txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.904
- Πόντοι
- 496
Προδότη & Αλήτη ....
σε ένα μήνα , τέτοια ώρα ,
θα σου έχουμε κάνει τον τάφο ....
η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια αρχηγε
Προδότη & Αλήτη ....
σε ένα μήνα , τέτοια ώρα ,
θα σου έχουμε κάνει τον τάφο ....
Θα τον επαναφερουμε στην ταξη...Αλεξ φιλε αυτα ειναι ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΕΑ οχι για το κομμα που θα ψηφισει ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ανθρωποι 60-80 έβαλαν μυαλο. Και ειδικα απο το οικογενοιακο σου περιβαλον (με την καλη εννοια παντα)
χαχαχα τυπε να τον βιντεοσκοπεις γιατι μπορει να ριξει αλλο φακελακι μεσα...Θα τον επαναφερουμε στην ταξη...
Τύπε Λακη θα σε φτιαξω τωρα...
Ο πατερας μου, 78 ετων, μου ανακοινωσε οτι δεν θα ψηφισει τον αλήτη τον Μεσσηνιο που του εκοψε τη συνταξη και σκεφτεται να ριξει...χρυση αυγη...
Καταλαβαινεις οτι ηδη στο σπιτι επεσε συναγερμος για να μεταπεισθει και να παραμεινει πιστος στην παραταξη...
Oντως αλλα πρωτα πεθαινει αυτος που ελπιζει
η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια αρχηγε
Εχω παρεα ρε παπαρακο αποψε....δες ποια λειπει απο το σπιτι και θα καταλαβεις.. ;)πάλι θα παίξεις για 36 φορά σήμερα το πουλάκι σου ??
φτάνει πια φθισικός θα καταντήσεις ...
Στα ειπα χτες..θες επαναληψη? κανενα προβλημα
Nα σε ρωτησω τον θεωρεις παραλογο τον πατερα σου? Ασχετα με την ηλικια του..την αποφαση του την θεωρεις αδικη?Θα τον επαναφερουμε στην ταξη...
Mε αλλο θελω να παιξω κ το ξερει καλα ο τραμουνακιας..
οχι ρε χαζουλη κοιτα καλυτερα...ηρθε κ ο αγαπητοπασοκος jhonny σου ειπα εχω μεγαλη παρεα αποψε..ψαχτειτε κ οι 2 σας. Αντε να βοηθησω...δεν ειναι εξω με τις φιλες τους....η με την κουμπαρα για καφε...την μαμάκα σου και την αδελφούλα σου ?? οικογενειακή μάζωξη έχετε ??
Εχω παρεα ρε παπαρακο αποψε....δες ποια λειπει απο το σπιτι και θα καταλαβεις.. ;)
Oντως αλλα πρωτα πεθαινει αυτος που ελπιζει
Αφου ο Αλεξ ειχε τετοια νεα σημερα οντως αρχιζω να ελπιζωφιλε με τους λακαμαδες τους νεοελληνες μπορεις μονο...να ελπιζεις
τπτ παραπανω
Ωχ κουδουνι ηρθαν....μισο θα σας γραφουμε παρεα σε λιγο περιμεντεπεοπαίκτης και πεοθηλαστής...
ειναι γνωστο οτι εισαι παιχνιδιαρης
Αφου ο Αλεξ ειχε τετοια νεα σημερα οντως αρχιζω να ελπιζω
Ωχ κουδουνι ηρθαν....μισο θα σας γραφουμε παρεα σε λιγο περιμεντε
Κοιτα να δεις σιγουρα αλλα ειναι φως στο τουνελ εαν ο μπαμπας ειναι φανατικος υποστιρικτης της ΝΔ (φανταζομαι απο οσο ξερω τον Αλεξ) Οι λιγοτεροι φανατικοι ηδη θα εχουν αλλαξει μυαλα...για να δουμεενας κουκος δε φερνει την ανοιξη
δυστυχως φιλε
Τύπε Λακη θα σε φτιαξω τωρα...
Ο πατερας μου, 78 ετων, μου ανακοινωσε οτι δεν θα ψηφισει τον αλήτη τον Μεσσηνιο που του εκοψε τη συνταξη και σκεφτεται να ριξει...χρυση αυγη...
Καταλαβαινεις οτι ηδη στο σπιτι επεσε συναγερμος για να μεταπεισθει και να παραμεινει πιστος στην παραταξη...
Οχι ρε μαλακα η δικια σου ειναι απο τον ταφο...ηρθε να την αναστησω...!επέστρεψε η μαμά σου και η αδελφή σου ?? δεν είχε κίνηση απόψε εεε