You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 21K
- Εμφανίσεις 391K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.784
- Πόντοι
- 1.206
Τώρα τι μου λες; Αυτά που λέω εγώ παρά τέταρτο εσύ μου τα λες ακριβώς;
Ρε αρχηγέ τα ξέρεις και τα ξέρω.
Οι επιλογές είναι δύο. Η "κακή" (σημερινή κυβέρνηση) και οι χειρότερη (Σύριζα, Χ.Α., ΑΝ.ΕΛ., ΚΚΕ).
Οπότε τί να λέμε, για να λέμε;
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.784
- Πόντοι
- 1.206
Δεν θα έλεγα πως έχεις άδικο!
Αν η ερώτηση ήταν "Πόσο ικανοποιημένος είσαστε από την κυβέρνηση;", η απάντησή μου θα ήταν "ΚΑΘΟΛΟΥ!!"
Αν υπήρχε όμως και συνέχεια "Πιστεύετε πως μια κυβέρνηση Συριζα (και σια), θα ήταν καλύτερη ή χειρότερη;" η απάντησή μου θα ήταν "Είμαι απολύτως σίγουρος πως θα ήταν χειρότερη"!
Και ο Σάχης στην Περσία δεν ήταν καλός, αλλά οι αγιατολάχηδες είναι σαφέστατα πάρα πολύ χειρότεροι!
Αν η ερώτηση ήταν "Πόσο ικανοποιημένος είσαστε από την κυβέρνηση;", η απάντησή μου θα ήταν "ΚΑΘΟΛΟΥ!!"
Αν υπήρχε όμως και συνέχεια "Πιστεύετε πως μια κυβέρνηση Συριζα (και σια), θα ήταν καλύτερη ή χειρότερη;" η απάντησή μου θα ήταν "Είμαι απολύτως σίγουρος πως θα ήταν χειρότερη"!
Και ο Σάχης στην Περσία δεν ήταν καλός, αλλά οι αγιατολάχηδες είναι σαφέστατα πάρα πολύ χειρότεροι!
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Ο ΓΑΠ σταυρωνόταν καθημερινά από το ΜΕΓΚΑ ακόμη και για το ότι πήγαινε γυμναστήριο.
εκλαιγες πολυ τοτε? :'(
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.784
- Πόντοι
- 1.206
οι νουδουδες δεν τους αρεσει η κριτικη αλλα αν προκειται για το πασοκ δεν εχουν προβλημα να φτανουν και στο 80
1. ΔΕΝ είμαι Νου-δους! Απλά κάτι πρέπει να ψηφίσω.
2. Αν δεν πιστεύεις πως η ρίζα του προβλήματος ξεκινάει από το '81, τότε να ψηφίσεις κι εσύ Τσύριζα, όπως θα κάνουν κι οι περισσότεροι από όσους ονειρεύονται ακόμα το μεγάλο και κουβαρνταλίδικο κράτος.
και
3. Όταν κάνω σοβαρές συζητήσεις με τον πι-εξ, μην μας διακόπτεις ρε Τζώνυ, να χαρείς!
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
3. Όταν κάνω σοβαρές συζητήσεις με τον πι-εξ, μην μας διακόπτεις ρε Τζώνυ, να χαρείς!
ωωω
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
Όταν στις επόμενες εκλογές κάτσουν σπίτια τους και αφήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ να βγει πρώτος θα είναι πλέον αργά.
Εκλογες το 2015-2016 και Σαμαρας πρωθυπουργος ως το 2019-2020.
Αρχιστε σιγα σιγα να το παιρνετε αποφαση.
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
Προσωπικά έχω νίψει τα χέρια μου εδώ και χρόνια.
Πιο αυτοκαταστροφική Δεξιά παράταξη δεν έχει περάσει.
Όπως έγραψε κ ο PX τουλάχιστον πραγματικά είναι ευκαιρία για μια πραγματική φιλελευθερη παράταξη να εδραιωθεί μέσα από τα συντρίμμια της καθεστωτικής Ν.Δ
Κ η χρυσή ευκαιρία είναι δεν είναι άλλη παρά οι Ευρωεκλογές.
Φυσικά μπροστά στην συντριβή της ΝΔ, τα προβατάκια για μια ακόμη φορά δεν θα ξεμυτίσουν από το μαντρί, αναβάλλοντας για ακόμη μερικά χρόνια το εγχείρημα.
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
θα είχε απαιτήσει την απομάκρυνση του Τρελαντώνη σε αντάλλαγμα της συνέχισης στήριξης της κυβέρνησης από το καλοκαίρι κιόλας, μετά το φιάσκο της ΕΡΤ.
δηλ πως θα μπορουσε να απαιτησει την απομακρυνση του τρελαντωνη;
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.784
- Πόντοι
- 1.206
Όποιος ξέρει κανένα καλό τρόπο να "ξεφορτωθούμε" τον Σαμαρά από την δεξιά παράταξη να μου τον πει κι εμένα να "μπώ στο κόλπο"!
Αλλά χωρίς "διάλλειμα" Τσύριζα, πάει να πει "μια κλωτσιά σε ότι έχουμε συμμαζέψει" μέ τόσο κοινωνικό (και ατομικό του καθενός μας) κόστος!
Αλλά χωρίς "διάλλειμα" Τσύριζα, πάει να πει "μια κλωτσιά σε ότι έχουμε συμμαζέψει" μέ τόσο κοινωνικό (και ατομικό του καθενός μας) κόστος!
voucheristas
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Όποιον και να διώξουμε, όποιον και να βάλουμε οι αποφάσεις είναι ειλημμένες!!!Όποιος ξέρει κανένα καλό τρόπο να "ξεφορτωθούμε" τον Σαμαρά από την δεξιά παράταξη να μου τον πει κι εμένα να "μπώ στο κόλπο"!
PeterAndrews
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Ο Σαμαράς δε θα είναι πρωθυπουργός για πολύ ακόμη. Εγώ βλέπω στις επόμενες εκλογές να βγαίνει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ και να σχηματίζει κυβέρνηση συνεργασίας με ΝΔ. Σε μια τέτοια περίπτωση προφανώς ο ακροδεξιός τυχοδιώκτης θα πεταχτεί στην άκρη και θα βρεθεί πρόσωπο κοινής αποδοχής για την πρωθυπουργία.
Αν το ΠΑΣΟΚ είχε άλλωστε μια στοιχειωδώς σοβαρή ηγεσία και όχι έναν αυτάρεσκο φαφλατά που νοιάζεται μόνο πως θα σώσει το τομάρι του, θα είχε απαιτήσει την απομάκρυνση του Τρελαντώνη σε αντάλλαγμα της συνέχισης στήριξης της κυβέρνησης από το καλοκαίρι κιόλας, μετά το φιάσκο της ΕΡΤ.
Το ΠΑΣΟΚ είχε σοβαρή ηγεσία,Γιωργάκη,αλλά δεν τον άντεξε και τον έδιωξε,άστοργα...
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Το ΠΑΣΟΚ είχε σοβαρή ηγεσία,Γιωργάκη,αλλά δεν τον άντεξε και τον έδιωξε,άστοργα...
αναλογως πως το βλεπει κανεις
PeterAndrews
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
αναλογως πως το βλεπει κανεις