Νέα

Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 394K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πόσα χρόνια θα μείνει αντιπολίτευση η ΝΔ του Σαμαρά;

• 1-2

Ψήφοι: 18 25,0%
  • 3-6

Ψήφοι: 4 5,6%
  • 7-10

Ψήφοι: 5 6,9%
  • 10+ όπως μετά το 93

Ψήφοι: 45 62,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Διέρρευσε το password για δωρεάν ίντερνετ σε όλη τη χώρα!
Τρίτη 05 Νοεμβρίου 2013 11:45

Καταιγιστικές... εξελίξεις!
Πυρετώδεις οι εργασίες στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας μετά την ανακοίνωση του πρωθυπουργού για δωρεάν Wi-Fi σε όλη την Ελλάδα σε ένα χρόνο.
Διέρρευσε ήδη το password το οποίο και σας το παρουσιάζουμε για να είστε έτοιμοι όταν έρθει η ώρα.

http://[URL unfurl="true"]www.newsbomb.gr/media/k2/galleries/366051/password.jpg[/img[/URL]]

Read more: [URL unfurl="true"]http://www.newsbomb.gr/blogs/story/366051/dierreyse-to-password-gia-dorean-internet-se-oli-ti-hora#ixzz2jqXup5eU[/URL]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.451
Πόντοι
366
χειροτερος και πιο γελιος αρχηγος της νουδου εχει υπαρξει ποτε???

τα σοβαρα στελεχη (αν υπαρχουν στη νδ πλεον) δεν προσβαλονται με τΙς παπαριες και τα καραγκιοζιλικια του???

Συνημμένα

• wifi.jpg
    wifi.jpg
    76,5 KB · Εμφανίσεις: 26

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.451
Πόντοι
366
Εθνική συγκίνηση προκάλεσε η χτεσινή δήλωση του Αντώνη Σαμαρά πως σε ένα χρόνο όλη η Ελλάδα θα έχει δωρεάν Wi-Fi. Ανατρίχιασαν και οι πρωτεργάτες και οι αγωνιστές της Επανάστασης του ’21 -στον πίνακα πίσω από τον Σαμαρά-, μόλις άκουσαν πως το όραμα της Επανάστασης για δωρεάν Wi-Fi επιτέλους δικαιώνεται και πως δεν έχυσαν το αίμα τους άδικα.

Η υπόσχεση Σαμαρά για δωρεάν Wi-Fi σε όλη την Ελλάδα σε έναν χρόνο προσφέρεται για σάτιρα και ειρωνικά σχόλια. Μπορείς να γράφεις για ώρες.

Αλλά θα ήθελα να σταθώ σε κάτι άλλο.

Το ότι ο Σαμαράς, ο πρωθυπουργός της χώρας, επιλέγει μετά από τέσσερα χρόνια χρεοκοπίας της Ελλάδας να υποσχεθεί στους Έλληνες δωρεάν Wi-Fi, δεν λέει και τόσα πολλά για τον ίδιο αλλά λέει πάρα πολλά για τους Έλληνες.

Θλιβεροί κατσαπλιάδες και ραγιάδες, έτοιμοι να ψηφίσουν όποιον θα τους τάξει κι ένα καθρεφτάκι. Κι αυτό, ο γελοίος Σαμαράς το ξέρει.

Ο Σαμαράς είναι ένας ψεύτης χωρίς καμία ντροπή και ξέρει πως σε έναν χρόνο δεν θα είναι πρωθυπουργός.

Από τον Σαμαρά θα απαλλαγούμε, από τους εαυτούς μας όχι.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
δεν μας γαμας ρε μαλακα εσυ και ο συμμαθητης σου?....

Συνημμένα

• 1458704_751777858172586_1153598707_n.jpg
    1458704_751777858172586_1153598707_n.jpg
    70,4 KB · Εμφανίσεις: 11

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ενα πρωι-βραδυ (δεν το ξεκαθαρισε) ειπε πηρε το αμαξι του και πηγε στο Λουτρακι. Εκει σε ενα εστιατοριο βρηκε κοσμο που του εκανε παραπονα ΑΛΛΑ στο τελος του ειπανε "Συνεχισε ειμαστε μαζι σου"

θΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ !!!!
ΠΟΙΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Εθνική συγκίνηση προκάλεσε η χτεσινή δήλωση του Αντώνη Σαμαρά πως σε ένα χρόνο όλη η Ελλάδα θα έχει δωρεάν Wi-Fi. Ανατρίχιασαν και οι πρωτεργάτες και οι αγωνιστές της Επανάστασης του ’21 -στον πίνακα πίσω από τον Σαμαρά-, μόλις άκουσαν πως το όραμα της Επανάστασης για δωρεάν Wi-Fi επιτέλους δικαιώνεται και πως δεν έχυσαν το αίμα τους άδικα.

Η υπόσχεση Σαμαρά για δωρεάν Wi-Fi σε όλη την Ελλάδα σε έναν χρόνο προσφέρεται για σάτιρα και ειρωνικά σχόλια. Μπορείς να γράφεις για ώρες.

Αλλά θα ήθελα να σταθώ σε κάτι άλλο.

Το ότι ο Σαμαράς, ο πρωθυπουργός της χώρας, επιλέγει μετά από τέσσερα χρόνια χρεοκοπίας της Ελλάδας να υποσχεθεί στους Έλληνες δωρεάν Wi-Fi, δεν λέει και τόσα πολλά για τον ίδιο αλλά λέει πάρα πολλά για τους Έλληνες.

Θλιβεροί κατσαπλιάδες και ραγιάδες, έτοιμοι να ψηφίσουν όποιον θα τους τάξει κι ένα καθρεφτάκι. Κι αυτό, ο γελοίος Σαμαράς το ξέρει.

Ο Σαμαράς είναι ένας ψεύτης χωρίς καμία ντροπή και ξέρει πως σε έναν χρόνο δεν θα είναι πρωθυπουργός.

Από τον Σαμαρά θα απαλλαγούμε, από τους εαυτούς μας όχι.

Α μάλιστα.
Το ειπε ο γραφικος ο "πιτσιρίκος".
Παρεμπιπτοντως, εγω θυμαμαι ποσταρισματα ακομη και εδω μεσα, που λενε οτι το ιντερνετ πρεπει να ειναι δωρεαν.
Εγω πληρωνω ετησιως περιπου 500 ευρω για να εχω ιντερνετ με στικακι.
Γιατι να μην τα γλυτωσω? Γιατι ειρωνευονται τα ζωα?

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Α μάλιστα.
Παρεμπιπτοντως, εγω θυμαμαι ποσταρισματα ακομη και εδω μεσα, που λενε οτι το ιντερνετ πρεπει να ειναι δωρεαν.

Φιλαρακι η πανελλαδικη εμβελεια WI-FI Ιντερνετ αποτελει κοινοτικη οδηγια, καλυπτεται με λεφτα απο το ΕΣΠΑ και σε περιπτωση μη εφαρμογης του προγραμματος μεχρι του χρονου η Ελλαδα θα πληρωσει προστιμο.... καπου θα το ακουσετε τις επομενες ημερες

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Α μάλιστα.

και γω θυμαμαι ποσταρισματα που κατηγοραγαν τον ανδρεα για τα δωρεαν εισητηρια στα λεωφορεια μεχρι στις 8 το πρωι

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
Φιλαρακι η πανελλαδικη εμβελεια WI-FI Ιντερνετ αποτελει κοινοτικη οδηγια, καλυπτεται με λεφτα απο το ΕΣΠΑ και σε περιπτωση μη εφαρμογης του προγραμματος μεχρι του χρονου η Ελλαδα θα πληρωσει προστιμο.... καπου θα το ακουσετε τις επομενες ημερες

Wi max νομίζω λέγεται, όχι wi fi

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645

Και για την παιδεία έχουν υπάρξει σχετικά ποσταρίσματα, όπως και για την υγεία.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Α μάλιστα.

Μόνον που δωρεάν δεν μπορεί να είναι.

Κάποιος θα πρέπει να πληρώνει.

Για τον εξοπλισμό, την συντήρηση, για τις υποδομές και για την υπηρεσία.

Φυσικά αυτός που θα τα πληρώνει θα είναι το Ελληνικό Δημόσιο.

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16

γιατι ειναι τεχνικα ανεφικτο, πρακτικα αδυνατο, και ουσιαστικα λες στην vodafone/cosmote/wind κλπ να φυγουν να πανε αλλου γιατι πλεον το μεγαλυτερο μερος των εσοδων τους ειναι υπηρεσιες δεδομενων οχι φωνης. Χωρια το οτι κοστιζει

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Α μάλιστα.

τυπε κανεις πλακα τωρα, ετσι;

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
καθε φορα που το βλεπω γινεται καλυτερο :rockon:
η πονυρια στο βλεμα του την ωρα που το λεει ειναι ολα τα λεφτα :2funny: :2funny: :2funny:
πρεπει να εχυσε κιολας οταν το πε

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε είναι τεράστιος, γεννημένος κωμικός.
Εκεί που ο μεγαλοδημοσιοκάφρος του λέει το απόλυτο: Ναι αλλά tώρα που το είπατε θα πρέπει να το κάνετε
πήρε μια γκριμάτσα μεγαλείου λες και έβλεπε μπροστά του τα υψίπεδα της Ανατολίας 
(για να είμαι πιό ακριβής, λες και έχει εισβάλει με του Αμερικάνους πεζοναύτες στο Σαν Τιχουαν και φωνάζει "δε παίρνουμε αιχμαλώτους"),
παίρνει βαθιά ανάσα φουσκώνει που λέμε και απαντά: Μα θα το κάνω, για αυτό το είπα, το έχω ψάξει πριν το πω.
Τεράστιος. Ενόσω σκάνε τα μέτρα και οι φόροι ο πιτσαδόρος μελετά για τα ρούτερ.

Όνειρο ζω μη με ξυπνάτε!

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
ετσι ακριβως!!!! ;)

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
μα τι κακοηθιες ειναι αυτες για την ασπιλη κι αμολυντη ληστο συμορια της Συγγρου....ακομη δεν κλεισανε χρονο συγκυβερνησης βρωμιας και ντροπης,καλα καλα και εχουν ξεκινησει τις μεγαλες μπαζες.....
Αποσπασμένη στο γραφείο του Αρβανιτόπουλου η γυναίκα που πιάστηκε με την μίζα στο χέρι
Στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου ήταν αποσπασμένη η υπάλληλος του Οίκου Ναύτου που φέρεται να… καταλήστευσε το συγκεκριμένο Ταμείο, οργανώνοντας την κομπίνα του ενός εκατ. ευρώ που έγινε γνωστή την Παρασκευή όταν και συνελήφθησαν τα έξι μέλη του κυκλώματος.Η φερόμενη ως «εγκέφαλος» του κυκλώματος είχε αποσπαστεί στο γραφείο του υπουργού από το Μάρτιο του 2012 όταν ακόμη ο κ. Αρβανιτόπουλος ήταν αναπληρωτής υπουργός Παιδείας… στην κυβέρνηση Παπαδήμου.

Η εν λόγω υπάλληλος συνελήφθη επ´ αυτοφώρω την περασμένη Παρασκευή, ύστερα από συντονισμένη ενέργεια της ΕΛΑΣ, την ώρα που μαζί με άλλους τρεις υπαλλήλους του Οίκου Ναύτου «λαδώνονταν» με 250.000 ευρώ από κλινικάρχη.

Οι συλλήψεις έγιναν με εντολή του οικονομικού εισαγγελέα Γαληνού Μπρή και παρουσία του επίκουρου εισαγγελέα Γιάννη Δραγάτση. Όλα ξεκίνησαν όταν ο ιδιοκτήτης της κλινικής ο οποίος πριν από καιρό είχε εισπράξει ποσό 1.150.000 για νόμιμες υπηρεσίες που παρείχε σε ασφαλισμένους του ταμείου κατήγγειλε ότι τον πλησίασε γυναίκα υπάλληλος του ταμείου που πλέον υπηρετεί με απόσπαση στο υπουργείο Παιδείας, και του πρότεινε να εισπράξει ξανά το ποσό αυτό καταθέτοντας πλαστά παραστατικά.

Όπως υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης της κλινικής, ο ίδιος θα έπαιρνε 500.000 ευρώ και το υπόλοιπο ποσό θα το κρατούσαν οι υπάλληλοι και θα δινόταν σε δύο δόσεις των 250.000 ευρώ η καθεμία. Για την υπόθεση συνελήφθησαν η αποσπασμένη υπάλληλος στο υπουργείο Παιδείας, ο προϊστάμενος των οικονομικών υπηρεσιών και δύο υπάλληλοι του Ταμείου εκ των οποίων η μία γυναίκα, καθώς επίσης ο σύζυγός της και ένα ακόμα άτομο.

Το επίμαχο ραντεβού καταγράφηκε με κάμερα, ενώ για την υπόθεση έγιναν με εντολή εισαγγελέα καταγραφές συνομιλιών.

«Θα πάω περιοδεία με τον Άρβι (σ.σ. τον υπουργό Παιδείας Κ. Αβρανιτόπουλο)» έλεγε υπάλληλος του υπ. Παιδείας

Νέοι «καυτοί» διάλογοι για την υπόθεση χρηματισμού στον Οίκου Ναύτου έρχονται στο φως και ενώ οι κατηγορούμενοι, που συνελήφθησαν την περασμένη Παρασκευή, παρουσία εισαγγελέα, τη στιγμή που παραλάμβαναν μεγάλο χρηματικό ποσό από ιδιοκτήτη κλινικής, αρχίζουν από την Τετάρτη να περνούν το κατώφλι του ανακριτή για να απολογηθούν για κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες.

Ειδικότερα, οι υπάλληλοι οι οποίοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω στη Λεωφόρο Θηβών να παραλαμβάνουν 205.000 ευρώ από ιδιοκτήτη κλινικής ως πρώτη δόση από συνολικό ποσό περίπου 1 εκατομμυρίου ευρώ που φέρονται ότι είχαν συμφωνήσει μαζί του να εισπράξει με πλαστά παραστατικά για δήθεν ιατρικές υπηρεσίες σε ασφαλισμένους.

Στην υπόθεση εμπλέκεται και ένα ακόμη πρόσωπο, ο σύζυγος μίας εκ των υπαλλήλων, που επίσης συνελήφθη. Η καταγγελία για την υπόθεση που απασχόλησε τους οικονομικούς εισαγγελείς, έγινε από τον ιδιοκτήτη της κλινικής που πριν από καιρό είχε εισπράξει ποσό 1.150.000 για νόμιμες υπηρεσίες που παρείχε σε ασφαλισμένους του ταμείου.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν η αποσπασμένη υπάλληλος στο υπουργείο Παιδείας, ο προϊστάμενος των οικονομικών υπηρεσιών και δύο υπάλληλοι του ταμείου εκ των οποίων η μία γυναίκα καθώς και ο σύζυγός της. Οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν στους συλληφθέντες είναι σε βαθμό κακουργήματος και συγκεκριμένα για εγκληματική οργάνωση, απάτη σε βάρος του Δημοσίου και πλαστογραφία.

Από τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες προκύπτει, εκ νέου μείζον θέμα για την αποσπασμένη στο υπουργείο Παιδείας υπάλληλο, η οποία αρέσκονται να αποκαλεί τον υπουργό «Άρβι». Χαρακτηριστικός είναι οι διάλογος, που κατέγραψε ο «κοριός» της ΕΥΠ , το οποίο είχε ή ίδια (Τζ) με τον ιδιοκτήτη της κλινικής (Θ), ο οποίος και την κατήγγειλε:

Οι διάλογοι είναι απο το site:
Θ. Ναι ρε κοπέλα μου αύριο, αν προλάβω αύριο με την τράπεζα, αν δεν προλάβω μεθαύριο.
ΤΖ.Ιιι, κανόνισε γιατί την Παρασκευή θα λείπω με τον ΑΡΒΙ.
Θ. Με ποιον θα λείπεις;
ΤΖ. Με τον ΑΡΒΙ, Σαββατοκύριακο θα πάω περιοδεία.
Θ. Ποιος είναι αυτός με ποιόν θα πας περιοδεία; ΤΖ. Με τον Αρβανιτόπουλο εκεί που είμαι.
Θ. Στ αρχ…. μας με ποιον πας. Άμα είναι πιο σοβαρή δουλειά αυτή, να πας με τον Αρβανιτόπουλο περιοδεία.
ΤΖ. Όχι ρε , άντε κανόνισε.
Θ. Άντε.
ΤΖ. Άντε κανόνισε μπούφο, περιμένω από το πρωί, άντε γεια.

Άλλος διάλογος μεταξύ της υπαλλήλου του υπουργείου Παιδείας και του ιδιοκτήτη της κλινικής έχει ως εξής:

ΤΖ. Δηλαδή για σήμερα το αποκλείουμε;
Θ. Ρε συ το αποκλείουμε γιατί δεν έχω βρει τις πενήντα χιλιάδες.
ΤΖ. Και;
Θ. Πρέπει να τα βρω όλα τι και; Πρέπει να πάω σε δέκα τράπεζες.
ΤΖ. Πάρε με μέχρι τις 11 να μου πεις.
Θ. Ωραία, αν δεν γίνει σήμερα , αύριο δέκα η ώρα στο γραφείο μου.
ΤΖ. Έγινε αγορίνα.
Θ. Επειδή είναι λεφτά στη μέση θέλω να είναι και ο Στ., μη γίνει καμία μ….
ΤΖ. Μαζί μου θα είναι ρε.
Θ. Γιατί δεν έχω εμπιστοσύνη με τα λεφτά. Θέλω να είναι όλα τυπικά. Αν προλάβω σήμερα μ…, σήμερα. Ειδάλλως αύριο, έτσι; Δεν θα γίνω λάστιχο.
ΤΖ. Πάρε με, εντάξει.

H συγκεκριμένη κυρία με την πλούσια πολιτική δράση της, είναι ένας από εκείνους τους πολιτικούς της ΝΔ που ήθελαν να μας σώσουν!

Άλλοτε ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος Πειραιά:
http://[URL unfurl="true"]www.xryshaygh.com/assets/images/news/chfodeltio.jpg[/img[/URL]]
Πάντοτε διορισμένη σε καίρια θέση:
[img]http://[URL unfurl="true"]www.xryshaygh.com/assets/images/news/chfodeltio1.jpg[/img[/URL]]

Και φυσικά αποσπασμένη κοντά σε “δικούς της ανθρώπους”, για να μπορεί να έχει και μια βαρύτητα κάθε δραστηριότητα…
[img]http://[URL unfurl="true"]www.xryshaygh.com/assets/images/news/chfodeltio2.jpg[/img[/URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom