ψεματα; βεβαιως και η πολωνια παει καλυτερα αλλα μη φανταστεις οτι προκειτε και για κανεναν παραδεισο. και εκει εχουν προβληματα. τελοςπαντων, το θεμα ειναι οτι πρεπει να κανουμε 5-10 πραγματα για να φτιαξουμε το κρατος μας. θελουμε να το κανουμε; ατυο ειναι το ερωτημα. απλως αν ειμαστε στο ευρω θα το κανουμε και θα ματωσουμε, ενω εκτος ευρω θα ματωσουμε περισσοτερο μεχρι να τα καταφερουμε, διαλεγουμε και περνουμε.
τι να κανει η πολονια ρε παιδακι μου?
εχει τουρισμο?
εχει στρατηγικη λοτζιστικ θεση?
εχει ηλιοφανεια?
εχει υδρογονανθρακες?
εχει γεωργια κι ελληνικη φυση?
εχει ναυτιλια?
εχει πολιτισμο να ποθλησει σαν προιν?
κι ακομα εχει παρα πολλους 40 μυρια μαλακες εκει,εδω μονο 9 ευτυχως,αντε 11 με τα ναυαγια πουχουν κουβαληθει,
αλλα προς θεου..
ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ?ελλαδα κ πολωνια η σλοβακια η οποια αλλη μπουρδα τετοια χωρα.... :jerking: :jerking: :jerking:
τις εχω φαει στη μαπα κ τις ξερω καλυτερα απ ολους...
αλλο το γαιδουρι κι αλλο το αλογο,,,ξυπνατε καμμια φορα....

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Τοσο δυσκολο ειναι να κρεμασουν κανα προδοτη.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
θα σε ρωτήσω κάτι.ο σαμαράς ειπε πολλά πριν μέχρι τωρα δεν έκανε ούτε ένα.άρα μπορώ να κρίνω.και κάτι άλλο μιας και φαίνεται οτι είσαι νδ αλλα δεν εχει σημασία.μας ειπε για Ζάππειο 1 2 3 για 18 σημεία.σε προκαλώ να μου πεις ένα από αυτά που έχει πει να εφαρμόσει.προσεξε όχι δυο ένα.  ;) μέχρι και αο αδωνις ειπε ότι δεν έχει κάνει κανένα και μας ειπε να περιμένουμε ακόμα....αλλα ως πότε; οταν θα υπογράψει την καταδίκη που περιγράφεις σε άλλες χώρες και θα πει δυστυχώς δεν μπορέσαμε; όσο για το άλλο αν πάμε στη δραχμή δεν θα πεθάνουμε οπως δεν πεθάναν και άλλοι.

να το θεσω αλλιως, τι επρεπε να ειχε κανει σε 2 μηνες που δεν εχει υλοποιησει; συγκκριμενα ομως.

Επισκέπτης
να το θεσω αλλιως, τι επρεπε να ειχε κανει σε 2 μηνες που δεν εχει υλοποιησει; συγκκριμενα ομως.
δεν τα είπα εγώ οτι θα τα κάνω ΑΜΕΣΑ ο σαμαράς τα ειπε.όπως ειπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση περικοπής στα σώματα ασφαλείας και ειδικά μισθολόγια επαναδιαπραγμάτευση αλλαγή μείγματος πολιτικής και άλλες μπούρδες.και δεν έχει δικαιολογία δεν ήξερα και πριν κυβέρνηση ηταν και ήξερε τα πάντα. τύπε εντολές εκτελεί και αυτός μην σε παραμυθιαζουν στη Συγγρού αφού περάσει όλα τα μέτρα που ηταν υπογεγραμμένα πριν τις εκλογές θα πάει για ανάπτυξη; σοβαρός να είσαι.  ; πες μου μια χώρα στην ευρωπη που να έχει τέτοια ύφεση να περικόπτονται μισθοί συντάξεις να τρέχει η ανεργία στο 30% και μετά ξαφνικά να υπάρχει ευημερία.αν βρεις έστω μια που ο λαός της να λέει ότι περνάμε καλά πες την και σε μένα.  :grin:

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
δεν τα είπα εγώ οτι θα τα κάνω ΑΜΕΣΑ ο σαμαράς τα ειπε.όπως ειπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση περικοπής στα σώματα ασφαλείας και ειδικά μισθολόγια.και δεν έχει δικαιολογία δεν ήξερα και πριν κυβέρνηση ηταν και ήξερε τα πάντα. τύπε εντολές εκτελεί και αυτός μην σε παραμυθιαζουν στη Συγγρού αφού περάσει όλα τα μέτρα που ηταν υπογεγραμμένα πριν τις εκλογές θα πάει για ανάπτυξη; σοβαρός να είσαι.  ;

