Νέα

Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 394K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσα χρόνια θα μείνει αντιπολίτευση η ΝΔ του Σαμαρά;

• 1-2

Ψήφοι: 18 25,0%
  • 3-6

Ψήφοι: 4 5,6%
  • 7-10

Ψήφοι: 5 6,9%
  • 10+ όπως μετά το 93

Ψήφοι: 45 62,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
άκουγα στο ραδιόφωνο το πρωί τον στουρνάρα σε συνέντευξη που έλεγε ότι θα παραμείνουν ως το 2016, εκτός αν το κατάλαβα εγώ λάθος

έκανε στην αρχή τον πονηρό και είπε ότι φεύγουν ήδη και μετά το γύρισε και είπε εννοούσε ότι φεύγουν από ισπανία και πορτογαλία νομίζω, πούλησε τρελίτσα με τον γνωστό αμήχανο τρόπο του και στο καπάκι ανέφερε ότι από εδώ θα φύγουν το 2016

εντιτ¨ το ηχητικό απόσπασμα ήταν από συνέντευξη στον πρετεντέρη
Το προγραμμα τελειωνει τον Ιουνιο.
Αν μεινουν παραπανω, αυτο θα σημαινει νεο μνημονιο.
Φυσικα αυτο δεν παιζει.

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Δυο φορες καθαρματα δηλαδη?
Και φταιει παλι ο Σαμαρας για την λεχριτοσυνη μερικων?

μα τι λεμε τοσο καιρο εδω μεσα ?? παταξη φοροδιαφυγης με ελεγχους δεν κανει καν ,το κρατος...οποτε ??? τι περιμενεις εσυ ??? να γινουν αυτοματα ???ευννοει του φοροφυγαδες σε ολα τα επιπεδα.......κανει κανενας τιποτα ελεγχους ??? αραια και που πιανουν καποιον απο καμια καρφωτη!!!!

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
εγω παντος το σουβλακι με φπα 23 το αγοραζα στα 2€ και τωρα που το φπα πηγε στο 13 παλι 2€ το αγοραζω οποτε μαλλον καλητερα να ξαναπαει στο 23 γιατι ημαστε αχαριστοι αντι να μειωσουν τις τιμες κοιταξαν να τσεπωσουν λεφτα

και γιατι συνεχιζεις να ψωνιζεις απο απατεωνα? Βλεπεις φταιει ο σουβλατζης, αλλα φταιει κι ο καταναλωτης που τον δουλευει ο "επιχειρηματιας" κι αυτος σα χανος καθεται και λεει χτυπα με κι αλλο σουβλατζη.

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
και γιατι συνεχιζεις να ψωνιζεις απο απατεωνα? Βλεπεις φταιει ο σουβλατζης, αλλα φταιει κι ο καταναλωτης που τον δουλευει ο "επιχειρηματιας" κι αυτος σα χανος καθεται και λεει χτυπα με κι αλλο σουβλατζη.

διοτι οι νοοτροπιες 30 ετων ,κουβαρνταλικι ,στην ελλαδα .....δεν εξαφανιζονται μεσα σε 3-4 χρονια !!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Το σοβαρό κράτος ειπε οχι αλλα χαράτσια, τι άλλαξε και έπεσε τοσο έξω
Τωρα μιλαμε για το ΦΠΑ στην εστιαση.
Οταν συζηταμε για ενα θεμα, θα μαθετε να μην το πατε αλλου.
Αν σου απαντησω τωρα για τα χαρατσια, θα μου πεις για την ανεργια. Αν σου πω για την ανεργια, θα μου πεις για την υφεση. Αν σου πω για την υφεση, θα μου πεις για την εγκληματικοτητα. Αν σου πω για την εγκληματικοτητα, θα μου πεις για τον φορο ακινητων.
Ε δεν πρεπει καποτε να την κοψουμε αυτη τη μαλακια?

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Τωρα μιλαμε για το ΦΠΑ στην εστιαση.
Οταν συζηταμε για ενα θεμα, θα μαθετε να μην το πατε αλλου.
Αν σου απαντησω τωρα για τα χαρατσια, θα μου πεις για την ανεργια. Αν σου πω για την ανεργια, θα μου πεις για την υφεση. Αν σου πω για την υφεση, θα μου πεις για την εγκληματικοτητα. Αν σου πω για την εγκληματικοτητα, θα μου πεις για τον φορο ακινητων.
Ε δεν πρεπει καποτε να την κοψουμε αυτη τη μαλακια?

ειδες τι προκαλεσε η πολιτικη ΓΑΠ-ΣΑΜΑΡΑ ??? μονος σου τα βλεπεις και τα ξερεις απ'εξω!!!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.181
Πόντοι
12.756
Πρεπει να φυγει ο Χατζηδακης απο το ανάπτυξης , δεν αντεχει αλλο η αγορα αυτον τον βλακα , ας μπει ο Σαμαρας , ας βαλει μονο υφυπουργό , εκτος απο τον Χοντρο ας βαλει οποιον να ναι ...Αυτο το βλημα να μην ειναι  ..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
ειδες τι προκαλεσε η πολιτικη ΓΑΠ-ΣΑΜΑΡΑ ??? μονος σου τα βλεπεις και τα ξερεις απ'εξω!!!
Πρέπει να καταλάβει ο λαός οτι με νδ δεν την βγάζουμε καθαρή  :)
Ωραια, φερτε τον Τσιπρα να σας τα λυσει ολα τα θεματα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Πρεπει να φυγει ο Χατζηδακης απο το ανάπτυξης , δεν αντεχει αλλο η αγορα αυτον τον βλακα , ας μπει ο Σαμαρας , ας βαλει μονο υφυπουργό , εκτος απο τον Χοντρο ας βαλει οποιον να ναι ...Αυτο το βλημα να μην ειναι  ..
Μια χαρα ειναι ο Χατζηδακης.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.181
Πόντοι
12.756
Μια χαρα ειναι ο Χατζηδακης.

Για το πουτσο ειναι ο Χατζηδακης , και επειδη απαντας με τον μαλακιστικο τροπο θα στο πω και αλλιως , ο Χατζηδακης ειναι για το πουτσο εντελως, και δεν δεχομαι καμια συζήτηση..ειδικα απο εσενα που εισαι εκτος αγορας..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom