Νέα

Σαλος για την 27αχρονη που πουλαει τη παρθενια της!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.849
Πόντοι
2.606
δεν βαζεις τιποτα πιο απλο ρε τυπε να παμε στην μπιφτεκουπολη  :think:
θα χω προβλημα να παρκαρω το ργαλειο σα περα
images

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.849
Πόντοι
2.606
να σου πω...
Δεν το κανουμε καλυτερα στην Πραγα που εχει καλο κοτσι; Εγω φυσικα θα πεταξω μπιζνες για σενα δεν ξερω :grin:
καλη ιδεα θα ψαρεψουμε κανα ροφο κανα βλαχο καμια κωλοχτυπα απο την γεφυρα του καρολλου και θα μας ερθει και φθηνοτερα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.286
Πόντοι
3.656

Έχω να παρατηρήσω τα εξής: 1. Είναι αλλήθωρη 2. Δεν έχει βυζί 3. Αν κοιτάξεις προσεκτικά κρέμεται ο τρικέφαλος του χεριού της, δηλ. το κορίτσι είναι πολύ κάτω από μέτριο. Έχω πάρει στη Ζήνωνος 20χρονο μωρό ανατολικιά, απίθανη κουκλάρα, με αναλογίες που έχω δει μόνο σε περιοδικά αντί 20 €. Πως σε μια χώρα που έχει συνηθίσει την τελειότητα του Playboy υπάρχει άνθρωπος που δίνει 300.000 γι' αυτήν, δεν το χωράει ο νους μου. Αν είναι πραγματικά παρθένα στην Αμερική σ’ αυτή την ηλικία, είναι απίστευτα κομπλεξική και όποιος προσπαθήσει να την βατέψει θα το μετανιώσει από το αχ, ωχ, μη, δεν νοιώθω έτοιμη, πονοκέφαλος, κλάμα, αρσενικό γουρούνι και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς για να σου κάνει τα παπάρια αερόστατα, αποκλείεται να το ευχαριστηθείς. Επειδή όμως το marketing σ’ αυτή τη χώρα είναι έτη φωτός μπροστά, ίσως η πραγματικότητα να είναι απίθανα διαφορετική και η αιτία που ξεκίνησε αυτή η δημοσίευση που πίσω της σέρνει ένα φοβερό πακέτο, να έχει άλλα αίτια και να σκοπεύει σε άλλους στόχους. Και όμως, παρόλο που φαίνεται φανταστικό σενάριο, μπορεί να είναι η αλήθεια. Μπορεί να είναι απόλυτα ασεξουαλική, να μην την έχει τρυπήσει κανείς και αφού είναι που είναι αγάμητη, να σκέφτηκε να το εκμεταλλευτεί. Αυτή καλά κάνει. Αυτοί που θα κάνουν πλειστηριασμό για τον υμένα της, πόσα κιλά μ@λ@κες είναι?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Πωπω  λεφτα για πεταμα......Εδω χρειαζεται ο Στουρναραs

Stories