ναι αλλα ειχε πει και οχι μονομερεις ενεργειες. δηλαλη δεν θα φτασουμε στα ακρα την διαπραγματευση, για τον πολυ αλπο λογο οτι η επαναδιαπραγματευση ειναι διαρκεις και κατι που σου κοβουν τωρα αν πετυχεις καποιους στοχους, αν παρουσιασες κατι καλο μπορεις να το βελτιωσεις στη συνεχεια.

Επισκέπτης
ναι αλλα ειχε πει και οχι μονομερεις ενεργειες. δηλαλη δεν θα φτασουμε στα ακρα την διαπραγματευση, για τον πολυ αλπο λογο οτι η επαναδιαπραγματευση ειναι διαρκεις και κατι που σου κοβουν τωρα αν πετυχεις καποιους στοχους, αν παρουσιασες κατι καλο μπορεις να το βελτιωσεις στη συνεχεια.
τύπε εσυ πρέπει να κάνεις παρέα με τον τζονυ...μιλάς σοβαρά ότι πιστεύεις ότι ο συμμαθητής του γιωργου ηταν στο ίδιο πανεπιστήμιο διδάχθηκαν ακριβώς τα ίδια πράγματα ηταν στην ίδια οργάνωση θα βγάλει τι χώρα από εδώ που ειναι;

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
τύπε εσυ πρέπει να κάνεις παρέα με τον τζονυ...μιλάς σοβαρά ότι πιστεύεις ότι ο συμμαθητής του γιωργου ηταν στο ίδιο πανεπιστήμιο διδάχθηκαν ακριβώς τα ίδια πράγματα ηταν στην ίδια οργάνωση θα βγάλει τι χώρα από εδώ που ειναι;

δεν ξερω αν θα τα καταφερει, ξερω ομως με σιγουρια οτι οι αλλοι ειναι απο ανυπαρκτοι εως επικυνδινοι...αρα ειναι μονοδρομος. μακαρι να υπηρχε αλλος καλυτερος

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

αυτη ειναι η μεγιστη πολιτικη λογικη

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
τι να κανει η πολονια ρε παιδακι μου?
εχει τουρισμο?
εχει στρατηγικη λοτζιστικ θεση?
εχει ηλιοφανεια?
εχει υδρογονανθρακες?
εχει γεωργια κι ελληνικη φυση?
εχει ναυτιλια?
εχει πολιτισμο να ποθλησει σαν προιν?
κι ακομα εχει παρα πολλους 40 μυρια μαλακες εκει,εδω μονο 9 ευτυχως,αντε 11 με τα ναυαγια πουχουν κουβαληθει,
αλλα προς θεου..
ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ?ελλαδα κ πολωνια η σλοβακια η οποια αλλη μπουρδα τετοια χωρα.... :jerking: :jerking: :jerking:
τις εχω φαει στη μαπα κ τις ξερω καλυτερα απ ολους...
αλλο το γαιδουρι κι αλλο το αλογο,,,ξυπνατε καμμια φορα....

Νομιζω πως η Πολωνια εχει πολυ μεγαλυτερη βιομηχανικη παραγωγη απο μας  (ακομα κι αν λαβεις υποψη την αναλογια πληθυσμου)

Επισκέπτης
δεν ξερω αν θα τα καταφερει, ξερω ομως με σιγουρια οτι οι αλλοι ειναι απο ανυπαρκτοι εως επικυνδινοι...αρα ειναι μονοδρομος. μακαρι να υπηρχε αλλος καλυτερος
ποιος ειναι ο μονόδρομος ρε τύπε; αυτός που έφερε τους αλβανους αυτός που ελεγε οτι δεν θα γινόταν αρχηγός της ΝΔ ακόμα και αν τον προτειναν.αυτός που αλλα λέει διαχρονικά και αλλα κάνει.υπάρχει πιο αναξιόπιστος πολιτικός απο τον αντωνακη; ήμαρτον ρε τύπε εσυ δεν παίζεσαι η δεν ξέρεις ποιος ειναι ο πρόεδρος σου.  ;)  και πάρε για να μαθαίνεις ποιος ειναι ο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ   :2funny: :2funny: :2funny:                   ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ 19 ΧΡΟΝΙΑ:"ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ"....Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ 4ης ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 1993

Συντάχθηκε απο τον/την Makelarisa Στις 05 Ιουλίου 2012 - 03:08.

samaras

«Δεν θα επιστρέψω, συνεπώς, στη Ν.Δ. και αν ακόμη αλλάξουν οι πολιτικές συνθήκες, έστω και αν με καλέσουν για να γίνω ο «αρχηγός» της»

Εικοσιτέσσερα χρόνια έχουν περάσει από την περιβόητη δήλωση του σημερινού πρωθυπουργού στην «Καθημερινή» την οποία θυμάται σήμερα το greki.

Ακολουθούν αποσπάσματα από την συνέντευξη στον Α. Καραγιάννη

Α. Καρκαγιάννης: Αν υποθέσουμε ότι εξαλειφθούν αυτές οι παραμορφώσεις, όπως τις αποκαλείτε, τότε θα επιστρέψετε στη Ν.Δ.;

Α. Σαμαράς: Όχι, δεν θα επιστρέψω. Έχω ήδη χαράξει το δρόμο μου με την «Πολιτική Άνοιξη» και η Ν.Δ., όπως και τα άλλα κόμματα, ακολουθούν το δικό τους δρόμο. [...]

Α. Σαμαράς: Δεν θα επιστρέψω, συνεπώς, στη Ν.Δ. και αν ακόμη αλλάξουν... οι πολιτικές συνθήκες, έστω και αν με καλέσουν για να γίνω «αρχηγός» της. [...]

Α. Καρκαγιάννης: Πολιτική πράξη, ωστόσο, λειψή. Ολοκληρωμένη πολιτική πράξη θα ήταν αν προκαλούσε την πτώση της κυβερνήσεως. Δεν λέω ότι έπρεπε να το κάνετε. Αλλά αφού δεν το κάνατε και δεσμευθήκατε να μην το κάνετε, ποια είναι η πολιτική πράξη;

Α. Σαμαράς: Το θέμα είναι λεπτό και δεν δέχομαι αυτή την τοποθέτηση. Είναι κατ' αρχήν θέμα αρχής. Η κυβέρνηση εξελέγη για μια τετραετία. Εγώ εξελέγην βουλευτής με τη Ν.Δ. Δεν ξέρω ποιος μου δίνει το δικαίωμα να ρίξω μια κυβέρνηση που την εξέλεξε ο λαός ή να παραμείνω βουλευτής, όταν έχω διαφωνήσει με τη Ν.Δ. Άλλωστε, και μέσα στη Ν.Δ. ήμουν μειοψηφία. Μετά τα όσα έχουν συμβεί είναι χρέος του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης να κρίνουν και να αποφασίσουν αν έχουν τις δυνάμεις να συνεχίσουν το έργο τους, προς όφελος του τόπου, ως το τέλος της τετραετίας. Νομίζω ότι δεν τις έχουν. Αυτή είναι η έννοια της δέσμευσ                                                                                                    

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
αγαπητε στην πολιτικη ''τα παντα ρει'' που ελεγε και ο ηρακλειτος. δεν υπαρχει τιποτα σιγουρο. και δεν καταλαβα αν κανεις μια δηλωση η οποια ειναι και λαθος πρεπει να μεινεις κολημενος για παντα σε αυτην. οσο για τους αλβανους δεν τους εφερε ο σαμαρας, την αντιστοιχη συνθηκη για να αοιξουν τα συνορα την ειχε ψηφισει ο παπουλιας. ο σαμαρας ετυχε να ειναι υπουργος οταν υλοποιηθηκε, αλλα μαλλον το αγνοεις αυτο. αλλα δεν μας λες, η δικια σου προταση ποια ειναι; ποιον να στηριξουμε δηλαδη;..

Επισκέπτης
αγαπητε στην πολιτικη ''τα παντα ρει'' που ελεγε και ο ηρακλειτος. δεν υπαρχει τιποτα σιγουρο. και δεν καταλαβα αν κανεις μια δηλωση η οποια ειναι και λαθος πρεπει να μεινεις κολημενος για παντα σε αυτην. οσο για τους αλβανους δεν τους εφερε ο σαμαρας, την αντιστοιχη συνθηκη για να αοιξουν τα συνορα την ειχε ψηφισει ο παπουλιας. ο σαμαρας ετυχε να ειναι υπουργος οταν υλοποιηθηκε, αλλα μαλλον το αγνοεις αυτο. αλλα δεν μας λες, η δικια σου προταση ποια ειναι; ποιον να στηριξουμε δηλαδη;..
αγαπητέ άλλο να κάνεις μια δήλωση και άλλο να λες συνεχεια αλλα και να κάνεις αλλα.βαριέμαι να σου ποσταρω τι έχει πει ο σαμαράς προεκλογικά και τι εχει κάνει μετεκλογικά.οσο για το έτυχε να ειναι υπουργός είχε την δύναμη σαν υπουργός να μην την υλοποιήσει..αλλα αυτός θεώρησε σωστό να το κάνει.και όχι μόνο αυτό έχει το θράσος μετά από 19 χρονιά να μας λέει ότι θα πατάξει τη λαθρομετανάστευση.. και δεν μου εχεις εξηγήσει τι διαφορετικό εχει κανει ο σαμαράς απο τον Παπανδρέου και τον παπαδημο; και οι τρεις εκτελούσαν το μνημόνιο...αυτό που ο σαμαράς μας έλεγε ότι δεν θα ψηφίσει για να μην ξεχνιόμαστε.  ;) όποιον και να στηρίξεις το ίδιο αποτέλεσμα θα έχει..δεν κυβερνάει ο εκάστοτε πρωθυπουργός αν δεν το εχεις καταλάβει ακόμα.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

αρες μαρες κουκουναρες αυτα τα εχω γραψει εδω και καιρο

αλλα τωρα αυτη ειναι η κατασταση καλως η κακως ειναι πρωθυπουργος με εντολη του λαου

εχει το 30 % σαν κομμα 49% σαν κυβερνηση και εχει την ψηφο 179 βουλευτων

ο τσιπρας ειχε την ευκαιρια να κυβερνησει τον μαιο αλλα εκανε την παπια

δεν μπορει να κανει τωρα τον τιμητη

το μονο που μπορει να κανει ειναι να προτεινει κατι αλλο

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
αγαπητέ άλλο να κάνεις μια δήλωση και άλλο να λες συνεχεια αλλα και να κάνεις αλλα.βαριέμαι να σου ποσταρω τι έχει πει ο σαμαράς προεκλογικά και τι εχει κάνει μετεκλογικά.οσο για το έτυχε να ειναι υπουργός είχε την δύναμη σαν υπουργός να μην την υλοποιήσει..αλλα αυτός θεώρησε σωστό να το κάνει.και όχι μόνο αυτό έχει το θράσος μετά από 19 χρονιά να μας λέει ότι θα πατάξει τη λαθρομετανάστευση.. και δεν μου εχεις εξηγήσει τι διαφορετικό εχει κανει ο σαμαράς απο τον Παπανδρέου και τον παπαδημο; και οι τρεις εκτελούσαν το μνημόνιο...αυτό που ο σαμαράς μας έλεγε ότι δεν θα ψηφίσει για να μην ξεχνιόμαστε.   ;) όποιον και να στηρίξεις το ίδιο αποτέλεσμα θα έχει..δεν κυβερνάει ο εκάστοτε πρωθυπουργός αν δεν το εχεις καταλάβει ακόμα.

ολα οσα ειχε πει προεκλογικα ισχυουν. αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει δυνατοτητα να υλοποιηθουν.

ο καθε υπουργος δεν κανει οτι του γουσταρει εχει και εναν πρωθυπουργο στον οποιο λογοδοτει. δεν νομιζω να αμφισβητεις οτι ο σαμαρας ειναι δεξιος. με την επιχειρηση ξενιος διας το κεντρο της αθηνας δεν ειναι το ιδιο με πρωτα. δεν ξερω αν ζεις στην αθηνα; εγω που ζω το βλεπω

ο παπανδρεου δεν εκανε αποκρατικοποιησεις, οσαμρας θα κανει, επισης αν ηταν αυτοδυναμος θα εκανε απολυσεις στο δημοσιο αρα δεν θα εκανε καθολου περικοπες σε μισθους και συνταξεις. με τον κουβελη μεσα απολυσεις δεν μπορουν να γινουν αρα αναγκστηκα παμε σε περικοπες.

απο την στιγμη που ειμαστε στην ευροζωνη λογοδοτουμε και σε αλλους δεν μπορουμε να κανουμε οτι γουσταρουμε. αν δεν μας αρεσει η ευρωζωνη να φυγουμε. το ''οποιον και να στηριξεις το ιδιο ειναι'' δεν νομιζω να ισχυει. δηλαδη αν βγαλουμε πρωθυπουργο τον μιχαλολιακο εχεις καμμια αμφιβολια οτι θα ημασταν χειροτερα τωρα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom