εγω σταθηκα στο θεμα του ψωμιαδη για λογους που εχουν να κανουν με την κοινωνια.....η δικαιοσυνη ειναι τυφλη και φερεται αδικα σε αγνωστους και ανωνυμους....αλλοι διαπραττουν σκανδαλα και την γλυτωνουν με μια απο ολιγη.....αλλοι διαπραττουν πταισματα και τρωνε μια απο ολα !!! και αλλοι που δεν διαπραττουν τιποτα,τους φερουν σε σημειο να γινονται υποδικοι απο το πουθενα.....εχεις ενα σπιτι και ενα εξοχικο του εχωσε και ενας τρελος κυβερνητης μια φορολογια 100 ευρω το τετραγωνικο και επειδη δεν βγαινει να πληρωσει ,παρτα ολα και βαλτον μεσα στην φυλακη......εμενα το κρατος χρωσταει 1500 ευρω απο επιστροφη φορου δυο ετων στην σειρα ....περσι πληρωσα ομως και δεν δεχτηκαν να γινει λογαριασμος με τα χρωστουμενα....εκτοτε με εχουν καλεσει στην εφορια 4 φορες για να δουν οι βλακες πως προεκυψε η επιστροφη....απο στεγαστικο δανειο...καθε φορα το διαπιστωνουν και πρπει να ειμαι και εγω εκει για τον ελεγχο .....και μετα οταν τους λεω τι θα γινει με τα χρωστουμενα,να ρεφαρω με τα τελη κυκλοφοριας ,εκει γελανε και αυτοι.....τρομερα αστεια μας κανει αυτο το κρατος.....βλεπουν το επαγγελμα μου,βλεπουν την ιδιοτητα μου......και απλα καποιος εχει ξεχασει να βγαλει το αλερτ απο τον υπολογιστη της ΔΟΥ που ανοικω ,και καθε χρονο περιμενω να παω στην εφορια μια δυο φορες να ξαναγελασουμε μαζι......οντως ,αυτο το κρατος και οι μηχανισμοι του ,ειναι τρομεροι απο ελεγχους......εξω υπαρχουν τυπακια που εχουν να κανουν δηλωση εισοδηματος 3-4 ετη και κανεις δεν ιδρωσε να τους βρει.....πως ζουν?πως την βγαζουν? που μενουν?? πως εχουν αμαξι??κλπ κλπ κλπ ??? για αυτο ειναι μπουρδελο αυτη η κυβερνηση και τιποτα δε θα φτιαξει....οσοι ειναι σωστοι σε ολα ,τους ταλαιπωρουν....και πας σπιτι σου και βλεπεις το λαμογιο γειτονα,και ετοιμαζει βαλιτσες για βιεννη τα χριστουγεννα και χρωσταει ουτε αυτος δεν ξερει.......ρε μαυρο στον Σαμαρα......τελος!!!