apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Ε κανε μου την χαρη κ απαντησε μου 1 φορα ακομαΟλα αυτα εχουν απαντηθει τουλαχιστον ενα εκατομμυριο φορες.
Ε κανε μου την χαρη κ απαντησε μου 1 φορα ακομαΟλα αυτα εχουν απαντηθει τουλαχιστον ενα εκατομμυριο φορες.
Ολα αυτα εχουν απαντηθει τουλαχιστον ενα εκατομμυριο φορες.Ναι μα πληρωσε για αυτα τα λεφτα και τα επερνε αλλα του τα κοψατε..! Του τα κλεψατε δλδ ετσι δεν ειναι? Και γιατι κατεβασαν τον μισθο 500 ευρω ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΙΔ. ΤΟΜΕΑ αφου δεν βγαινουν οι ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ γιατι κουρεψατε τα ταμεια?
Αλλο σε ρωτησα...ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ 26% απο το πρωτο σου ευρω????? Και απο οτι ξερω δεν περνανε ολα τα εξοδα σου... λοιπον?Αυτό είναι στα κέρδη τυπε, Εσοδα μείον Εξοδα.... αφού εχω κάποια κέρδη θα πληρώσω τον φόρο που μου αναλογεί.... μηπως να πληρώσουν οι αλλοι για μένα?
Αυτο ειναι το προβλημα ξεχναει πως ζουσε πριν και τωρα που τον ληστευουν λεει κ ευχαριστω που δεν τον αφησαν κ αστεγο
Επι των κερδων φυσικα. Γιατι οχι?Οπως ολοι οι Ελ.Επαγγ. Για το 26% φορο απο το πρωτο ευρω φανταζομαι συμφωνεις ετσι? Για το καλο της χωρας??
Εσεις ρε συμμαχε που δεν είστε κοτες γιατί μένετε στην κυβέρνηση?
Αλλο σε ρωτησα...ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ 26% απο το πρωτο σου ευρω????? Και απο οτι ξερω δεν περνανε ολα τα εξοδα σου... λοιπον?
Με ενα αρθρο κιολας, σε ενα νομο.Μπορεί όμως να ψηφίσει αυτούς που με νόμο θα μας επαναφέρουν στο 2009 έτσι απλά .... υπάρχουν επιλογές στη δημοκρατία ....
Μαζι τα δουλεψαμε? 26% και δεν πιανει ολα τα εξοδα οπως τελη κυκλοφοριας ασφαλεια αυτοκινητου (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ) και αλλα βασικα ηδη. Μην ξεχναμε και το 650 ευρω τελος επιτιδευματος...ΕΤΗΔΕ και οτι αλλους φορους....! Αρα θεωρεις οτι ακομα δεν ειναι πολλα το 26% ΧΩΡΙΣ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ?Επι των κερδων φυσικα. Γιατι οχι?
Δεν καταλαβα. Πολυ ειναι το 26%?
Ειλικρινα θεωρεις οτι υπαρχουν πολλοι αξιοι να με δουλεψουν εδω μεσα?Αχ βρε Αλεξάκο, κατάντησες να σε δουλεύει μέχρι κι'ο παπατρόλης.
Για απαντησε εσυ γιατι μειωθηκαν στον ιδιωτικο τομεα οι μισθοι τοσο πολυ;Δεν ζημιωνετε το κρατος εισπρατωντας λιγοτερα;Εχοντας φτασει η τωρινη κυβερνηση την ανεργια στο μεγιστο,επειδη κλεινουν συνεχεια μαγαζια,γιατι πλεον ο κοσμος δεν εχει να ψωνισει,εσυ το θεωρεις βημα εμπρος;Θελω να μου πεις που βλεπεις θετικο στην κυβερνηση.πραγματικα εχω απορια.Ολα αυτα εχουν απαντηθει τουλαχιστον ενα εκατομμυριο φορες.
ενα πρεγμα δεν εχετε καταλαβει
εσεις ακολουθειτε πολιτικες δεν παραγεται
εσεις ακολουθειτε μνημονια που τα καταγγελατε
εσεις κοροιδευατε τον κοσμο
τελος εσεις φερατε την καταστροφη την υφεση το χρεος και το ελλειμμα
μην τα ξαναλεμε
Για απαντησε εσυ γιατι μειωθηκαν στον ιδιωτικο τομεα οι μισθοι τοσο πολυ;Δεν ζημιωνετε το κρατος εισπρατωντας λιγοτερα;Εχοντας φτασει η τωρινη κυβερνηση την ανεργια στο μεγιστο,επειδη κλεινουν συνεχεια μαγαζια,γιατι πλεον ο κοσμος δεν εχει να ψωνισει,εσυ το θεωρεις βημα εμπρος;Θελω να μου πεις που βλεπεις θετικο στην κυβερνηση.πραγματικα εχω απορια.
Ρε αλλο σε ρωταω την παρακρατηση θα την επερνες πισω σαν επιστροφη. Να το θεσω αλλιως γιατι μιλαω με βοσκο...Βγαζεις 50 ευρω με φπα 40,65 καθαρο απο αυτα θα σου παρει τα 8,40 σου μενει 32,25 μοικτα βγαλε ΟΑΕΕ βενζινες εργατοωρες ΧΩΡΙΣ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΔεν έχω πρόβλημα διότι μου εχει ήδη γίνει παρακράτηση φόρου 20% και έχω εισπραξει σε καλούς χρόνους όλες τις ΑΠΥ του 2013 ....
ενα πρεγμα δεν εχετε καταλαβει
μην τα ξαναλεμε
εσεις μενετε στην κυβερνηση να εξιλεωθειτε για αυτα που κανατε
Μαζι τα δουλεψαμε? 26% και δεν πιανει ολα τα εξοδα οπως τελη κυκλοφοριας ασφαλεια αυτοκινητου (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ) και αλλα βασικα ηδη. Μην ξεχναμε και το 650 ευρω τελος επιτιδευματος...ΕΤΗΔΕ και οτι αλλους φορους....! Αρα θεωρεις οτι ακομα δεν ειναι πολλα το 26% ΧΩΡΙΣ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ?
Τότε γιατί είστε μαζί μας ρε σύμμαχε? αν είναι αλήθεια αυτά που λές θα επρεπε να είστε εκτός κυβέρνησης.....
Με το ζορι πρεπει να τον κανεις να σκεφτει οτι εχει προβλημα?Ρε αλλο σε ρωταω την παρακρατηση θα την επερνες πισω σαν επιστροφη. Να το θεσω αλλιως γιατι μιλαω με βοσκο...Βγαζεις 50 ευρω με φπα 40,65 καθαρο απο αυτα θα σου παρει τα 8,40 σου μενει 32,25 ΧΩΡΙΣ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ
και δεν τα θεωρεις πολλα??
Ενω το πασοκ κυβερνησε υπεροχα και δεν εχει ευθηνες.σωστα;ενα πρεγμα δεν εχετε καταλαβει
μην τα ξαναλεμε
εσεις μενετε στην κυβερνηση να εξιλεωθειτε για αυτα που κανατε
Ετσι σε συμφερει εσενα να λες...εγω μια απλη απαντησει θελω εσυ τι πεταγεσαι σαν την νιτσα????????Δεν απαντησες μια ακομα φορα σε αυτο που σε ρωτησαΜε το ζορι πρεπει να τον κανεις να σκεφτει οτι εχει προβλημα?
Αφου μια χαρα ειναι λεει. Θα τον συγχωρησεις φανταζομαι που δεν συμμεριζεται την κλαψα.