Ιεραπόστολος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Δηλαδή φούφουτε αν δεν ήταν ο ΓΑΠ το 2009-10 λες θα γλυτώναμε το ΔΝΤ και θα ήμασταν τώρα κομπλεδιές;
συμφωνουμε σ ολα
εκτος απο ενα σημειο..ο πρωην ηταν χτικιαρης
ενα δυσλεκτικο ανδρεικελο των τοκογλυφων που εδρασε μ οργανωμενο απο την αρχη μεχρι το τελος σχεδιο
τα περι δημοψηφισματος ηταν το τελος της παραστασης του
βεβαια αυτα εχουν μικρη σημασια..ο χτικιαρης ζει στο κονεντικακτ και οι ελληνες με μαθηματικη ακριβεια πανε σ βιοτικο επιπεδο ρουμανιας
Δηλαδή φούφουτε αν δεν ήταν ο ΓΑΠ το 2009-10 λες θα γλυτώναμε το ΔΝΤ και θα ήμασταν τώρα κομπλεδιές;
δεν πιστευω οτι υπηρχε περιπτωση καποιος απο αυτους να δρασει διαφορετικα αφου ηταν βαλτοι να κανουν αυτα που εχουν κανει μεχρι τωρα κατοπιν σχεδιου κι εντολων!!!αν ο καραμανλης και ο γαπ δρουσαν διαφορετικα .. σιγουρα θα το γλιτωναμε ..
αν ο γαπ δρουσε διαφορετικα .. δεν ξερω .. δεν ειμαι και ο πλεον ειδικος και πιστευω οτι δεν μπορει κανενας να απαντησει με σιγουρια ...
το θεμα ειναι το τι κανανε μετα το δντ και λοιπα .. θα μπορουσαμε πιο απλα να ειχαμε κανει πιο πολλά ??? (ερωτηση )
δεν πιστευω οτι υπηρχε περιπτωση καποιος απο αυτους να δρασει διαφορετικα αφου ηταν βαλτοι να κανουν αυτα που εχουν κανει μεχρι τωρα κατοπιν σχεδιου κι εντολων!!!
εντελως προσωπικη γνωμη και λαμβανοντας υποψην τις δηλώσεις στρος καν για επαφες του με ΓΑΠ, για ενταξη στο ΔΝΤ σχεδον 6 μηνες πριν ο ΓΑΠ εκλεγει πρωθυπουργος,πιστευω ακραδαντα πως ΝΑΙ ηταν δυνατον ναποφευφχθει....μας βαλανε κατοπιν σχεδιου και με σκοπο ξεκαθαρο!!!!Ρε είμαι συγκεκριμένος και το γενικεύω στον οποιονδήποτε γουστάρει να απαντήσει ΜΕ ΕΝΑ ΝΑΙ 'Η ΕΝΑ ΟΧΙ.
-Το φθινόπωρο του 2009 ήταν δυνατόν να αποφευχθεί η είσοδος στο ΔΝΤ ;
Ρε είμαι συγκεκριμένος και το γενικεύω στον οποιονδήποτε γουστάρει να απαντήσει ΜΕ ΕΝΑ ΝΑΙ 'Η ΕΝΑ ΟΧΙ.
Ρε είμαι συγκεκριμένος και το γενικεύω στον οποιονδήποτε γουστάρει να απαντήσει ΜΕ ΕΝΑ ΝΑΙ 'Η ΕΝΑ ΟΧΙ.
τυπε μην το ψαχνειςΟ ΓΑπ διαχειριστηκε σωστα την κατασταση μεσα στην οποια μας εβαλε;;;
Δεν ηξερε οτι εαν το δντ μπει σε μια χωρα σαν την Ελλαδα δεν θα φυγει ποτε;;
Γιατι το πρωτο πραγμα που εκανε οταν εκλεχθηκε ηταν να στειλει την μπριρμπιλη στην ρωσια ν ακυρωσει την συμφωνια καραμανλη πουτιν:;;;
O μητσοτακης φωναζε απο το 1994 στον μεθυστακα οτι οδηγει την χωρα στο ΔΝΤ..
ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ...
[size=30pt]ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΘΑ EBAZE ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΔΝΤ;;;;;;;[/size]
3/3 ΝΑΙ μέχρι τώρα. περιμένω μήπως θελήσει να συμμετάσχει και κανένας άλλος.
Απόλυτε πες μας και εσύ. Ο βασιλιάς θα το έσωνε;
τυπε μην το ψαχνεις
η λυση ειναι μια
τυπε οι γαλαζοαιματοι κανουν πολλα παιδιαAυτός είναι πολύτεκνος,θα μας βάλει μέσα κι'άλλο..
τυπε οι γαλαζοαιματοι κανουν πολλα παιδια
οχι τυπε σιγα μην εχει αναγκη απο επιδοματαΚαι τα πληρώνουν άλλοι.Λες αν γύριζε να ζητούσε πολυτεκνικό;