Νέα

Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 391K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πόσα χρόνια θα μείνει αντιπολίτευση η ΝΔ του Σαμαρά;

• 1-2

Ψήφοι: 18 25,0%
  • 3-6

Ψήφοι: 4 5,6%
  • 7-10

Ψήφοι: 5 6,9%
  • 10+ όπως μετά το 93

Ψήφοι: 45 62,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ηρθε η αναπτυξη .......

www.sofokleous10.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=249957&catid=&Itemid=73]http://www.sofokleous10.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=249957&catid=&Itemid=73[/url]

ΕΛΠΕ: Πρωταθλητισμός στη νοθεία!

τι γινεται ?? η μεγαλυτερη ιδιωτικη εταιρεια στην ελλαδα να κανει κατι τετοιο ???? εγω νομιζα οτι το δημοσιο φταιει για ολα .......και ο ιδιωτικος τομεας πασχιζει για το καλυτερο μας...... φατε νοθεια στο αμαξι σας ......εγκρινει και ο Σαμαρας !!! λες και δεν το ηξεραν οτι εκανε νοθειες........τετοιο ιδιωτικο τομεα να τον χαιρονται .....Αφου και τα ΕΛΠΕ καταντησαν ετσι ,η αρχη του τελους ξεκιναει το 2014......και ο στουρναρας μιλαει για αναπτυξη.....μαλλον το 2114 εννοει....γιατι απο οτι φαινεται δεν θα μεινει τιποτα ορθιο το 14 !!!!

http://[URL unfurl="true"]www.sofokleous10.gr/images/elpe_66.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

1) Απο που και ως που τα ΕΛΠΕ ειναι ιδιωτική εταιρεία
2) Λογικό είναι να εχει το μεγαλυτερο πλήθος παραβασεων αφου το συνολο των πρατηρίων των δυο αυτων εταιρειων είναι το 67% του συνολου των πρατηριων στην Ελλαδα
3) Λογικό είναι να εχει το μεγαλυτερο πλήθος παραβασεων αφου διακινεί το 79% των καυσίμων
4) Αν διαβάσεις τις ημερομηνίες λήψης των δειγμάτων θα δεις ότι πολλες περιπτωσεις είναι από το 2003 (όλοι ξέρουμε ποιος ήταν στην κυβερνηση)

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
πότε το είπε αυτο η Μέρκελ ρε παπάρα ???

ελα τσιμπα ...[URL unfurl="true"]http://news247.gr/eidiseis/kosmos/diethnis-politiki/merkel_an_evgaine_h_ellada_apo_to_eyrw_tha_vgainame_oloi.2567169.html.....το[/URL] ειπαν και στις ειδησεις  πιο ολοκληρωμενα !!!

1) Απο που και ως που τα ΕΛΠΕ ειναι ιδιωτική εταιρεία

και τι ειναι  ??? δημοσιο?? μας δουλευεις ?? περι το 30% εχει το δημοσιο ,ολο το υπολοιπο ειναι ιδιωτικο....για αυτο και στα ΕΛΠΕ οι εργαζομενοι δεν ακολουθησαν τις περικοπες που εφαγαν ολοι οι υπολοιποι .....φετος ληγουν κατι συμβασεις εργασιας που εχουν.....αλλα αυτο δε μας αφορα.....δεν ειναι δημοσια επιχειρηση ...καποτε ναι,τωρα οχι !!!! εσυ για πες μας ??? πως τα κοβεις τα ΕΛΠΕ ??? δημοσια επιχειρηση ?? ιδιωτικη ??? ετσι να γελασουμε λιγο!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ρε πανε γαμησου μας εχεις πνιξει στην μαλακια
Ποιον ισοσκελισμενο προυπολογισμο και σταθερη αυξηση του ΑΕΠ... αυτα πες τα στα γεροντια που ψηφιζουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ 30 χρονια
Χρωστας 700 δις (πηγη απο υπουργειο) και δεν εχεις πλεονασμα.
Αν εχεις αρχιδια χτυπα πτωχευση οπως κανανε στην Αμερικη, κανε παυση μισθων οπως κανανε στην Αμερικη ή κοψε νομισμα
Σε διαφορετικη περιπτωση πες τους να πανε να γαμηθουν, πτωχευεις οπως εγινε στο παρελθον με διαγραφη ολων των χρεων και ξεκινας μονος σου απο την αρχη

Δεν μπαινεις στο μνημονια με Αγγλικο δικαιο για να κατοχυρωσεις αποπληρωμη των χρεων με εκποιηση δημοσιας περιουσιας και δεν γαμας τους Ελληνες για να κρατησεις την καρεκλα και τον μισθο σου και να διατηρησεις την ανικανοτητα σου σε πρωθυπουργικη καρεκλα
Εγω τι φταιω να πληρωνω για το υπολοιπο της ζωης μου τις κλεψιες οσων εσυ ψηφιζες για να σε διορισουνε στο δημοσιο η να σου πεταξουνε κανενα κοκκαλο να φας ?

