You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Samantha από Βριλησσού 42
- Μέλος που άνοιξε το νήμα samy
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 136K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
σας καληνυχτιζω αυριο πρωι δουλεια :-* :-* :-* :-* :-*
καληνύχτα σαμανθούλα, καλή δουλίτσα άυριο. :-* :-* :-*
ευχαριστω μωροΔεν υπάρχει η Σαμάνθα λέμε τώρα! Είχα καιρό να τη δώ και πήγα σήμερα απο Φραντζή. Αυτή δεν είναι γυναίκα, είναι διαμάντι! Σαμάνθα να 'σαι πάντα καλά...
![Έρωτας :smitten: :smitten:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smitten.gif)
![Έρωτας :smitten: :smitten:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smitten.gif)
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Καλησπέρα ομορφιά μου . Τι μου κάνεις :-* :-* :-* ?
καλησπερα ΑΝΤΩΝΑΚΙ καλα ειμαι μωρο εσυ :-* :-* :-* :-* :-*Καλησπέρα ομορφιά μου . Τι μου κάνεις :-* :-* :-* ?
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
καλησπερα ΑΝΤΩΝΑΚΙ καλα ειμαι μωρο εσυ :-* :-* :-* :-* :-*
και εγώ μωρό μου προσπαθώ να είμαι καλά >
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
χαραρωσε δεν βγαινει τιποτα με το να εισαι φορτωμενως κανει κακο στα νευρα >και εγώ μωρό μου προσπαθώ να είμαι καλά >>
>
αλλά βλέπω κάποια πράγματα και πραγματικά φορτώνω .
![]()
![]()
![]()
πρωι μωρο μου 10 με 5 βριλλισου 55Κούκλα τι ώρα ξεκινάς αύριο?
για να δω τι ποδαρικο θα μου κανειςΘα προσπαθήσω να είμαι ο πρώτος σου αύριο. Σε θέλω ξεκούραστη μωρό μου!!!!
Κατάλαβες ποιός είμαι? Εκτός απο διαμάντι είσαι και ξυράφι...
Κατάλαβες δεν κατάλαβες πάντως, εγώ ένα πράγμα λέω :
respect πάνω απο όλα στον άνθρωπο (και μετά στην επαγγελματία) Σαμάνθα. ΤΕΛΟΣ!
δεν μου μιλαει κανεις![]()
καλη νυχτα παιδια
Καληνύχτα μωρό μου !
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 52
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 238
- Εμφανίσεις
- 13K