john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
Οι books παίζουν δαγκωτό την ΝΤΟΡΑ
όσο πληρώνουν και τα πάκια για την σούφρα σου στην Ομόνοια...για διάλυση της νδ πόσα πληρώνουν?.............
δεν θα βάλει η Ντόρα αλλά ανοίγει δρόμο για Κυριάκο... ;)Kαι το 2009 η Ντορα ηταν το φαβορι.
πολύ μετά από σένα...τι μαλάκας που εισαι............
δεν κάνει αυτή ρε τύπε...Εγω θελω την Ολγα...
για διάλυση της νδ πόσα πληρώνουν?.............Οι books παίζουν δαγκωτό την ΝΤΟΡΑ
επιτυχημένη ως υπουργός τουρισμού...Γιατι δεν κάνει? Η πιο επιτυχημενη υπουργος, αφθαρτη, γυναικα, νεα, ομορφη και με γκελ στον κοσμο.
Η απολυτως καταλληλη λυση.
Kαι το 2009 η Ντορα ηταν το φαβορι.Οι books παίζουν δαγκωτό την ΝΤΟΡΑ
Τι λες παιδι μου, σοβαρα? Ανετρεψε τον μη εκλεγμενο πρωθυπουργο Παπαδημο ο Σαμαρας? Δεν ξεραμε να τον κρατησουμε καμια δεκαρια χρονια τον κυριο Παπαδημο.Σύμφωνα με τον Αιμίλιο Λιάτσο (Action24) ο πρώην πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος, αναφέρθηκε με απαξιωτικό τρόπο στον Αντώνη Σαμαρά λέγοντας, πως τον ανέτρεψε για να γίνει πρωθυπουργός ο ίδιος.
τι μαλάκας που εισαι............όσο πληρώνουν και τα πάκια για την σούφρα σου στην Ομόνοια...
ο Αλέξης που δεν είναι από τζάκι αλλά μέσα από το 15μελές είναι ικανότερος δηλαδή...δωσε τζάκι στον φυστίκη και πάρε του την ψυχη...............
βρωμόσκυλο
Εγω θελω την Ολγα...δεν θα βάλει η Ντόρα αλλά ανοίγει δρόμο για Κυριάκο... ;)
Γιατι δεν κάνει? Η πιο επιτυχημενη υπουργος, αφθαρτη, γυναικα, νεα, ομορφη και με γκελ στον κοσμο.δεν κάνει αυτή ρε τύπε...
η Όλγα είναι για άλλα ικανή!
Δεν γινεται αυτο που λες σε καμια περιπτωση.Ο Προεδρος για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ειναι κληρονομιαΓιατι δεν κάνει? Η πιο επιτυχημενη υπουργος, αφθαρτη, γυναικα, νεα, ομορφη και με γκελ στον κοσμο.
Η απολυτως καταλληλη λυση.
Ο Σημιτης και ο Σαμαρας τι κληρονομια ειναι?Δεν γινεται αυτο που λες σε καμια περιπτωση.Ο Προεδρος για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ειναι κληρονομια
δωσε τζάκι στον φυστίκη και πάρε του την ψυχη...............επιτυχημένη ως υπουργός τουρισμού...
για αρχηγία θα το βουλιάξει το καράβι...
προτιμώ Κυριάκο και ακόμα καλύτερη επιλογή Κώστα Μπακογιάννη! ;)
Εσυ Γαβριηλ συμφωνεις για Ολγα?δωσε τζάκι στον φυστίκη και πάρε του την ψυχη...............
βρωμόσκυλο
Ας τον ρίξουν. Πού ειναι το προβλημα?Αυτο το πραγμα να ειναι (ο Σαμαρας) γατζωμενος στην καρεκλα δειχνει ανθρωπο αρχομανη (κατα την εκτιμηση μου).
Να πλαθει σεναρια περι αριστερης παρενθεσης για να κρατησει την καρεκλα και να μην αναφερει κανεις τα αποτελεσματα των δημοσκοπησεων μετα τις εκλογες, να πιστευει οτι ακομα ειναι ο κυριαρχος του παιχνιδιου με δηλωσεις του στυλ οποιος θελει να θα θεσει θεμα ηγεσιας (και εγω θα τον κανονισω)
να προσπαθει να πεισει οτι η ΝΔ κρατησε και σε καποιες περιοχες-ηλικιες αυξησε τα ποσοστα της δειχνει ποσο επικινδυνος ειναι για την ΝΔ και το πολιτικο συστημα. Επειδη διαβασα στη προηγουμενη σελιδα αν εριξε την κυβερνηση Παπαδημου, θα πω πως για το θεμα αυτο δεν γνωριζω, ξερω ομως οτι με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ και τον Συμπιλιδη εριξε την κυβερνηση της ΝΔ και θυμαμαι τις δηλωσεις του οτι στην ΝΔ δεν γυριζω ουτε σαν αρχηγος.
Προσωπικη εκτιμηση (ισως να κανω λαθος αλλα το πιστευω) οσο πιο γρηγορα παει στο σπιτι του τοσο το καλυτερο για αυτον, για την ΝΔ, αλλα και το πολιτικο συστημα.
edit: Tις δηλωσεις του "Δεν είμαι παντρεμένος με τη θέση μου αλλά δεν πρόκειται να εγκαταλείψω σε μια τέτοια δύσκολη στιγμή" , " Δεν κάνω έκτακτο συνέδριο, όποιος θέλει να με αμφισβητήσει εδώ" τις αφηνω στην κριση σας ουτε ο Λουδοβικος ο 14ος; (αν θυμαμαι τον σειρα 14) δεν τολμησε να πει τετοια πραγματα !!!