aris63
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Καλησπερα λεει ο κοσμος τετοια ωρα ρε συ!!! Εχεις και Αλτσχαιμερ μαζι με ολα τα αλλα?
Καλησπερα λεει ο κοσμος τετοια ωρα ρε συ!!! Εχεις και Αλτσχαιμερ μαζι με ολα τα αλλα?
moy μοιαζει πολυ η Μπαρμπι σου δεν φταιω εγω...Σαμάνθα, τι 'τανε αυτό που μού' κανες τώρα? Άβαταρ την αγαπημένη μου Λάνυ Μπάρμπι? Αγιο κολάζεις...
ΩΩΩΩΩΩΩωωωωωωωωωωωωχχχχχχχχχχχ......και είμαι και μακριά. Δημιούργησες νέους πόθους τώρα κορίτσι μου. Νά σαι καλάmoy μοιαζει πολυ η Μπαρμπι σου δεν φταιω εγω...
και εγώ καλά μωρό μου .γεια σου αγαπουλα μια χαρα ειμαι εσυ?
ΠΩΠΩ αβαταρ!!! Ιδια εισαι ΘΕΑ μου!!!moy μοιαζει πολυ η Μπαρμπι σου δεν φταιω εγω...
Καληνύχτα κούκλα και καλή δουλειά αύριο .σιγα σιγα παω για υπνω αγορια αυριω δουλευω πρωι καλο σας βραδη :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*σε ολους
ΩΩΩΩΩΩΩωωωωωωωωωωωωχχχχχχχχχχχ......και είμαι και μακριά. Δημιούργησες νέους πόθους τώρα κορίτσι μου. Νά σαι καλά
[/quoteΩΩΩΩωωωωωωχχχχχ κριμα..θα περιμενω να τα πουμε απο κοντα οταν θ'ρθεις φιλια
καληνυχτα μεσιεκαληνύχτα σας μανδάμ.
Καληνύχτα ομορφιά μου.σιγα σιγα παω για υπνω αγορια αυριω δουλευω πρωι καλο σας βραδη :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*σε ολους
καληνυχτα μεσιε
ΟΧΙ ρε συ samy. ΟΧΙ. Φτανουν οι τοσες ξανθιες. Ασε την ΘΕΑ οπως ειναι μελανουρι με τα μπλε του ματια.Νομιζω οτι πρεπει να ξαναγυρίσεις στο φυσικο ξανθο σου χρωμα.