The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.623
- Πόντοι
- 25.467
Να ευχαριστήσω τον κ. @ΑΝΤΖΕΛΟ για το βιντεάκι, καθώς και τον κ. @κωλο-γερος για τις φωτογραφίες.
Και εγω ευχαριστω εσας που το προωθησατε σε εμενα.Ευχαριστώ για το βιντεάκι με την Καλλιοπάρα! Επιφυλάσσομαι!
Και εγω ευχαριστω εσας που το προωθησατε σε εμενα.
Εκανα την μαλακια ομως και το εσβησα.
Είναι παλιό όμως αυτό που λές εγώ λέω για το καινούργιο που παίζει η θεωδοριδου τριολε μαζί με Βανδή και Μπισμπικη με το μαύρο μπιχλιασμενο μπλουζάκι που έχει να το πλύνει τρία χρόνιακαλα αυτο ηταν το καλυτερο
το καινουργιο εχω και γω τυπε ο αθηναιος μου το στειλε εσενα?Είναι παλιό όμως αυτό που λές εγώ λέω για το καινούργιο που παίζει η θεωδοριδου τριολε μαζί με Βανδή και Μπισμπικη με το μαύρο μπιχλιασμενο μπλουζάκι που έχει να το πλύνει τρία χρόνια
Τύπε πρέπει να του το ζητήσεις καμια 20αριά φορές για να πάρεις στο τέλος...Αδερφέ θα σου ήταν εύκολο να το στείλεις και σε μένα ;;;
Υποχρέωσή μου! Χρόνια έψαχνα το βίντεο με την Θεοδωρίδου που κάνει πλακομούνι με την Μενεγάκη, και εσείς μου το στείλατε άμεσα και αφιλοκερδώς.
Ακομα πληρωνεις τη Χατζή για να σε στραποναρει;Να ευχαριστήσω τον κ. @ΑΝΤΖΕΛΟ για το βιντεάκι, καθώς και τον κ. @κωλο-γερος για τις φωτογραφίες.
Ακομα πληρωνεις τη Χατζή για να σε στραποναρει;
Φίλε μπορείς να το στείλεις σε pm?το καινουργιο εχω και γω τυπε ο αθηναιος μου το στειλε εσενα?
Θυμασαι τι έκανα στον μη επανδρωμενη σελφι πριν 7 χρονια. Δεν ξαναμπηκε απο τοτε.Καλώς το φίλτατο μου πολυκλώνο.
Τι χαμπάρια;
Ακομα πληρωνεις τη Χατζή για να σε στραποναρει;
Θυμασαι τι έκανα στον μη επανδρωμενη σελφι πριν 7 χρονια. Δεν ξαναμπηκε απο τοτε.
ΤραγοπαπαΝα ευχαριστήσω τον κ. @ΑΝΤΖΕΛΟ για το βιντεάκι, καθώς και τον κ. @κωλο-γερος για τις φωτογραφίες.