το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 599
- Πόντοι
- 246
Το ρεζουμε ειναι εδω τυποι
Χαλι μαύρο η χοντρή ρε γμτ
Το ρεζουμε ειναι εδω τυποι
Χαλι μαύρο η χοντρή ρε γμτ
ναι αλλα μου προκαλει καρκινο στα ματια με το μονοκινι της τυπε μουδεν σου ζήτησε ούτε να τη φλερτάρεις ούτε να τη γαμήσεις
Ε για χαλάρωσε φιλε, που θα έρθεις στο bourdela να μου την πεις που είπα οτι είναι χαλί μαύρο αυτός ο ελεεινιδικος ελέφαντας. Αντε στο cosmopolitanδεν σου ζήτησε ούτε να τη φλερτάρεις ούτε να τη γαμήσεις
δεν σου ζήτησε ούτε να τη φλερτάρεις ούτε να τη γαμήσεις
Σωσταναι αλλα μου προκαλει καρκινο στα ματια με το μονοκινι της τυπε μου
οταν εισαι χοντρελα και τερας σαν τη συγκεκριμενη ξεχνας το μπικινι και το τοπλες στην παραλια
αν οχι απο αυτοσεβασμο, τουλαχιστον απο σεβασμο στους αλλους
οπως οταν εισαι τυφλος ξεχνας το πιλοτιλικι, οταν εισαι αναπηρος ξεχνας την επαγγελματικη καριερα στο ποδοσφαιρο, οταν εισαι ασχημος και ατσουμπαλος ξεχνας το μοντελινγκ, οταν εισαι σαμιαμιδι ξεχνας τις μαγκιες και τους καυγαδες και ουτω καθεξης
αν εχεις αυτεσ τις ιδιοτητες αλλα επιμενεις εκει που δε σε περνει το μονο που γινεται πιο φανερο απο τη γελοιοτητα σου ειναι το ξεσπασμα του κομπλεξ σου
μα φυσικά δεν διαφέρεις από τον κομπλεξικό δικηγόροΕ για χαλάρωσε φιλε, που θα έρθεις στο bourdela να μου την πεις που είπα οτι είναι χαλί μαύρο αυτός ο ελεεινιδικος ελέφαντας. Αντε στο cosmopolitan
αναμεσα στο φετες και το ορκα φαλαινα δολοφονος υπαρχει και μια μεγαλη βενταλια αισθητικα αποδεκτου θεαματος κυμαινουσα απο το λιποσαρκος εως το ελαφρως υπερβαροςμα φυσικά δεν διαφέρεις από τον κομπλεξικό δικηγόρο
φαντάζομαι πριν βγείς στην παραλία είσαι φέτες?
ναι αλλα μου προκαλει καρκινο στα ματια με το μονοκινι της τυπε μου
οταν εισαι χοντρελα και τερας σαν τη συγκεκριμενη ξεχνας το μπικινι και το τοπλες στην παραλια
αν οχι απο αυτοσεβασμο, τουλαχιστον απο σεβασμο στους αλλους
οπως οταν εισαι τυφλος ξεχνας το πιλοτιλικι, οταν εισαι αναπηρος ξεχνας την επαγγελματικη καριερα στο ποδοσφαιρο, οταν εισαι ασχημος και ατσουμπαλος ξεχνας το μοντελινγκ, οταν εισαι σαμιαμιδι ξεχνας τις μαγκιες και τους καυγαδες και ουτω καθεξης
αν εχεις αυτεσ τις ιδιοτητες αλλα επιμενεις εκει που δε σε περνει το μονο που γινεται πιο φανερο απο τη γελοιοτητα σου ειναι το ξεσπασμα του κομπλεξ σου
αναμεσα στο φετες και το ορκα φαλαινα δολοφονος υπαρχει και μια μεγαλη βενταλια αισθητικα αποδεκτου θεαματος κυμαινουσα απο το λιποσαρκος εως το ελαφρως υπερβαρος
η συγκεκριμένη πρώτα από όλα είναι άνθρωπος
Εγωόσο για την βεντάλια του αισθητικά αποδεκτού ποιος ακριβώς την ορίζει ?
ειμαι ο μουνης που οταν ημαστε παιδια κρεμαγε τους ευαισθητους μπουληδες απο το σωβρακο στα καγκελα του σχολειου και εκανε μπουλιγκ στις χοντρες και τους πεταγε το κολατσο στο σκουπιδοτενεκεποιος είσαι εσύ ακριβώς που θες να ορίζεις το αποδεκτό και το μη?
καλό είναι να ξεκαβαλήσεις την καλαμιά που έχεις ανέβει
ειμαι ο μουνης που οταν ημαστε παιδια κρεμαγε τους ευαισθητους μπουληδες απο το σωβρακο στα καγκελα του σχολειου και εκανε μπουλιγκ στις χοντρες και τους πεταγε το κολατσο στο σκουπιδοτενεκε
ειμαι ο μουνης που οταν ημαστε παιδια κρεμαγε τους ευαισθητους μπουληδες απο το σωβρακο στα καγκελα του σχολειου και εκανε μπουλιγκ στις χοντρες και τους πεταγε το κολατσο στο σκουπιδοτενεκε