Επισκέπτης
τι να σχολιασεις ρε νουμερουλη τα παραμυθια του πιτσαδορου;
τι να σχολιασεις ρε νουμερουλη τα παραμυθια του πιτσαδορου;
μια εικονα 10000 λεξεις ΑΡΧΙΒΛΑΚΑ ....τι να σχολιασεις ρε νουμερουλη τα παραμυθια του πιτσαδορου;
μια εικονα 10000 λεξεις ΑΡΧΙΒΛΑΚΑ ....
Τύπε ο Λαζαρίδης αν πρόσεχε λίγο περισσότερο τη διατύπωσή του δε θα μπορούσε να του μιλήσει κανείς. Δυστυχώς είπε ότι "ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα εκτός δημοκρατικού τόξου". Αυτό πήρε αμπάριζα και στελέχη όπως ο Τσίπρας, ο Δραγασάκης, ο Σταθάκης, ο Κοντωνής, ο Κουρουμπλής. Αν έλεγε ότι "κάποιες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται εκτός συνταγματικού τόξου" θα ήταν ακριβής και δε θα μπορούσε να του πει κανείς τίποτα. Γιατί πράγματι έχουν συλληφθεί στελέχη του Δικτύου, της ΡΟΖΑ και άλλων για εγκληματικές πράξεις.Δεν μου λέτε ρε μαλάκες! Τον Λαζαρίδη που είχε τα αρχίδια να πει τα πράγματα με το όνομά τους, γιατί τον "αδειάσατε" έτσι;
Και ποιος τώρα ανέλαβε το "άδειασμα"; Ο Σίμος και ο Αντώναρος. Σοβαρά προσώπατα! Ο Παυλόπουλος πως κι έλειψε; Με την ευκαιρία να μας πει πάλι το ευχαριστώ στους λάθρους που μας προτίμησαν;
Αλλά κι η Μπακογιάννη χαριεντίσματα με τον Παπαδημούλη! Αυτής δεν της το είχα!
Ξέρω βέβαια πως οι μπούληδες δεξιοί, από παραδοσική πλούσια δεξιά οικογένεια, έχουν πάντα ένα κόμπλεξ απέναντι στα κουμμούνια. Ο Λαζαρίδης δεν έχει επειδή έχει διατελέσει αριστερός και ξέρει τί σημαίνει αριστερά! Για τον ίδιο λόγο δεν έχω κι εγώ.
Και παγκοσμίως σοβαροί και με αρχίδια δεξιοί ηγέτες υπήρξαν μόνο όσοι προέρχονταν από χαμηλά κοινωνικά στρώματα. Ο Ντε Γκωλ, η Θάτσερ, ο Ρήγκαν, ο Σαρκοζύ. Αν είσαι "μπούλης" τύπου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης αρχίδια δεξιός θα είσαι.
Επί του προκειμένου! Ο Σύριζα που μέλη του αναφέρονται σε "γουναράδικα" και η ηγεσία του καλεί τους μαθητές, ακόμα και των δημοτικών σχολείων να κάνουν καταλήψεις, που στις διαδηλώσεις στα μπλοκ του κρύβονται οι κουκουλοφόροι και που όταν αυτοί συλλαμβάνονται τρέχουν συριζαίοι δικηγόροι για να τους βγάλουν κλπ-κλπ είναι κόμμα του "Συνταγματικού τόξου", γαμώ την συνταγματικότητά σας;
Ξυπνήστε μαλάκες ψοφοδεείς νεοδημοκράτες! Δεν θα σας πάρουν μόνο την κυβέρνηση. Και τα σώβρακα θα σας πάρουν!
Και θα είσαστε και ικανοποιημένοι αν σας αφήσουν τα κεφάλια σας στη θέση τους! Για τέτοια ξεφτίλα μιλάμε!!
Όσον αφορά στα αδειάσματα, το μοναδικό που άκουσα ήταν αυτό του Αντώναρου τον οποίο όταν ακούω εγώ και άλλοι σοβαροί Νεοδημοκράτες αμολάμε μια πορδή.
Eχεις διατελεσει αριστερος γιατρε?Δεν μου λέτε ρε μαλάκες! Τον Λαζαρίδη που είχε τα αρχίδια να πει τα πράγματα με το όνομά τους, γιατί τον "αδειάσατε" έτσι;
Και ποιος τώρα ανέλαβε το "άδειασμα"; Ο Σίμος και ο Αντώναρος. Σοβαρά προσώπατα! Ο Παυλόπουλος πως κι έλειψε; Με την ευκαιρία να μας πει πάλι το ευχαριστώ στους λάθρους που μας προτίμησαν;
Αλλά κι η Μπακογιάννη χαριεντίσματα με τον Παπαδημούλη! Αυτής δεν της το είχα!
Ξέρω βέβαια πως οι μπούληδες δεξιοί, από παραδοσική πλούσια δεξιά οικογένεια, έχουν πάντα ένα κόμπλεξ απέναντι στα κουμμούνια. Ο Λαζαρίδης δεν έχει επειδή έχει διατελέσει αριστερός και ξέρει τί σημαίνει αριστερά! Για τον ίδιο λόγο δεν έχω κι εγώ.
Και παγκοσμίως σοβαροί και με αρχίδια δεξιοί ηγέτες υπήρξαν μόνο όσοι προέρχονταν από χαμηλά κοινωνικά στρώματα. Ο Ντε Γκωλ, η Θάτσερ, ο Ρήγκαν, ο Σαρκοζύ. Αν είσαι "μπούλης" τύπου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης αρχίδια δεξιός θα είσαι.
Επί του προκειμένου! Ο Σύριζα που μέλη του αναφέρονται σε "γουναράδικα" και η ηγεσία του καλεί τους μαθητές, ακόμα και των δημοτικών σχολείων να κάνουν καταλήψεις, που στις διαδηλώσεις στα μπλοκ του κρύβονται οι κουκουλοφόροι και που όταν αυτοί συλλαμβάνονται τρέχουν συριζαίοι δικηγόροι για να τους βγάλουν κλπ-κλπ είναι κόμμα του "Συνταγματικού τόξου", γαμώ την συνταγματικότητά σας;
Ξυπνήστε μαλάκες ψοφοδεείς νεοδημοκράτες! Δεν θα σας πάρουν μόνο την κυβέρνηση. Και τα σώβρακα θα σας πάρουν!
Και θα είσαστε και ικανοποιημένοι αν σας αφήσουν τα κεφάλια σας στη θέση τους! Για τέτοια ξεφτίλα μιλάμε!!
Τώρα που είπε ο τύπος Φαηλο Κρανιδιώτη. Τις τελευταίες 2 μέρες τύποι έχει ευχαριστηθεί η ψυχή μου και εχω συγχωρήσει τα πεθαμενα του Άδωνι και του Φαηλου 10 φορές. Προχτές ο Αδωνις στο δελτίο του Ευαγγελάτου, χτες ο Φαηλος. Η ανεπαρκής δημοσιογράφος Κατερίνα Ακριβοπουλου με τα αποτυχημενα μποτοξ προσπάθησε να τους κάνει την έξυπνη και να τους κατηγορήσει ως ακροδεξιούς και την γαμησαν και οι δύο στον αέρα αλύπητα. Της έχυσαν τη μαπα και της σκυλεψαν το πτώμα. Τέτοια χαρά είχα να πάρω από την διαμάχη Άδωνι - Καραθανασόπουλου στη Βουλή για την εθνική αντίσταση.(Στη Φωτογραφία με έναν άλλο... γίγαντα της πολιτικής σκέψης, τον Φαήλο Κρανιδιώτη)
Τώρα που είπε ο τύπος Φαηλο Κρανιδιώτη. Τις τελευταίες 2 μέρες τύποι έχει ευχαριστηθεί η ψυχή μου και εχω συγχωρήσει τα πεθαμενα του Άδωνι και του Φαηλου 10 φορές. Προχτές ο Αδωνις στο δελτίο του Ευαγγελάτου, χτες ο Φαηλος. Η ανεπαρκής δημοσιογράφος Κατερίνα Ακριβοπουλου με τα αποτυχημενα μποτοξ προσπάθησε να τους κάνει την έξυπνη και να τους κατηγορήσει ως ακροδεξιούς και την γαμησαν και οι δύο στον αέρα αλύπητα. Της έχυσαν τη μαπα και της σκυλεψαν το πτώμα. Τέτοια χαρά είχα να πάρω από την διαμάχη Άδωνι - Καραθανασόπουλου στη Βουλή για την εθνική αντίσταση.
Στέλεχος της ΝΔ ζητά από την Αστυνομία: «Σακατέψτε στο ξύλο τα αναρχοκομμούνια, μέχρι λιποθυμίας…Τι συλλήψεις και πράσινα άλογα, δεν έχουμε χρήματα για τέτοιες πολυτέλειες…»
Η "περίφημη" Χριστίνα Σιδέρη στέλεχος της ΝΔ ζητά από την αστυνομία να χτυπά μέχρι λιποθυμίας τους διαδηλωτές
To... ακροδεξιό "μπουμπούκι" της Νέας Δημοκρατίας, η περίφημη Χριστίνα Σιδέρη που διετέλεσε τομεάρχης Β3 του κόμματος επανήλθε δριμύτερη μέσω social media. Για να θυμηθούμε όμως ποια είναι διαβάστε το άρθρο του INSIDER: Η Χριστίνα Σιδέρη στέλεχος της ΝΔ ζητάει να συλληφθούν οι γονείς του Αλέξη Γρηγορόπουλου!
Αυτή την φορά μέσω του πρoσωπικού της λογαριασμού στο Facebook στέλνει άλλο ένα μήνυμα χρυσαυγίτικου χαρακτήρα ζητώντας από τους αστυνομικούς να χτυπάνε "τα άπλυτα αναρχοκουμούνια" μέχρι λιποθυμίας! Έτσι ακριβώς το έγραψε, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία. Λίγο αργότερα απέσυρε την ανάρτηση, ωστόσο πολλοί πρόλαβαν και την "φωτογράφισαν"
(Στη Φωτογραφία με έναν άλλο... γίγαντα της πολιτικής σκέψης, τον Φαήλο Κρανιδιώτη)
ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ... ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΑ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ να μην κοβουνε καλα για να το καταλαβαινουν !!!!!!:S Ρε συ, χαλάρωσε λίγο. Εσύ όπως το πας σε λίγο θα βλέπεις εφιάλτες με εαμοβούλγαρους, κονσερβοκούτια και κόκκινες αρκούδες.
οι σοβαροι τρωτε πολυ φασολαδα
:S Ρε συ, χαλάρωσε λίγο. Εσύ όπως το πας σε λίγο θα βλέπεις εφιάλτες με εαμοβούλγαρους, κονσερβοκούτια και κόκκινες αρκούδες.
Eχεις διατελεσει αριστερος γιατρε?
Στα νιάτα μου, όπως και ο Λαζαρίδης εξ άλλου που τον θυμάμαι, λίγο μεγαλύτερό μου, επί κεφαλής του Δημοκρατικού Αγώνα φοιτητικής παράταξης του ΚΚΕεσ, προδρόμου του Σύριζα. Πόσα γυρίσματα έχει ο καιρός!
Εξ άλλου ο Τσώρτσιλ είχε πει το περίφημο: "Όποιος δεν υπήρξε αριστερός στα νιάτα του δεν είχε "καρδιά". Αλλά όποιος επιμένει να είναι αριστερός μεγαλώνοντας δεν έχει μυαλό προφανώς!"
Η ΝΔ βάζει λουκέτο στην (ιστορική) Ρηγίλλης
Τέλος εποχής και… με τη βούλα για το ιστορικό κτίριο της οδού Ρηγίλλης, που επί δεκαετίες στέγαζε την κεντρική διοίκηση του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Νέα Δημοκρατία έχει αποφασίσει να ξενοικιάσει το κτίριο, στο οποίο σήμερα φιλοξενούνται τα γραφεία του Ινστιτούτου Δημοκρατίας “Κωνσταντίνος Καραμανλής”, ενώ στους χώρους του πραγματοποιούνται εκδηλώσεις, ώστε να περιορίσει ένα έξοδο το οποίο στη σημερινή εποχή φαντάζει μάλλον περιττό.
Οι υπηρεσίες του Ινστιτούτου Δημοκρατίας, του οποίου προεδρεύει σήμερα ο βουλευτής και πρώην υπουργός Κωνσταντίνος Τασούλας, θα μεταφερθούν στο κτίριο της Λεωφόρου Συγγρού, εκεί όπου μεταφέρθηκαν τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, ώστε να είναι περισσότερο λειτουργική η “συγκατοίκηση”.
Το Ινστιτούτο Δημοκρατίας άλλωστε δεν απασχολεί μεγάλο αριθμό προσωπικού, καθώς πέραν των υπαλλήλων που εργάζονται σε καθημερινή βάση, το υπόλοιπο δυναμικό είναι επιστημονικό, συγκροτεί ομάδες εργασίας, και δεν έχει μόνιμη βάση το think tank της Κεντροδεξιάς.
[URL unfurl="true"]http://ysterografa.gr/politics/%CE%B7-%CE%BD%CE%B4-%CE%B2%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%AD%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%81%CE%B7%CE%B3%CE%AF%CE%BB[/url]