Νέα

Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 391K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσα χρόνια θα μείνει αντιπολίτευση η ΝΔ του Σαμαρά;

• 1-2

Ψήφοι: 18 25,0%
  • 3-6

Ψήφοι: 4 5,6%
  • 7-10

Ψήφοι: 5 6,9%
  • 10+ όπως μετά το 93

Ψήφοι: 45 62,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τραμουντανα ολα καλα τα λες και τα γραφεις εδω μεσα,αλλα δν εχω καταλαβει τι ακριβως εισαι?θατσερικος?φιλελευθερος??

φιλελεύθερος τείνων προς νεοφιλελεύθερο.... I  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
thatcher.jpg

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
φιλελεύθερος τείνων προς νεοφιλελεύθερο.... I  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
thatcher.jpg
οκευ τυπε να ξερεις παντως η κυρα αυτη πεθανε κ οι αγγλοι ανοιγανε σαμπανιες  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
εγω θα ελεγα ειμαι του σουηδικου μοντελου οχι αυτης της κλεφτοκρατιας κ φοροδιαφυγης π υπηρχε στην ελλαδα..
αλλα ο καιρος δν παλευεται στην σουηδια..

Επισκέπτης
(1) Δεν με ενδιαφέρει τι αποδίδει η ακίνητη περιουσία στον κάτοχο της. Με ενδιαφέρει ότι αν το χρήμα αυτό που του κόστισε να την αποκτήσει το είχε τοποθετήσει σε μία παραγωγική επένδυση θα είχε κάποιο εισόδημα το οποίο δεν το έχει και δεν φορολογείται γιαυτό

(2) αν κάποιος δεν θέλει το ακίνητο του  και δεν μπορεί να το πουλήσει μπορεί να το χαρίσει στο δημόσιο

(3) ο καθένας πρέπει να έχει ΕΝΑ αξιοπρεπές σπίτι να στεγάζει τον εαυτό του και την οικογένεια του. Το ότι παραπάνω είναι υπερβολή και πέταμα χρημάτων σε αντιπαραγωγικούς τομείς της οικονομίας

(4) το ακίνητο έχει κόστος για το δημόσιο και αυτό πρέπει να το πληρώσει ο κάτοχος του...

στα αρχίδια μου γιαυτούς που φορτώσανε ντουβάρια και τόσα χρόνια το παίζανε έξυπνοι με το "θέλω τόσα νοίκι, τόσα φανερά, τόσα κρυφά και τόσον αέρα"....

καλά να πάθουνε και να τους γαμίσει... η οικοδομή στην Ελλάδα πρέπει να πεθάνει οριστικά και αμετάκλητα.. η χώρα έχει τριπλασιο αριθμό σπιτιών από την ζήτηση...

(1) Ὁπότε καὶ ὅποιος ἐξόδευσεν τὰ χρήματὰ του εἰς λαϊκὰ κέντρα διασκεδάσεως, νὰ φορολογηθῇ ἐπίσης, διότι ἐὰν δὲν τὰ ἐξόδευεν καὶ τὰ ἐπένδυεν εἰς μίαν ἐπιχέιρησιν θὰ ἀπέδιδεν φόρους εἰς τὸ δημόσιον. Μάλιστα.

(2) Διὰ νὰ τὸ διαχειρισθῇ ἐπιδεξίως τὸ δημόσιον. Μάλιστα.

(3) Αἱ κατασκευαὶ ἀντιπαραγωγικὸς τομεὺς τῆς οἰκονομίας. Μάλιστα.

(4) Καὶ τὸ ἄτομον ἔχει κόστος διὰ τὸ δημόσιον, ὁπότε ὁ κεφαλικὸς φόρος εἶναι ἡ ὑπερτάτη λύσις.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
επειδή πολλες σαχλαμάρες διαβασα.
Ναι η οικοδομη με χρηματοοικονομικους ορους είναι αντιπαραγωγικη επενδυση.
ΟΜΩΣ
Η ιδιωτικη οικονομια ηταν κατά 80% προσανατολισμενη εκει. Βιομηχανιες τσιμεντου, τουβλων, αλουμινιου, ξυλου, μηχανικοι, τεχνιτες, εργατες, 1500 εκατ κοσμος.
Τι θα κανουν? διοριστε τους στο κρατος στα πλαισια του υπαρκτου σοσιαλισμου που πρεσβευετε.
Ανακυκλωση χρηματων. Εβγαζε ο ελευθερος επαγγελματιας χρηματα εστω αφορολόγητα. Δεν τα εκρυβε, αγοραζε οικοπεδο πληρωνε φορους, εβγαζε αδεια, εκτιζε, μεροκάματα, ΙΚΑ, ταμεια, κι αλλοι φοροι, το κρατος τα επαιρνε, κοσμος δουλευε.
ΤΩΡΑ
ποινικοποιηση κατοχης υλικων αγαθων. Φοβος, οσοι βγαζουν τα κρυβουν για το σκοτεινο αυριο. Ουτε στην τραπεζα δεν τα πανε

SUCCES STORY SAMARAS - STOURNARAS  χαιρετε  :headbang:

Επισκέπτης

Λογιστής ΣΠΟΥΔΑΣΕ εννοείς.
Αλλά ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΛΟΓΙΣΤΗ.
Δεν ήθελε τρέξιμο , ήθελε ωράριο 9-2 σταθερά και να τα ξύνει.
Και πήγε στο δημόσιο.
Όπου τα ξύνει.
ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΣΕ ΤΙ ΠΟΣΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ;;;

Επισκέπτης
ενω ο ελ.επαγγελματιας οταν παρουσιαζεται σαν φτωχος (8000 το χρονο) ενω εχει εισοδηματα 50-60χιλ και αφαιρει φορους απο τ κρατος δν τρεχει τιποτα..

Και δεν καταλαβαίνω ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΣΚΙΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ,
δικαιούται το κράτος.

Όταν χρεωκοπεί ο επαγγελματίας ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ,
έρχεται το κράτος να του πληρώσει τίποτε ;;;
ΟΧΙ. ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.

Επισκέπτης
ποινικοποιηση κατοχης υλικων αγαθων. Φοβος, οσοι βγαζουν τα κρυβουν για το σκοτεινο αυριο.

Αυτό το σχεδιάζει ο αληταράς αρχικαταληψίας, γιός εργολάβου από το διόνυσο.
Θα δηλώσουμε και τα κοσμήματα και θα πληρώνουμε φόρο κατοχής,
αλλιώς θα μας τα κατάσχει ο αληταράς αρχικαταληψίας.

ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΑΓΙΕΝΤΕ θα έχει το σίχαμα ...........

Επισκέπτης
Για τη Θάτσερ που είπε ο Μαλάκας τραμού ....

Η Θάτσερ , έκλεισε όλα τα κρατικά μπουρδέλα που ήταν ζημιογόνα
και έπαιρναν μέχρι τότε δις από επιχορηγήσεις με λεφτά από τις αποικίες.
Με πρώτο μπουρδέλο την british leyland .....

ΕΔΩ ΠΟΙΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ;;;;;

ΜΟΝΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥ ΟΑΣΑ (ΣΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛ)
ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΙΞΑΝ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΑΛΗΤΗ ΣΑΜΑΡΑ.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
δικαιούται το κράτος.

καπιταλισμος ειναι ετσι στο αμερικα τυπε  :grin: :grin: :grin: :grin:

ετσι ειναι στην ελευθερη οικονομια τυπε = καπιταλισμος ειναι να σε γαμανε
Λογιστής ΣΠΟΥΔΑΣΕ εννοείς.
Αλλά ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΛΟΓΙΣΤΗ.
Δεν ήθελε τρέξιμο , ήθελε ωράριο 9-2 σταθερά και να τα ξύνει.
Και πήγε στο δημόσιο.
Όπου τα ξύνει.
ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΣΕ ΤΙ ΠΟΣΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ;;;

σε εφορια ειναι τυπε  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Ἐγὼ τοῦ Μεξικανικοῦ!

εγω του Κολομβιανου τυπε  :grin: :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• escobar.jpg
    escobar.jpg
    124,9 KB · Εμφανίσεις: 23

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
δουλευω τυπε δν καθομαι

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
δικαιούται το κράτος.

ετσι ειναι φιλε στο αμερικα υπαρχουν φοροι οχι οπως στην ελλαδα τοσα χρονια  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
(1) Δεν με ενδιαφέρει τι αποδίδει η ακίνητη περιουσία στον κάτοχο της. Με ενδιαφέρει ότι αν το χρήμα αυτό που του κόστισε να την αποκτήσει το είχε τοποθετήσει σε μία παραγωγική επένδυση θα είχε κάποιο εισόδημα το οποίο δεν το έχει και δεν φορολογείται γιαυτό

(2) αν κάποιος δεν θέλει το ακίνητο του  και δεν μπορεί να το πουλήσει μπορεί να το χαρίσει στο δημόσιο

(3) ο καθένας πρέπει να έχει ΕΝΑ αξιοπρεπές σπίτι να στεγάζει τον εαυτό του και την οικογένεια του. Το ότι παραπάνω είναι υπερβολή και πέταμα χρημάτων σε αντιπαραγωγικούς τομείς της οικονομίας

(4) το ακίνητο έχει κόστος για το δημόσιο και αυτό πρέπει να το πληρώσει ο κάτοχος του...

στα αρχίδια μου γιαυτούς που φορτώσανε ντουβάρια και τόσα χρόνια το παίζανε έξυπνοι με το "θέλω τόσα νοίκι, τόσα φανερά, τόσα κρυφά και τόσον αέρα"....

καλά να πάθουνε και να τους γαμίσει... η οικοδομή στην Ελλάδα πρέπει να πεθάνει οριστικά και αμετάκλητα.. η χώρα έχει τριπλασιο αριθμό σπιτιών από την ζήτηση...

Το ποστ αυτό και από τον Λαφαζάνη να είχα γραφεί εντύπωση θα μου έκανε! Σε κάθε περίπτωση οι μπαρούφες που αναφέρει ξεπερνούν την ανοησία και του πλέον φανατικού Συριζαίου.

Το να πληρώνει κάποιος χωρίς να κερδίζει και χωρίς να μπορεί είναι εν τέλει και αντισυναγματικό αλλά και ανέφικτο, διότι το σύνταγμα αναφέρει πως ο καθένας προσφέρει ανάλογα με την δυνατότητά του.
Χρήματα δε του ζητάνε κι αν δεν έχει χρήματα αλλά έχει ξενοίκιαστα σπίτια ή οικόπεδα πως διάολο θα πληρώσει δηλαδή; Θα κόβει τα ακίνητα ή τα οικόμεδα να τα δίνει;

Αντιθέτως όμως αν έχει χρήματα μπορεί βεβαίως να πληρώσει! Ιδίως αν τα έχει καταθέσεις σε τράπεζες του εξωτερικού τότε πάει να πει πως δεν ενδιαφέρεται για το κοινό καλό παρά μόνο για τοην δική του εξασφάλιση, οπότε εγώ προτείνω να του κατάσχονται οι στο εξωτερικό καταθέσεις του στο σύνολό τους, για να γίνει εδώ μια "παραγωγική επένδυση που θα αποδίδει"! Εξ άλλου το κράτος τα ακίνητα τί να τα κάνει, για μετρητά καίγεται.

Το πως τα απέκτησε νόμιμα ενδεχομένως και πλήρωσε και φόρους γι' αυτά και το ότι συννόμως τα έβγαλε στο εξετερικό ουδόλως μας ενδιαφέρει, ακριβώς για τον ίδιον λόγο που δεν ενδιαφέρει και το ότι τα σπίτια επίσης με νόμιμα και φορολογημένα χρήματα είχαν αποκτηθεί.
Και κάτι ακόμα. Τα σπίτια πλήρωσαν και φόρο αγοράς στο Ελληνικό δημόσιο, οι καταθέσεις στο εξωτερικό δεν πλήρωσαν τίποτα.

ΔΗΜΕΥΣΗ των χρημάτων των απάτριδων λοιπόν που χωρίς να σκεφτούν την χώρα τους βγάλανε έξω τα λεφτά τους!
Μήπως να ξανανοίγαμε και την Μακρόνησο να στέλναμε εκεί και τους ιδίους, για ένα ετήσιο course επιμόρφωσης "αγάπης προς την πατρίδα" λέω! :grin: :grin:  

Επισκέπτης
Το ποστ αυτό και από τον Λαφαζάνη να είχα γραφεί εντύπωση θα μου έκανε! Σε κάθε περίπτωση οι μπαρούφες που αναφέρει ξεπερνούν την ανοησία και του πλέον φανατικού Συριζαίου.

Το να πληρώνει κάποιος χωρίς να κερδίζει και χωρίς να μπορεί είναι εν τέλει και αντισυναγματικό αλλά και ανέφικτο, διότι το σύνταγμα αναφέρει πως ο καθένας προσφέρει αναλογα με την δυνατότητά του.
Χρήματα δε του ζητάνε κι αν δεν έχει χρήματα αλλά έχει ξενοίκιαστα σπίτια ή οικόπεδα πως διάολο θα πληρώσει δηλαδή; Θα κόβει τα ακίνητα ή τα οικόμεδα να τα δίνει;

Αντιθέτως όμως αν έχει χρήματα μπορεί βεβαίως να πληρώσει! Ιδίως αν τα έχει καταθέσεις σε τράπεζες του εξωτερικού τότε πάει να πει πως δεν ενδιαφέρεται για το κοινό καλό παρά μόνο για τοην δική του εξασφάλιση, οπότε εγώ προτείνω να του κατάσχονται οι στο εξωτερικό καταθέσεις του στο σύνολό τους, για να γίνει εδώ μια "παραγωγική επένδυση που θα αποδίδει"! Εξ άλλου το κράτος τα ακίνητα τί να τα κάνει, για μετρητά καίγεται.

Το πως τα απέκτησε νόμιμα ενδεχομένως και πλήρωσε και φόρους γι' αυτά και το ότι συννόμως τα έβγαλε στο εξετερικό ουδόλως μας ενδιαφέρει, ακριβώς για τον ίδιον λόγο που δεν ενδιαφέρει και το ότι τα σπίτια επίσης με νόμιμα και φορολογημένα χρήματα είχαν αποκτηθεί.
Και κάτι ακόμα. Τα σπίτια πλήρωσαν και φόρο αγοράς στο Ελληνικό δημόσιο, οι καταθέσεις στο εξωτερικό δεν πλήρωσαν τίποτα.
ΔΗΜΕΥΣΗ των χρημάτων των απάτριδων λοιπόν που χωρίς να σκεφτούν την χώρα τους βγάλανε έξω τα λεφτά τους!
Μήπως να ξανανοίγαμε και την Μακρόνησο να στέλναμε εκεί και τους ιδίους, για ένα ετήσιο course επιμόρφωσης "αγάπης προς την πατρίδα" λέω! :grin: :grin: 

Εἴπομεν. Κεφαλικὸς φόρος ἄνευ περιστροφῶν. Ἰδοῦ ἡ λύσις τοῦ δημοσιονομικοῦ προβλήματος.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

Το να πληρώνει κάποιος χωρίς να κερδίζει και χωρίς να μπορεί είναι εν τέλει και αντισυναγματικό αλλά και ανέφικτο, διότι το σύνταγμα αναφέρει πως ο καθένας προσφέρει αναλογα με την δυνατότητά του.

εγκρίνω και επαυξάνω...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
εγκρίνω και επαυξάνω...

Οπότε φέρε ΤΩΡΑ τις καταθέσεις που (λες πως) έχεις στο εξωτερικό, μπας και προλάβεις να γλυτώσεις και την δήμευσή τους και την Μακρόνησο...

Υ.Γ. Προφανώς με εκπλήσσει το γεγονός πως "εγκρίνεις και επαυξάνεις" την άποφή μου πως λες μπαρούφες, αλλά ας μην κολλήσουμε σε τυπικές λεπτομέρειες αν συμφωνήσουμε επί της ουσίας...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Οπότε φέρε ΤΩΡΑ τις καταθέσεις που (λες πως) έχεις στο εξωτερικό, μπας και προλάβεις να γλυτώσεις και την δήμευσή τους και την Μακρόνησο...

θέλω να πάω διακοπές free...  :grin:

teengenerate

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
6

Υ.Γ. Προφανώς με εκπλήσσει το γεγονός πως "εγκρίνεις και επαυξάνεις" την άποφή μου πως λες μπαρούφες, αλλά ας μην κολλήσουμε σε τυπικές λεπτομέρειες αν συμφωνήσουμε επί της ουσίας...
Ο τραβατρόμπας βασικά δεν έχει βρακί να αλλάξει,όσο για τις αποψάρες του τις αλλάζει μέσα σε δέκατα του δευτερολέπτου.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
θέλω να πάω διακοπές free...  :grin:

Μπάλα στην εξέδρα!
Ή ακόμα καλύτερα την πιάνουμε την τρυπάμε και την πετάμε για να σιγουρευτούμε πως δεν θα έχει άλλο "παιχνίδι" να γίνουμε κι άλλο ρεζίλι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom