tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
αντε γαμηθητε ολοι σας ....πασοκονουδαδες
http://[URL unfurl="true"]www.dimiourgiaxana.gr/images/stories/greek/logo.gif[/img[/URL]]
[/quote]
η μεγαλυτερη μαλακια της ζωης μου ηταν που ψηφισα αυτους τους βλακες.
αφου σταματησες στα ορεκτικα ας συνεχισω εγω με το κυριως γευμα που ειναι και πιο χορταστικο
Το 1991, η κυβέρνηση Μητσοτάκη ξεκίνησε μεγάλο πρόγραμμα ιδιωτικοποίησης των ελληνικών τραπεζών (που επικρίθηκε ως ξεπούλημα από τους αντιπάλους του). Ο Σάλλας απέκτησε την Τράπεζα Πειραιώς, ως επικεφαλής ομάδας επιχειρηματιών, η οποία περιλάμβανε τους Δασκαλόπουλο (σημ. πρόεδρο ΣΕΒ), Βασιλάκη (Aegean), Φουρλή (ΙΚΕΑ) και αργότερα τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο.
ετσι για τους ξεχασιαρηδες η μαλλον τους επιλεκτικα ξεχασιαρηδες
αμα αρχισει το κυριως το γευμα για το πασοκ ...θα εχουμε να λεμε απο σκανδαλα, 2 χρονια να μιλαμε ασταματητα.....
αφου σταματησες στα ορεκτικα ας συνεχισω εγω με το κυριως γευμα που ειναι και πιο χορταστικο
Το 1991, η κυβέρνηση Μητσοτάκη ξεκίνησε μεγάλο πρόγραμμα ιδιωτικοποίησης των ελληνικών τραπεζών (που [size=20pt]επικρίθηκε ως ξεπούλημα[/size] από τους αντιπάλους του). Ο Σάλλας απέκτησε την Τράπεζα Πειραιώς, ως επικεφαλής ομάδας επιχειρηματιών, η οποία περιλάμβανε τους Δασκαλόπουλο (σημ. πρόεδρο ΣΕΒ), Βασιλάκη (Aegean), Φουρλή (ΙΚΕΑ) και αργότερα τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο.
ετσι για τους ξεχασιαρηδες η μαλλον τους επιλεκτικα ξεχασιαρηδες
ο ακης ομως δεν επικριθηκε απλως, να τα λεμε αυτα.
και μη μου πεις πως ο ακης δεν ειναι πλεον στο πασοκ. αλλου αυτα.
Διαμέρισμα στο Λονδίνο αξίας 1,3 εκατ. αγόρασε το 2010 ο Ν. Μηταράκης
Η αξία του διαμερίσματος ήταν 1.319.000 ευρώ.
Επένδυση σε ακίνητο και μάλιστα στο Λονδίνο επέλεξε να κάνει ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης το 2010.
Συγκεκριμένα, ο κ. Μηταράκης αγόρασε διαμέρισμα στη Βρετανική πρωτεύουσα έναντι 1.319.000 ευρώ.
Πηγή:
φτωχειααααααααα
Άμα σου απαντήσω όμως σου αρμόζει αρχίδιο θα με μιουτάρουνε. Μπορεί και να με μπανάρουνε.
Είδες τελικά που δεν υπάρχει δικαιοσύνη σε αυτό το γούπατο;
Η βουλευτής με τα [size=20pt]156[/size] ακίνητα
Η δήλωση πόθεν έσχες της βουλευτού της ΝΔ Γεωργίας Μαρτίνου - της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας - προκαλεί ίλιγγο. Η δήλωση για τα ακίνητα εκτείνεται σε 9 σελίδες και σε αυτήν περιλαμβάνονται 156 ακίνητα!
τα εισοδήματα που δηλωνει τα είδες ??
και στο κατω κατω της γραφης κορη εφοπλιστη ειναι
εκπροσωπος του λαου
γιατι οι εφοπλιστές δεν ειναι ελληνες πολίτες?
εδώ είναι έλληνας ο ΓΑΠ
και ως κορη εφοπλιστη,εχει βαλθει να σωσει την χωρα ??? με τοσα μυρια που εχει αυτη και η οικογενεια της ,μαλλον πρεπει να της φτιαξουμε κανα αγαλμα που αντι να ειναι στις μαλβιδες ,ειναι στην βουλη και ψηφιζει υπερ της φτωχειας του Λαου.....ολα γινονται για 100 χιλιαδες οικογενειες και τα συμφεροντα τους, τα υπολοιπα 11 μυρια για τον πουτσο !!!