jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Πάντως το πλεόνασμα, αποδείχτηκε πλεόνασμα, ε;
βεβαιως βεβαιως
αφου το μοιρασε κιολας
Πάντως το πλεόνασμα, αποδείχτηκε πλεόνασμα, ε;
Τι να γινει Γιαννη μου, αυτη ειναι η ποιοτικη διαφορα.βεβαιως βεβαιως
αφου το μοιρασε κιολας
Τι να γινει Γιαννη μου, αυτη ειναι η ποιοτικη διαφορα.
Ο Ανδρεας μοιραζε δανεικα, και ο Σαμαρας πλεονασματα.
Τι να γινει Γιαννη μου, αυτη ειναι η ποιοτικη διαφορα.
Ο Ανδρεας μοιραζε δανεικα, και ο Σαμαρας πλεονασματα.
Απο πού ακριβως θα εβγαινε το πλεονασμα αν οχι απο φορους?Καλά δεν τα έδωσε και από την προίκα της Γεωργίας! Μας ξέσκισε στους φόρους γι αυτό το έρμο το "πρωτογενές πλεόνασμα"...
Απο πού ακριβως θα εβγαινε το πλεονασμα αν οχι απο φορους?
Εχω μεγαλη περιεργεια να ακουσω ποια άλλη ειναι η πηγη εσοδων ενος κρατους.
Απο πού ακριβως θα εβγαινε το πλεονασμα αν οχι απο φορους?
Εχω μεγαλη περιεργεια να ακουσω ποια άλλη ειναι η πηγη εσοδων ενος κρατους.
από τις κερδοφόρες κρατικές επιχειρήσεις.... αυτές της στρατηγικής σημασίας.. τα ασημικά μας ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε που τα πούλησε για να πληρώσει τους δανειστές ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Ζάππειο 2: Όλη η ομιλεία του Αντώνη Σαμαρά για την οικονομία-προτάσεις
– Για τα καύσιμα, θα αφαιρεθεί σε δύο χρόνια ο επί πλέον ειδικός φόρος που μπήκε επί ΠΑΣΟΚ. Έχουμε γίνει η ακριβότερη χώρα σε καύσιμα σε όλη την Ευρώπη.
αφου εχω την αδεια
«Αδύνατη η συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ»
Τέλος ο κ. Σαμαράς απέρριψε τη μετεκλογική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ με μία σειρά ρητορικών ερωτημάτων.
•Μπορώ να μειώσω το κράτος, αν πρέπει να μοιράζουμε υπουργεία με άλλα κόμματα σε συγκυβέρνηση;
•Μπορώ να αλλάξω ένα υπουργό, αν πρόκειται να ανατρέψω τις ισορροπίες της συγκυβέρνησης;
•Μπορώ να μειώσω τους φόρους, όπως επιβάλλει η δική μου φιλελεύθερη ιδεολογία, μαζί με εκείνους που αύξαναν τους φόρους;
•Μπορώ να φτιάξω ένα ευέλικτο κράτος μαζί με εκείνους που θέλουν το κράτος τεράστιο, ανεύθυνο, παλαιοκομματικό και τελικά επικίνδυνο;
αλεξ υπαρχει ενα θεματακι τωρα που το θυμηθηκα
Ποια επαγγέλματα έχουν τους περισσότερους ψυχοπαθείς; - Δείτε τη λίστα
Υπάρχουν αλήθεια περισσότεροι ψυχοπαθείς σε κάποια επαγγέλματα; Οι επιστήμονες απαντούν καταφατικά
Η μειωμένη αίσθηση του φόβου, η ψυχρή αντιμετώπιση των δύσκολων καταστάσεων, ο εγωκεντρισμός, η παρορμητικότητα, είναι μερικά από τα στοιχεία που οι ψυχίατροι θα μπορούσαν να αποδώσουν σε έναν ψυχοπαθή. Ποια όμως είναι τα επαγγέλματα που οι ίδιοι θεωρούν ότι έχουν τους περισσότερους ψυχοπαθείς;
Την πρωτιά στον επικίνδυνο κατάλογο έχουν οι:
1. Οι Γενικοί Διευθυντές των επιχειρήσεων και έπονται:
[size=20pt]2. Δικηγόροι[/size]
3. Εργαζόμενοι σε ραδιόφωνο και τηλεόραση
4. Πωλητές
5. Χειρουργοί
6. Δημοσιογράφοι
7. Αστυνομικοί
8. Ιερείς
9. Σεφ
10. Δημόσιοι υπάλληλοι
μην σε δουμε καμμια μερα με
http://[URL unfurl="true"]www.tempo.gr/images/stories/images2/zourlomandias_8394567.jpg[/img[/URL]]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]
εγω προειδοποιησα