midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.804
- Πόντοι
- 3.656
αγαπητε διομηδη,καλα τα λες μονο στο τελος..μαλλον δεν καταλαβαινεις τι λεω. εναναλαμβανω δε λεω να ζουμε με δανεικα. ξαναλεω οτι με τον δανεισμο καρδιζουμε χρονο, χρονο τον οποιο πρεπει να αξιοποιησουμε για να φτιαξουμε το κρατος μας και την ελλαδα. προφανως αν δεν αξιοποιησουμε σωστα το χρονο δεν εχει νοημα ο δανεισμος. απλως διογκονουμε το χρεος μας οπως σωστα ειπες. τωρα οσο για τα ουστ παλιοπουστα σαμαρα, και να τους κρεμασουμε και να τους σφαξουμε κ.τ.λ εχω να πω το εξής. αντε και τους καψαμε και τους σφαξαμε κ.τ.λ τι θα γινει μετα θα ερθουν λεφτα; ή να στο πω αλλιως, πες οτι ο σαμαρας ελεγε πετυχαμε μια φοβερη συμφωνια και απο αυριο μισθοι και συνταξεις πανε στα επιπεδα του 2004, θα μιλαγε κανεις; τοσα χρονια γιατι δε μιλαγε κανεις που ζουσαμε με δανεισμο και τους ψηφιζε ο κοσμος; εγω λοιπον λεω το εξης και κλεινω. αντε και την διωχνουμε αυτη την κυβερνηση, τι προτινεις; αν υπαρχει κατι καλυτερο βεβαιως και να το στηριξουμε. αλλα πιο ειναι το καλυτερο; ο αλεξης, ο μιχαλολιακος και ο καμμενος; γιατι περα απο το να αναθεματιζουμε πρεπει να προτινουμε και λυσεις. ποια ειναι η λυση η δικια σου; η δραχμη; θα το αντεξουμε;
χαιρετω...
δηλαδη...
χαιρετα( μου ,τον πλατανο)...................