Νέα

"Σάλος" με την ανάρτηση στο Facebook νεαρού δικηγόρου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Rapturee
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 668
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.754
Πόντοι
6.030
:vomit: :vomit: :vomit:
Χαλι μαύρο η χοντρή ρε γμτ

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
URL]]

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
599
Πόντοι
246
δεν σου ζήτησε ούτε να τη φλερτάρεις ούτε να τη γαμήσεις
ναι αλλα μου προκαλει καρκινο στα ματια με το μονοκινι της τυπε μου
οταν εισαι χοντρελα και τερας σαν τη συγκεκριμενη ξεχνας το μπικινι και το τοπλες στην παραλια
αν οχι απο αυτοσεβασμο, τουλαχιστον απο σεβασμο στους αλλους
οπως οταν εισαι τυφλος ξεχνας το πιλοτιλικι, οταν εισαι αναπηρος ξεχνας την επαγγελματικη καριερα στο ποδοσφαιρο, οταν εισαι ασχημος και ατσουμπαλος ξεχνας το μοντελινγκ, οταν εισαι σαμιαμιδι ξεχνας τις μαγκιες και τους καυγαδες και ουτω καθεξης
αν εχεις αυτεσ τις ιδιοτητες αλλα επιμενεις εκει που δε σε περνει το μονο που γινεται πιο φανερο απο τη γελοιοτητα σου ειναι το ξεσπασμα του κομπλεξ σου

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.754
Πόντοι
6.030
δεν σου ζήτησε ούτε να τη φλερτάρεις ούτε να τη γαμήσεις
Ε για χαλάρωσε φιλε, που θα έρθεις στο bourdela να μου την πεις που είπα οτι είναι χαλί μαύρο αυτός ο ελεεινιδικος ελέφαντας. Αντε στο cosmopolitan

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.754
Πόντοι
6.030
οταν εισαι χοντρελα και τερας σαν τη συγκεκριμενη ξεχνας το μπικινι και το τοπλες στην παραλια
οπως οταν εισαι τυφλος ξεχνας το πιλοτιλικι, οταν εισαι αναπηρος ξεχνας την επαγγελματικη καριερα στο ποδοσφαιρο, οταν εισαι ασχημος και ατσουμπαλος ξεχνας το μοντελινγκ, οταν εισαι σαμιαμιδι ξεχνας τις μαγκιες και τους καυγαδες και ουτω καθεξης
αν εχεις αυτεσ τις ιδιοτητες αλλα επιμενεις εκει που δε σε περνει το μονο που γινεται πιο φανερο απο τη γελοιοτητα σου ειναι το ξεσπασμα του κομπλεξ σου
Σωστα

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Ε για χαλάρωσε φιλε, που θα έρθεις στο bourdela να μου την πεις που είπα οτι είναι χαλί μαύρο αυτός ο ελεεινιδικος ελέφαντας. Αντε στο cosmopolitan
μα φυσικά δεν διαφέρεις από τον κομπλεξικό δικηγόρο
φαντάζομαι πριν βγείς στην παραλία είσαι φέτες?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
599
Πόντοι
246
μα φυσικά δεν διαφέρεις από τον κομπλεξικό δικηγόρο
φαντάζομαι πριν βγείς στην παραλία είσαι φέτες?
αναμεσα στο φετες και το ορκα φαλαινα δολοφονος υπαρχει και μια μεγαλη βενταλια αισθητικα αποδεκτου θεαματος κυμαινουσα απο το λιποσαρκος εως το ελαφρως υπερβαρος

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166

οι παραλία είναι για όλους γιατί οι άνδρες πάνε στην παραλία χωρίς μπλούζα? η συγκεκριμένη πρώτα από όλα είναι άνθρωπος και όπως και άλλοι συνάνθρωποι πάνε για μπάνιο με τόπλες μπικίνι χωρίς μπλούζα και ούτο καθ εξείς έτσι και η συγκεκριμένη πάει για μπάνιο αν δεν σου αρέσει μην την κοιτάς εσύ έχεις το θέμα οχι αυτή.ο σεβασμός και ο αυτοσεβασμός δεν έχει να κάνει με το σωματότυπο αλλά με την ανθρωπιά και την ισότητα κάτι που φυσικά δεν διαθέτεις
επίσης δεν ξέρω αν σε έχουν ενημερώσει πολλοί συνάνθρωποι με κινητικά προβλήματα είναι επαγγελματίες αθλητές παραολυμπιακών αγώνων και επίσης είναι διαφορετικό το επάγγελμα με το πως θα απολάυσουμε την παραλία
όο αφορά το κόμπλεξ άλλος φαίνεται να βγάζει τα κόμπλεξ του εδώ

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
αναμεσα στο φετες και το ορκα φαλαινα δολοφονος υπαρχει και μια μεγαλη βενταλια αισθητικα αποδεκτου θεαματος κυμαινουσα απο το λιποσαρκος εως το ελαφρως υπερβαρος

κατά τα δικά σου κριτήρια όχι όλων
επίσης ποιος απαγορεύει στου λιπόσαρκους να κάνουν μπάνιο μπικίνι?
όσο για την βεντάλια του αισθητικά αποδεκτού ποιος ακριβώς την ορίζει ?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
599
Πόντοι
246

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
599
Πόντοι
246
ποιος είσαι εσύ ακριβώς που θες να ορίζεις το αποδεκτό και το μη?
καλό είναι να ξεκαβαλήσεις την καλαμιά που έχεις ανέβει
ειμαι ο μουνης που οταν ημαστε παιδια κρεμαγε τους ευαισθητους μπουληδες απο το σωβρακο στα καγκελα του σχολειου και εκανε μπουλιγκ στις χοντρες και τους πεταγε το κολατσο στο σκουπιδοτενεκε

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
ειμαι ο μουνης που οταν ημαστε παιδια κρεμαγε τους ευαισθητους μπουληδες απο το σωβρακο στα καγκελα του σχολειου και εκανε μπουλιγκ στις χοντρες και τους πεταγε το κολατσο στο σκουπιδοτενεκε

σαφώς και παραμένεις το ίδιο κομπλεξικός από τότε χωρίς καμία εξέλιξη
καλό θα είναι να αντιληφθείς ότι ο κόσμος εξελίσσεται και προσπαθεί να αποβάλλει το μπούλιγκ και τα δήθεν πρότυπα

colonel nathan jessup

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2017
Κριτικές
30
Like
534
Πόντοι
306
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom