You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Samantha από Βριλησσού 42
- Μέλος που άνοιξε το νήμα samy
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 134K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Επισκέπτης
σαμανθούλα τι μου κάνεις? είσαι καλά? αχ και να ήξερα ότι δούλευες σήμερα, θα προσπαθούσα να έρθω.αχ όταν θα βρεθούμε τι έκπληξη θα μου κάνεις? εγώ να δεις τι σου χω.μου λειψες πάρα πολύ το ξέρεις?καλησπερα στα παιδια
Επισκέπτης
καλημέρα και από δω για το ομορφότερο κορίτσι μου
Επισκέπτης
καλησπερα παιδια
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΑΜΑΝΘΑΚΙ
καλησπερα παιδια :-* :-* :-* :-*ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΑΜΑΝΘΑΚΙ
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
καλησπέρα Σαμάνθα!!! Τι έγινε χθες διπλή βάρδια? Μια στο 55 και μετά καπάκι στο 57?
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Καλησπέρα ομορφιά μου . :-* :-* :-*
Επισκέπτης
αγαπούλα μου τι κάνεις? διπλοβάρδια την δευτέρα, 55 και 57? αχ θα κουραστείς. το είδες το pm στο άλλο σαιτ για αυτό που λεγαμε?καλησπερα παιδια :-* :-* :-* :-*
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Καλα και εσυ προδοθηκες απο μονος σου,δεν το ξερης οτι ορισμενες κινησης σε προδιδουν Καλησπερα ΣαμανθαΣαμάνθα είπα να περάσω να σε γνωρίσω σήμερα προδίδοντας την επίσημη αγαπημένη μου αλλά φαίνεται το διαισθάνθηκε μου εκανε βουντου και έμεινα κόκκαλο σφαδάζοντας στους πόνους. Αν γλυτώσω το θα επιχειρήσω πάλι.
Επισκέπτης
αγάπη μου , λατρεία μου, που είσαι? σκέφτομαι πάντα την ωραία συντοφιά σου. τί κάνεις? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
έπεσες με τα μούτρα στην δουλειά μωράκι μου(πρωι απόγευμα θα μου κουραστείς) .και εγώ τι θα απογίνω χωρίς την ζωντάνια σου, ε μου λες?
είσαι ότι πιο λαμπερό αστέρι υπάρχει στο σύμπαν , μωράκι μου.
έπεσες με τα μούτρα στην δουλειά μωράκι μου(πρωι απόγευμα θα μου κουραστείς) .και εγώ τι θα απογίνω χωρίς την ζωντάνια σου, ε μου λες?
είσαι ότι πιο λαμπερό αστέρι υπάρχει στο σύμπαν , μωράκι μου.
Καλησπέρα μώρό. δουλεψε και καμιά απογευματινή βάρδια να σε γνωρίσω
και εγώ. Δουλευω 9-5 και δεν προλαβαίνω να έρθω..
H Σαμανθα με τις μολοτοφ- βυζαρες που μας αναψαν φωτιες...
δουλευει τα απογευματα στο βριλησσου 57
Επισκέπτης
λατρεία μου, βγαίνω σε λίγο. ελπίζω να με σκεφτείς και να μιλήσουμε προς μεσάνυχτα αν δεν είσαι κουρασμένη-αλλιώς θα περιμένω με χαρά το κάλεσμά σου. καλή ξεκούραση μετά την βάρδια. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* 0 0 0 0 *P *P *P
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 238
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις