στο αμέρικα δεν πλη΄ρωνει ασφαλιστικές εισφορές και δεν έχει ούτε σύνταξη ούτε περίθαλψη... τόσο απλά.. εδώ δεν πληρώνει ασφαλιστικές εισφορές (τις βάζει φέσι) και έχει απαίτηση να έχει σύνταξη και περίθαλψη...
και φυσικά δεν μας λές τίποτε για την προκαταβολή του προηγούμενου χρόνου που θα την πα΄ρει πίσω και θα ισοφαρίσει την προκαταβολή του επομένου...
Του χρόνου θα την πάρει πίσω ή μάλλον όταν θα κλείσει τα βιβλία του τελικά. Φέτος όμως πως διάολο θα ζήσει;
Διότι φέτος ο κύριος φόρος μπορεί και να είναι 3-5 φορές μεγαλύτερος από πέρυσι, άρα και η προκαταβολή αντίστοιχα.
Το θέμα είμαι πως το κράτος συνεχίζει να είναι σπάταλο και τα λεφτά αυτά τα ζητάει από τα συνήθη κορόιδα. Επειδή δε κάθε χρόνο οι τζίροι των κορόιδων πέφτουν (αυτό δεν αμφισβητείται υποθέτω) το κράτος αυξάνει κάθε χρόνο τους φορολογικούς συντελεστές!
Αλλά ξέχασα, έτσι πετύχαμε "πρωτογενές πλεόνασμα"! Κι αυτό ο υπουργός κι ο πρωθυπουργός το αναφέρει στον λαό με καμάρι, σαν να ήταν δικό τους το κατόρθωμα! Κι όχι ζητώντας μας και συγγνώμην και λέγοντάς μας χίλια ευχαριστώ που ανταποκριθήκαμε.
Έτσι να το δεχόμουν ρε πούστη μου, αλλά όχι και να καμαρώνουν επειδή μας τα πήραν και φέτος σκοπεύουν να μας πάρουν περισσότερα.
Δεν πάνε να γαμηθούνε λέω εγώ! Όχι τόσο για το "άρμεγμα", όσο για την υπεροψία και την αχαριστία...