Νέα

Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 391K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πόσα χρόνια θα μείνει αντιπολίτευση η ΝΔ του Σαμαρά;

• 1-2

Ψήφοι: 18 25,0%
  • 3-6

Ψήφοι: 4 5,6%
  • 7-10

Ψήφοι: 5 6,9%
  • 10+ όπως μετά το 93

Ψήφοι: 45 62,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Οι books παίζουν δαγκωτό την ΝΤΟΡΑ  :grin:

11052518_10202546611585462_7832492330582947156_n.jpg

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Γιατι δεν κάνει? Η πιο επιτυχημενη υπουργος, αφθαρτη, γυναικα, νεα, ομορφη και με γκελ στον κοσμο.
Η απολυτως καταλληλη λυση.
επιτυχημένη ως υπουργός τουρισμού...

για αρχηγία θα το βουλιάξει το καράβι...

προτιμώ Κυριάκο και ακόμα καλύτερη επιλογή Κώστα Μπακογιάννη! ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Σύμφωνα με τον Αιμίλιο Λιάτσο (Action24) ο πρώην πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος, αναφέρθηκε με απαξιωτικό τρόπο στον Αντώνη Σαμαρά λέγοντας, πως τον ανέτρεψε για να γίνει πρωθυπουργός ο ίδιος.

Τι λες παιδι μου, σοβαρα? Ανετρεψε τον μη εκλεγμενο πρωθυπουργο Παπαδημο ο Σαμαρας? Δεν ξεραμε να τον κρατησουμε καμια δεκαρια χρονια τον κυριο Παπαδημο.
Εγω παλι γιατι ξερω οτι ο Παπαδημος ανετρεψε τον εκλεγμενο ΓΑΠ?

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
δωσε τζάκι στον φυστίκη και πάρε του την ψυχη............... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
βρωμόσκυλο
ο Αλέξης που δεν είναι από τζάκι αλλά μέσα από το 15μελές είναι ικανότερος δηλαδή...

άει τράβα τα βυζιά σου ρε κοινωνικέ λειτουργέ των μεταναστών του Πακιστάναν!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
δεν κάνει αυτή ρε τύπε...

η Όλγα είναι για άλλα ικανή!  :zfuck: :zfuck: :zfuck:
Γιατι δεν κάνει? Η πιο επιτυχημενη υπουργος, αφθαρτη, γυναικα, νεα, ομορφη και με γκελ στον κοσμο.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Δεν γινεται αυτο που λες σε καμια περιπτωση.Ο Προεδρος για  ΝΔ και  ΠΑΣΟΚ ειναι κληρονομια

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
επιτυχημένη ως υπουργός τουρισμού...

για αρχηγία θα το βουλιάξει το καράβι...

προτιμώ Κυριάκο και ακόμα καλύτερη επιλογή Κώστα Μπακογιάννη! ;)
δωσε τζάκι στον φυστίκη και πάρε του την ψυχη............... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
βρωμόσκυλο

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
Αυτο το πραγμα να ειναι (ο Σαμαρας) γατζωμενος στην καρεκλα δειχνει ανθρωπο αρχομανη (κατα την εκτιμηση μου).
Να πλαθει σεναρια περι αριστερης παρενθεσης για να κρατησει την καρεκλα και να μην αναφερει κανεις τα αποτελεσματα των δημοσκοπησεων μετα τις εκλογες, να πιστευει οτι ακομα ειναι ο κυριαρχος του παιχνιδιου με δηλωσεις του στυλ οποιος θελει να θα θεσει θεμα ηγεσιας (και εγω θα τον κανονισω)
να προσπαθει να πεισει οτι η ΝΔ κρατησε και σε καποιες περιοχες-ηλικιες αυξησε τα ποσοστα της δειχνει ποσο επικινδυνος ειναι για την ΝΔ και το πολιτικο συστημα. Επειδη διαβασα στη προηγουμενη σελιδα αν εριξε την κυβερνηση Παπαδημου, θα πω πως για το θεμα αυτο δεν γνωριζω, ξερω ομως οτι με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ και τον Συμπιλιδη εριξε την κυβερνηση της ΝΔ και θυμαμαι τις δηλωσεις του οτι στην ΝΔ δεν γυριζω ουτε σαν αρχηγος.
Προσωπικη εκτιμηση (ισως να κανω λαθος αλλα το πιστευω) οσο πιο γρηγορα παει στο σπιτι του τοσο το καλυτερο για αυτον, για την ΝΔ, αλλα και το πολιτικο συστημα.

edit: Tις δηλωσεις του "Δεν είμαι παντρεμένος με τη θέση μου αλλά δεν πρόκειται να εγκαταλείψω σε μια τέτοια δύσκολη στιγμή" , " Δεν κάνω έκτακτο συνέδριο, όποιος θέλει να με αμφισβητήσει εδώ" τις αφηνω στην κριση σας ουτε ο Λουδοβικος ο 14ος; (αν θυμαμαι τον σειρα 14) δεν τολμησε να πει τετοια πραγματα !!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αυτο το πραγμα να ειναι (ο Σαμαρας) γατζωμενος στην καρεκλα δειχνει ανθρωπο αρχομανη (κατα την εκτιμηση μου).
Να πλαθει σεναρια περι αριστερης παρενθεσης για να κρατησει την καρεκλα και να μην αναφερει κανεις τα αποτελεσματα των δημοσκοπησεων μετα τις εκλογες, να πιστευει οτι ακομα ειναι ο κυριαρχος του παιχνιδιου με δηλωσεις του στυλ οποιος θελει να θα θεσει θεμα ηγεσιας (και εγω θα τον κανονισω)
να προσπαθει να πεισει οτι η ΝΔ κρατησε και σε καποιες περιοχες-ηλικιες αυξησε τα ποσοστα της δειχνει ποσο επικινδυνος ειναι για την ΝΔ και το πολιτικο συστημα. Επειδη διαβασα στη προηγουμενη σελιδα αν εριξε την κυβερνηση Παπαδημου, θα πω πως για το θεμα αυτο δεν γνωριζω, ξερω ομως οτι με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ και τον Συμπιλιδη εριξε την κυβερνηση της ΝΔ και θυμαμαι τις δηλωσεις του οτι στην ΝΔ δεν γυριζω ουτε σαν αρχηγος.
Προσωπικη εκτιμηση (ισως να κανω λαθος αλλα το πιστευω) οσο πιο γρηγορα παει στο σπιτι του τοσο το καλυτερο για αυτον, για την ΝΔ, αλλα και το πολιτικο συστημα.

edit: Tις δηλωσεις του "Δεν είμαι παντρεμένος με τη θέση μου αλλά δεν πρόκειται να εγκαταλείψω σε μια τέτοια δύσκολη στιγμή" , " Δεν κάνω έκτακτο συνέδριο, όποιος θέλει να με αμφισβητήσει εδώ" τις αφηνω στην κριση σας ουτε ο Λουδοβικος ο 14ος; (αν θυμαμαι τον σειρα 14) δεν τολμησε να πει τετοια πραγματα !!!

Ας τον ρίξουν. Πού ειναι το προβλημα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom