Επισκέπτης
ε τότε θα προσπαθήσω να σε γνωρίσω πρώτα από δω αν και θα έχουμε όλο το 2009 δικό μας. θα προσπαθήσω να σου έρθω τρίτη μετά το απόγευμα.είδα τα μάτια σου και είναι υπέροχα.
γάμησε τα φιλαράκι και που να δεις μέσα .ε τότε θα προσπαθήσω να σε γνωρίσω πρώτα από δω αν και θα έχουμε όλο το 2009 δικό μας. θα προσπαθήσω να σου έρθω τρίτη μετά το απόγευμα.είδα τα μάτια σου και είναι υπέροχα.
ευχαριστω μωρακι μου θα σε περιμενω αλλα πως τα ειδες δεν καταλαβαινωε τότε θα προσπαθήσω να σε γνωρίσω πρώτα από δω αν και θα έχουμε όλο το 2009 δικό μας. θα προσπαθήσω να σου έρθω τρίτη μετά το απόγευμα.είδα τα μάτια σου και είναι υπέροχα.
ποια φώτο ρε φίλε ? αφού δεν δείχνει πρόσωπο ? πως τα είδες τότε ?περίμενε να ξαναβρώ την φώτο και θα σου πω λατρεία.έχω χάΛια ίντερνετ και καμιά φορά δεν αντέχεται.
εελα ντε ειπα και εγω χαικαμεεεεεποια φώτο ρε φίλε ? αφού δεν δείχνει πρόσωπο ? πως τα είδες τότε ?
Καληνύχτα ομορφιά μου . :-* :-* :-*καλο βραδακι παιδια εγω παω για νανι εχω πρωινο ξυπνιμα θα τα πουμε αυριο φιλακια
κάτσε να μας απαντήσει να δούμε πως τα είδε > > > ?εελα ντε ειπα και εγω χαικαμεεεεε
σου έστειλα pm.ευχαριστω μωρακι μου θα σε περιμενω αλλα πως τα ειδες δεν καταλαβαινω
αντωνάκι μας δουλεύεις? εδώ υπάρχει φώτο . αν είναι αλήθεια ή ψέμα εσύ θα το κρίνεις.κάτσε να μας απαντήσει να δούμε πως τα είδε > > > ?
δεν είναι αυτή η Σαμάνθα αγαπητέ είναι φτιαχτά του Babe, και δεν χρειάζεται να αγχώνεις την κοπέλα με βλακείες . ;) ;) ;)αντωνάκι μας δουλεύεις? εδώ υπάρχει φώτο . αν είναι αλήθεια ή ψέμα εσύ θα το κρίνεις.
σαμανθούλα πριν κοιμηθείς το είδες? θα μου λύσεις την απόρια?
ρε φίλε είδες μια φώτο του Babe και νομίζεις ότι είναι η Σαμάνθα ? Δεν είναι αυτή ρε φίλε και πίστευε ότι θέλεις αλλά σε παρακαλώ μην βάζεις ταμπέλες και αγχώνεις την κοπέλα γιατί δεν ισχύει κάτι τέτοιο .τότε θα πρέπει να προσέχω. καλό είναι φίλε να μην βλέπουμε έτσι απλά. έτσι την έπαθα.
και προς σαμάνθα θα επιμείνω τουλάχιστον γνωρίζοντας την να βρω την αλήθεια.
το κατάλαβα φίλε. το εννόησα.δεν προσπάθησα να βάλω ταμπέλα.και όπως της έστειλα και συγνώμη αν έκανα λάθος.ρε φίλε είδες μια φώτο του Babe και νομίζεις ότι είναι η Σαμάνθα ? Δεν είναι αυτή ρε φίλε και πίστευε ότι θέλεις αλλά σε παρακαλώ μην βάζεις ταμπέλες και αγχώνεις την κοπέλα γιατί δεν ισχύει κάτι τέτοιο .
και πολύ καλά έκανες να πας και να μας γράψεις και κριτική . ;) ;) ;)το κατάλαβα φίλε. το εννόησα.δεν προσπάθησα να βάλω ταμπέλα.και όπως της έστειλα και συγνώμη αν έκανα λάθος.
έτσι κι αλλίως θα την επισκεφτω.
τούμπανο . ;) ;) ;)καλησπερα σαs απο υπηρεσιεs τι λεει η σαμανθα ειναι καλη στο απλο προγραμμα.