γιαυτό δεν ξέρω αν πρέπει απλα να γελάσω ή να σε γαμωσταυρίσω

ποτε ρε μαλακισμένο ανιστόρητο ηλίθιο κήρυξα πτώχευση οι ΗΠΑ ??

να σου πω δεν ειναι και άσχημη ιδέα

ξέρεις αυτούς που εγω ψήφιζα τους ψήφιζε και ο παπους σου και  γιαγιά σου και ο πατέρας σου και η μάνα σου για να διοριστούνε στο δημόσιο ή να φάνε κανένα κοκαλάκι ή να πάρουνε καμμια συνταξούλα χωρίς ενσημάκια κλπ κλπ κλπ και φυσικά να ταίσουνε εσένα και τα αδέλφια σου... πλερωστε λοιπόν το κομματι που σας αναλογεί και μην μας ζαλιζετε τα αρχίδια και σας αφήνουμε ησυχους

ποια ακριβως δημόσια περιουσία? τι εφτιαξες εσύ για να σου ανήκει..? ότι φτιαχτηκε φτιάχτηκε από αυτούς που πηγαν το χρέος στα ύψη και φυσικά έχουν δικαίωμα να την κάνουν ότι γουστάρουν αφου αυτοι την κανανε.. και κατι ακομη... όταν θες να κληρονομσεις δεν κληρονομεις μόνο την περιουσία αλλα και τα χρέη

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

ρε παπαρα μάθε να διαβασεις ελληνικά

"Συζητήσαμε προκειμένου να μάθουμε εάν η Ελλάδα θα έπρεπε να φύγει από τη ζώνη του ευρώ και πιστεύω πως εάν αυτό είχε συμβεί, θα έπρεπε όλοι μας να εγκαταλείψουμε [την ΟΝΕ] σε μεταγενέστερο χρόνο", φέρεται να είπε χαρακτηριστικά κατά την πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στις 19 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με σύνθεση των συνομιλιών κορυφής που έχει στη διάθεσή της η γαλλική εφημερίδα Le Monde

και τι ειναι  ??? δημοσιο?? μας δουλευεις ?? περι το 30% εχει το δημοσιο ,ολο το υπολοιπο ειναι ιδιωτικο....για αυτο και στα ΕΛΠΕ οι εργαζομενοι δεν ακολουθησαν τις περικοπες που εφαγαν ολοι οι υπολοιποι .....φετος ληγουν κατι συμβασεις εργασιας που εχουν.....αλλα αυτο δε μας αφορα.....δεν ειναι δημοσια επιχειρηση ...καποτε ναι,τωρα οχι !!!! εσυ για πες μας ??? πως τα κοβεις τα ΕΛΠΕ ??? δημοσια επιχειρηση ?? ιδιωτικη ??? ετσι να γελασουμε λιγο!!!

και στον ΟΠΑΠ 35% είχε το δημόσιο και μυξοκλαιγατε για την δημόσια περιουσία....

ποιός οριζει ρε παπάρα τον Διευθύνοντα Συμβουλο?

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
γιαυτό δεν ξέρω αν πρέπει απλα να γελάσω ή να σε γαμωσταυρίσω

ποτε ρε μαλακισμένο ανιστόρητο ηλίθιο κήρυξα πτώχευση οι ΗΠΑ ??

να σου πω δεν ειναι και άσχημη ιδέα

ξέρεις αυτούς που εγω ψήφιζα τους ψήφιζε και ο παπους σου και  γιαγιά σου και ο πατέρας σου και η μάνα σου για να διοριστούνε στο δημόσιο ή να φάνε κανένα κοκαλάκι ή να πάρουνε καμμια συνταξούλα χωρίς ενσημάκια κλπ κλπ κλπ και φυσικά να ταίσουνε εσένα και τα αδέλφια σου... πλερωστε λοιπόν το κομματι που σας αναλογεί και μην μας ζαλιζετε τα αρχίδια και σας αφήνουμε ησυχους

ποια ακριβως δημόσια περιουσία? τι εφτιαξες εσύ για να σου ανήκει..? ότι φτιαχτηκε φτιάχτηκε από αυτούς που πηγαν το χρέος στα ύψη και φυσικά έχουν δικαίωμα να την κάνουν ότι γουστάρουν αφου αυτοι την κανανε.. και κατι ακομη... όταν θες να κληρονομσεις δεν κληρονομεις μόνο την περιουσία αλλα και τα χρέη

Να πας να γαμηθεις και να το πιστεψεις

Να ψαξεις να τα βρεις ποτε κηρυξανε πτωχευση στην Αμερικη γιατι εκει ειναι μαγκες και οχι υπηκοοι καμαροτοι καραγκιοζηδες σαν εσενα

O Πατερας μου και η μανα μου δουλεψανε ρε μαλακα... δεν κλεψανε δεν προσκυνησανε ουτε φιλησανε κατουρημενες ποδιες
Και ο παπους μου και η γιαγια μου πολεμησανε για να τρως εσυ τα κλεμμενα

Εγω τα εφτιαξα με τους φορους που πληρωνω στον καθε πουστη κλεφτη και απατεωνα που εσυ ψηφιζεις για να φτιαχνει βιλες πετροχτιστες με κρατικες επιδοτησεις

Σαλτα γαμησου και οταν θα γραφεις εδω μεσα θα λες πρωτα οτι ψηφιζεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ γιατι εχουν δικαιωμα να κανουν οτι γουσταρουν και γιατι αυτη την δημοκρατια πρεσβευουν στο κολοχανειο που λεγεται Ελλαδα

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ρε παπαρα μάθε να διαβασεις ελληνικά

"Συζητήσαμε προκειμένου να μάθουμε εάν η Ελλάδα θα έπρεπε να φύγει από τη ζώνη του ευρώ και πιστεύω πως εάν αυτό είχε συμβεί, θα έπρεπε όλοι μας να εγκαταλείψουμε [την ΟΝΕ] σε μεταγενέστερο χρόνο", φέρεται να είπε χαρακτηριστικά κατά την πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στις 19 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με σύνθεση των συνομιλιών κορυφής που έχει στη διάθεσή της η γαλλική εφημερίδα Le Monde

και στον ΟΠΑΠ 35% είχε το δημόσιο και μυξοκλαιγατε για την δημόσια περιουσία....

ποιός οριζει ρε παπάρα τον Διευθύνοντα Συμβουλο?

ελαααααα ....τον πουλο με την ταπα μαζι πηρες.......οτι και να πεις ...στο στομα ολα τα ρουφηξες !!! μου αρεσουν οι γελοιες δικαιολογιες που λες ,για να αντιπαραθεσεις κατι...ετσι για το γαμωτο.....για την μερκελ,το εγραψαν οι εφημεριδες,αναρτηθηκαν στο ιντερνετ...επαιξε στις ειδησεις (για λιγο,μην τους παρουν με τις πετρες,γιατι αλλα ελεγαν και οι δημοσιογραφοι μεχρι ΧΤΕΣ)....

Με τον διευθυνοντα συμβουλο των ΕΛΠΕ...τον προπερασμενο μηνα στο γραφειο του τα λεγαμε..... :2funny: :2funny: :2funny: .......

αντε πιες κανα κρασακι σημερα ,δε σε παιρνει.....μαθε να τρως ηττα σιωπηλα και ασε τα εγωιστικα...αυτα μας κατεστρεψαν εμας τους νεοτερους,οι εγωισμοι των γεροντοτερων ,που δεν σηκωσαμε το χερι μας να σας ριξουμε απο πεντε φαπες προ πολλου!!!κατσε στη γωνια σου εσυ τωρα,και κουμαντο θα κανουμε εμεις οι κατω των 40-45.....αρκετα με τα λαμογια τους 50ρηδες και τους ξερολες των καφενειων....αμορφωτε!!!!!!

Bixtis111

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
1
σωστο αλλα.....στην ευρωπη 5-6 κρατη(ελλαδα,πορτογαλια κλπ.) τον πινουν στεγνα για να μπορεσουν 2-3 κρατη(γερμανια,αυστρια κλπ) να επιβιωσουν και να μην τον πιουν στεγνα !!!Αρα αργα ή γρηγορα η ΕΕ θα παψει να υπαρχει με το δηθεν μοντελο της ισοτιμιας των μελων.....τα δικα μου δικα μου ,και τα δικα σου δικα μου δεν ειναι ΕΕ ........προσφατα η Μερκελ ειπε οτι εαν η Ελλαδα φυγει θα πεσει η ΕΕ .....εσεις λεγατε προσφατα (ΝΔ) οτι οι ευρωπαιοι δεν μας εχουν αναγκη πια και οτι ωρα θελουν θα μας πεταξουν εκτος ΕΕ ,εδω και 2 χρονια.....τελικα περασαν 4 ετη και η Μερκελ ακομη φοβαται αυτο το οποιοι εσεις(ΝΔ)το παρουσιαζατε μηδαμινο προχτες......προφανως για να μην ξεσηκωθει ο κοσμος και ζηταει να απειληθει η ΕΕ με εξοδο της ελλαδας απο την ΕΕ......Τελικα ποιον να πιστεψουμε ??? την Μερκελ ή τον ηλιθιο Σαμαρα ??
Οταν λεγαμε οι περισσοτεροι ,να απειληθει η ΕΕ με διαλυση...εσεις ειχατε φετα στο αυτι.....κανατε τα παγωνια (λαικισμος-εξυπναδες-δεν μας εχουν αναγκη κλπ)...αλλα οι ελλαδα ειναι οι καλοι και ευγενικοι ευρωπαιοι που κανουν οτι τους λενε......οταν ερχετε η τροικα και σε απειλει οτι δε θα σου δωσει την δοση ,αυτο δεν ειναι απειλη,ειναι για το καλο μας......και ο Σαμαρας ο Ηλιθιος αποφευγει να κανει αυτο που πρεπει γιατι μαλλον κατι του εχουν ταξει ........εαν αυριο βγει και πει οτι η χωρα δεν αντεχει αλλα μετρα και μαλλον θα την κανουμε απο την ΕΕ ,το σιγουρο ειναι οτι τα ευρωπαικα χρηματιστηρια θα παρουν τετοια πτωση ρεκορ που θα παρακαλανε να μην βγουμε......και η γερμανια να κοιταζει μια ΕΕ η οποια θα εχει μελος μονο την ιδια .....τωρα οτι αλλο και να λετε ειναι παπαριες για να κρατηθει ο κοσμος ,και η μαλακια του συστηματος σε μια δημοκρατια(αυτο πιστευετε εσεις οι "φτιαγμενοι") ειναι ,οτι ψηφιζουν και οι φτωχοι (που ειναι και περισσοτεροι)......εαν μπορουσατε θα τους ειχατε αποκλεισει απο τις εκλογες,αλλα δεν γινεται.....και η μονη λυση για να μπορει να κυβερναει η ΝΔ ,ειναι να θεσπισει να ψηφιζουν οι εισοδηματιες ανω των 20 χιλιαδων ευρω των χρονο....οι κατω των 20 χιλιαδων να μην εχουν δικαιωμα ψηφου......πως το βλεπεις ?? εφικτο ??? αλλιως θα μεινετε με 12% το πολυ στις εκλογες ........
και θα τα καναν ολοι πανω τους!! :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Να πας να γαμηθεις και να το πιστεψεις

εσένα δηλαδή σε γαμίσανε και το πίστεψες

Να ψαξεις να τα βρεις ποτε κυρηξανε πτωχευση στην Αμερικη γιατι εκει ειναι μαγκες και οχι υπηκοοι καμαροτοι καραγκιοζηδες σαν εσενα

φώτισε μας παντογνωστη  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

O Πατερας μου και η μανα μου δουλεψανε ρε μαλακα... δεν κλεψανε δεν προσκυνησανε ουτε φιλησανε κατουρημενες ποδιες

ποιον δουλέψανε ?

Και ο παπους μου και η γιαγια μου πολεμησανε για να τρως εσυ τα κλεμμενα

με τους γερμανοτσολιαδες ή με τους κατσαπλιαδες ?

Εγω τα εφτιαξα με τους φορους που πληρωνω στον καθε πουστη κλεφτη και απατεωνα που εσυ ψηφιζεις για να φτιαχνει βιλες πετροχτιστες με κρατικες επιδοτησεις

σιγά μην ξεσκιστηκες να πληρωνεις φόρους

Σαλτα γαμησου και οταν θα γραφεις εδω μεσα θα λες πρωτα οτι ψηφιζεις ΝΔ γιατι εχουν δικαιωμα να κανουν οτι γουσταρουν και γιατι αυτη την δημοκρατια πρεσβευουν στο κολοχανειο που λεγεται Ελλαδα

δηλαδή έχεις την εντύπωση ότι οι θέσεις μου και οι απόψεις μου εξαρτώνται από κάποιο κόμμα???

δεν ειμαι χρυσο αυγό..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ελαααααα ....τον πουλο με την ταπα μαζι πηρες.......οτι και να πεις ...στο στομα ολα τα ρουφηξες !!! μου αρεσουν οι γελοιες δικαιολογιες που λες ,για να αντιπαραθεσεις κατι...ετσι για το γαμωτο.....για την μερκελ,το εγραψαν οι εφημεριδες,αναρτηθηκαν στο ιντερνετ...επαιξε στις ειδησεις (για λιγο,μην τους παρουν με τις πετρες,γιατι αλλα ελεγαν και οι δημοσιογραφοι μεχρι ΧΤΕΣ)....

Με τον διευθυνοντα συμβουλο των ΕΛΠΕ...τον προπερασμενο μηνα στο γραφειο του τα λεγαμε..... :2funny: :2funny: :2funny: .......

αντε πιες κανα κρασακι σημερα ,δε σε παιρνει.....μαθε να τρως ηττα σιωπηλα και ασε τα εγωιστικα...αυτα μας κατεστρεψαν εμας τους νεοτερους,οι εγωισμοι των γεροντοτερων ,που δεν σηκωσαμε το χερι μας να σας ριξουμε απο πεντε φαπες προ πολλου!!!κατσε στη γωνια σου εσυ τωρα,και κουμαντο θα κανουμε εμεις οι κατω των 40-45.....αρκετα με τα λαμογια τους 50ρηδες και τους ξερολες των καφενειων....αμορφωτε!!!!!!

του πήγες καφεδάκι? τα παπουτσια του τα γυαλισες ??

του ανέπτυξες και το μεταπτυχιακό σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
απο οτι ειπε η μερκελ...ΝΑΙ...τα εκαναν επανω τους !!!

αει ρε κοψε τις μαλακιες και εσυ... με ποιον τα κανανε πανω τους με τον Γιωργακη ή με τον Σαμαρα ?
Σιγα μην εφευγε ο Γιωργακης απο την ΕΕ για να καταρρευσει το οικοδομημα  :birdman:

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
του πήγες καφεδάκι? τα παπουτσια του τα γυαλισες ??

του ανέπτυξες και το μεταπτυχιακό σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

φυσικα...πολλα ειχαμε να πουμε βλακα....εσυ τι νομιζεις ,οτι μπαινουν εδω μεσα σαν εσενα τον μαλακα και γραφουν ??? ποτε δεν ξερεις ποιον εχεις πισω απο το πληκτρολογιο μαλακα !!! μαθε πρωτα εαν ειναι ιδιωτικος τομεας τα ΕΛΠΕ και ελα πες μας .....ασυδοτε μαλακα!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
φυσικα...πολλα ειχαμε να πουμε βλακα....εσυ τι νομιζεις ,οτι μπαινουν εδω μεσα σαν εσενα τον μαλακα και γραφουν ??? ποτε δεν ξερεις ποιον εχεις πισω απο το πληκτρολογιο μαλακα !!! μαθε πρωτα εαν ειναι ιδιωτικος τομεας τα ΕΛΠΕ και ελα πες μας .....ασυδοτε μαλακα!!!

σωστο αυτο αλλα τυπε με το συμπαθειο...δε σου φαινεται

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ειχαν μερες να κοιμηθουν τοτε θυμαμαι...μη διαβαζεις πολυ στο νετ και μην ακους τον Καμμενο!!!φιλικα στο λεω....

φιλικα στο λεω...εκτιθεσε....παραμονης χριστουγεννων το αρθρο .....[URL unfurl="true"]http://news247.gr/eidiseis/kosmos/diethnis-politiki/merkel_an_evgaine_h_ellada_apo_to_eyrw_tha_vgainame_oloi.2567169.html[/url]

ξαναδιαβασε και εσυ και μετα πηγαινε και ρουφα το αβγο σου !!!! και ξαναφιλικα σου λεω ....εκτιθεσε !!!

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
φιλικα στο λεω...εκτιθεσε....παραμονης χριστουγεννων το αρθρο .....[URL unfurl="true"]http://news247.gr/eidiseis/kosmos/diethnis-politiki/merkel_an_evgaine_h_ellada_apo_to_eyrw_tha_vgainame_oloi.2567169.html[/url]

ξαναδιαβασε και εσυ και μετα πηγαινε και ρουφα το αβγο σου !!!! και ξαναφιλικα σου λεω ....εκτιθεσε !!!

:jerking: συννεφο

Bixtis111

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
1

πρωτον εγω δε σε προσβαλω..και 2 δεν ειμαι γατακι..για αυγα κ τετοια αλλου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom