Νέα

Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 395K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πόσα χρόνια θα μείνει αντιπολίτευση η ΝΔ του Σαμαρά;

• 1-2

Ψήφοι: 18 25,0%
  • 3-6

Ψήφοι: 4 5,6%
  • 7-10

Ψήφοι: 5 6,9%
  • 10+ όπως μετά το 93

Ψήφοι: 45 62,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
ε όλα αυτά δεν θα γινόταν αν δεν κατακλέβανε την Ελλάδα τα πρασινοκόκκινα τρωκτικά!!! ;) ;)
πρασινα ναι ...κοκκινα απο που και ως που?ποτε κυβερνησανε δηλαδη αυτοι? :think: :think: :think: :think: :think: :think:
και ο καραμανλης δηλαδη δν αυξησε το δημοσιο χρεος?η ο μητσοτακης?δες τα στατιστικα και μετα μιλα
το ιδιο ειναι πρασινογαλαζια τρωκτικα ειναι και τα δυο μη τα ξεχωριζεις.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.444
Πόντοι
6.515
Σε δηλωσεις προέβη η Μαριέττα Γιαννάκου. Αφού δήλωσε ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφια ευρωβουλευτής, επιτέθηκε στον Αντώνη Σαμαρά για την επιλογή του οι εκλογές να γίνουν με σταυρό προτίμησης κι όχι με λίστα. Μίλησε για σοβαρά λάθη της κυβέρνησης να αλλάξουν το εκλογικό σύστημα και τόνισε ότι δεν επιθυμεί να μετέχει σε μία

ιστορία που υποβαθμίζει και απαξιώνει την ευρωπαϊκή πραγματικότητα.

Τόνισε δε ότι σε μία συγκυρία που η Ελλάδα χρειάζεται ό,τι καλύτερο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η χώρα κινδυνεύει να καταλήξει να έχει ανθρώπους που θα επιλεγούν απλώς και μόνο επειδή είναι αναγνωρίσιμοι και ικανοί να φέρουν σταυρούς. «Αν ένας αρχηγός δεν μπορεί να επιλέξει ποιοι είναι αξιόλογοι για την Ευρωβουλή, τότε δεν μπορεί να διαλέξει σωστά ούτε το υπουργικό συμβούλιο» ήταν η φράση – κεραυνός της κυρίας Γιαννάκου.

:rockon: :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Σε δηλωσεις προέβη η Μαριέττα Γιαννάκου. Αφού δήλωσε ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφια ευρωβουλευτής, επιτέθηκε στον Αντώνη Σαμαρά για την επιλογή του οι εκλογές να γίνουν με σταυρό προτίμησης κι όχι με λίστα. Μίλησε για σοβαρά λάθη της κυβέρνησης να αλλάξουν το εκλογικό σύστημα και τόνισε ότι δεν επιθυμεί να μετέχει σε μία

ιστορία που υποβαθμίζει και απαξιώνει την ευρωπαϊκή πραγματικότητα.

Τόνισε δε ότι σε μία συγκυρία που η Ελλάδα χρειάζεται ό,τι καλύτερο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η χώρα κινδυνεύει να καταλήξει να έχει ανθρώπους που θα επιλεγούν απλώς και μόνο επειδή είναι αναγνωρίσιμοι και ικανοί να φέρουν σταυρούς. «Αν ένας αρχηγός δεν μπορεί να επιλέξει ποιοι είναι αξιόλογοι για την Ευρωβουλή, τότε δεν μπορεί να διαλέξει σωστά ούτε το υπουργικό συμβούλιο» ήταν η φράση – κεραυνός της κυρίας Γιαννάκου.

:rockon: :rockon:
πως αλλαζει ο ανθρωπος οταν δεν παιρνει θεση τυπε

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
Αν ήταν λίστα και η Γιαννάκου πρώτη τότε θα ήταν ολα τέλεια.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.444
Πόντοι
6.515
ρε σεις τυποι πως να το κανουμε, σε σχεση με κατι νουμερα ηθοποιούς ή δημοσιογράφους που θα εκλεγουν λογω τηλεθεασης η Γιαννακου είναι πιο αξιοπρεπης παρουσια  :S

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.067
Πόντοι
2.606
δεν ξέρω φιλαράκι μου....κι εμένα...
εγώ πάντως αυτοπροσδιορίζομαι ως δεξιός-αναρχικός :headbang2:....τι να ψηφίσω... :dunno:
φιλικα παντως ,ασε τους ψηφους και πιασε τα λεξοτανιλ...κατι παει, στον εγκεφαλο σου βαθεια, πολυ πολυ λαθος!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.099
Πόντοι
25.467

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
συμφωνώ.
Ο πούστης ο ΓΑΠ πήρε μια ολόκληρη χώρα και την πούλησε γιατί πολύ απλά ήταν πολλά τα λεφτά.
ο δε Αντωνάκης από τότε προσπαθεί να βγάλει το φίδι απ την τρύπα.
οι δε ΠΑΣΟΚοι (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων) :rolleyes:
το βουλώσαν και ντρέπονται όλοι που κάποτε ψήφισαν τον ΓΑΠ.
τι να λέμε τώρα...

τι σας ποτιζουν στην συγγρου;

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.444
Πόντοι
6.515
Στο σημερινό περιοδικό HOT DOC που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα, αποκαλύπτεται πως υπάρχει δικογραφία που "αγνοείται", η οποία έχει σχηματιστεί εναντίον του Υπουργού Γιάννη Μιχελάκη και εμφανίζει τον προφυλακισμένο Αναστάσιο Πάλη να τον χρηματίζει!

:new_shocked:

Επισκέπτης
Στο σημερινό περιοδικό HOT DOC που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα, αποκαλύπτεται πως υπάρχει δικογραφία που "αγνοείται", η οποία έχει σχηματιστεί εναντίον του Υπουργού Γιάννη Μιχελάκη και εμφανίζει τον προφυλακισμένο Αναστάσιο Πάλη να τον χρηματίζει!

:new_shocked:
δεν αγνοείται τυπε... Στο γραφειο της Κουτζαμανη ειναι ;)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

Συνημμένα

• 422.jpg
    422.jpg
    172,9 KB · Εμφανίσεις: 29

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
"Με την άνοδο του στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε αναπάντεχα με τον παλιό συγκάτοικο του από την Βεσπούσια Γιωργάκη. Ο ενθουσιασμός τους για την συνάντηση ήταν τεράστιος. Μαζί έδωσαν όρκους αιώνιας φιλίας και πίστης. Ο Γιωργάκης του ανταπέδωσε την αγάπη σε πολλαπλάσιο βαθμό και σε μυστική τους συνάντηση του δήλωσε ότι θα βάλει την Ελλάδα στο ΔΝΤ για να τον κάνει Πρωθυπουργό. Η χαρά του Αντώνη έφτασε στα ύψη. Τέτοια ευτυχία δεν μπορούσε να φανταστεί στην ζωή του. Ο Γιωργάκης του έδωσε φιλική συμβουλή να αναλάβει την ηγεσία του αντιμνημονιακού αγώνα και ο ίδιος θα τον βοηθούσε με όλες του τις δυνάμεις, πρόταση που ο Αντώνης δέχτηκε με τρελή χαρά. Με την είσοδο της Ελλάδας στο Μνημόνιο έγινε σαν αρχηγός του αντιμνημονιακού αγώνα ο υπερασπιστής των αδυνάτων, η μεγάλη ελπίδα των καταπιεσμένων και όλη η Ελλάδα έπεσε στα πόδια του μεγάλου Μεσσήνιου φιλάνθρωπου σωτήρα, αγαπημένα του συνθήματα :
Μόνο εγώ μπορώ να σας σώσω γιατί είμαι πατριώτης όλοι οι άλλοι εκτός απο μένα είναι προδότες
Εγώ έριξα τον δράκουλα των Καρπαθίων κόμη Μ γι'αυτό μόνο εγώ μπορώ
Έξω απο το προδοτικό μνημόνιο
Εγώ δέν ψήφισα ποτέ το μνημόνιο
Το Ζάππειο είχε όλες της λύσεις απο Ζάππειο 1 μέχρι Ζάππειο 10
Ρουφιάνα Μέρκελ όταν γίνω πρωθυπουργός εγώ που είμαι πατριώτης θα σου δείξω
Λύστε μου τα χέρια να κυβερνήσω να δείτε ποιός είμαι
Ο καταπιεσμένος απο το μνημόνιο Ελληνικός λαός ακούγοντας τα συνθήματα απο τον μεγάλο Μεσσήνιο φωστήρα έπεσε σε τρελό παραλήρημα, το σύνθημα ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ έγινε έργο, έπαιξε με τεράστιες τιμές σε όλα τα νυχτερινά θέατρα της Αθήνας. Η συνέχεια ήταν εντυπωσιακή σημαδεύτηκε απο μιά εντυπωσιακή κωλοτούμπα η οποία ξεπέρασε κατά πολύ την μεγαλύτερη που έχει πετύχει ποτέ αθλητής σε Ολυμπιακούς αγώνες όλοι οι θεατές τον κοίταζαν ώρες ολόκληρες άναυδοι να αιωρείται στον αέρα η εμπειρία όσων έτυχε να τον παρακολουθήσουν ήταν ανεπανάληπτη. Οι εντυπωσιακές αθλητικές επιδόσεις του στο άλμα του εξασφάλισαν 5 χρυσά μετάλλια, και βαθμό 11 στην ενόργανη γυμναστική με άριστα το 10 ξεπερνώντας ακόμα και τις επιδόσεις της θρυλικής Νάντιας Κομανέτσι ο δρόμος για την πρωθυπουργία ήταν πλέον μπροστά του μέσα στην τρελή χαρά και τον ενθουσιασμό πλάκωσε στα φιλιά τον φίλο του τον Γιωργάκη. Μετά τους χρυσούς τίτλους του Αντώνη του υπερπατριώτη, του Αντώνη του διοπτροφόρου και του Αντώνη του Κύκλωπα η εντυπωσιακή κωλοτούμπα του εξασφάλισε έναν ακόμα τίτλο τον πιό πολύτιμο όλων τον τίτλο του Αντώνη Κομανέτσι που τον πρόσθεσε στο επώνυμο του απο τότε είναι γνωστός σαν Αντώνης Σαμαράς Κομανέτσι. Η εκπληκτική του επιτυχία με την κατάρριψη όλων των προηγούμενων παγκόσμιων ρεκόρ στο άλμα του άνοιξε αμέσως τον δρόμο για το πρωθυπουργιλίκι που ήταν πάντοτε το μεγάλο του όνειρο, απο την υπερβολική του χαρά σκόνταψε στα σκαλοπάτια του Μαξίμου με αποτέλεσμα να έχει ένα μικρό παροδικό ατύχημα χτυπώντας στο ένα μάτι."
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 521px-Samaras_mlks.jpg
    521px-Samaras_mlks.jpg
    33,2 KB · Εμφανίσεις: 18

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
όλα τα κοκκινοπράσινα πουστράκια σε πλήρη απαρτία!
είπανε τη μαλακία τους, ξεχάσαν τους κλεφταράδες αρχηγούς τους και πάνε για ύπνο!!!
φαντάσματα και βρικόλακες!! ου ρε! :2funny: :2funny: :2funny:

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Καλώς το Μουρούτη. Τιμή μας να σας έχουμε στο μπου κύριε αναπληρωτή του Σίμου.  :2funny:
καλώς τον απολογητή των κλεφταράδων.
Ειλικρινά ρε τύπε...έλα...πες την αλήθεια....
ΔΕΝ ντρέπεσαι να λες και τη λέξη ακόμα ΠΑΣΟΚ?
Σε λίγο ακόμα και ο γούγλης δεν θα την βγάζει! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

methane

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
30
Πόντοι
0
Λάθος, δεν κυβερνάνε μαζί. Ο Σαμαράς κυβερνάει και ο Μπένι παίζει το ρόλο του εκπρόσωπου Τύπου και προσωπικού του σωματοφύλακα. Εκτός κι'αν θυμάσαι εσύ καμιά περίπτωση όπου πέρασε κάποια πολιτική που πρότεινε το ΠΑΣΟΚ παρά τις αντιρρήσεις της ΝΔ.

Επιπλέον, το ότι ακολουθούν την ίδια πολιτική είναι ακριβώς το νόημα του κειμένου και η ξεφτίλα του κωλοτούμπα Σαμαρά, ο οποίος ποντάρει στη μνήμη χρυσόψαρου που έχουν επιδείξει επανειλημμένα ότι έχουν οι Έλληνες. 

Λαθος φιλε μου κανεις!κ μαζι κυβερνανε κ μαζι τα τρωνε κ μαζι τα ιδια ψεμματα μαζι λενε!αλλα προφανως κ παλι θα διαφωνησεις.
Θα συμφωνησω ομως μαζι σου στο γεγονος οτι οντως οι νεοελληνες εχουν μνημη χρυσοψαρου.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
μια χαρα δικτατορια εχετε στησει παντως με τα πρασινα τρωκτικα...δεν σας χαλασε?ετσι σνουπυ?

γιατί μωρή μαραμένη τσουτσού?? σου απαγόρεψε κανένας κάτι και έχουμε δικτακτορία?? μια χαρά μιλάς και λές ότι μαλακία σου κατέβει στην κούτρα σου... και σε ανεχόμαστε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom