You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σαλόνικα: ποιό στριπ είναι το καλύτερο από όλες τις απόψεις;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 202
- Εμφανίσεις 37K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
καλα τωρα εχει ξεφυγει το θεμα παντως γνωμη δικη μου ειναι οτι οι αθηναιες ειναι πιο "ξεπεταγμενες" σε σχεση με τις θεσσαλονικιες.Συνηθως ειναι πιο απεριποιητες και λιγοτερο καλης εμφανισης αλλα μπορεις να κανεις πολλα μαζι τους σε σχεση με τις θεσσαλονικιες που σου βγαινει η παναγια για να τις πηδηξεις...
Αυτό Εννοούσα ... Πες τα Χρυσόστομε!!! Είπαμε κάτι κακό για τις Σαλονικιές και κοντέψανε να μας φάνε τα καρντάσια!καλα τωρα εχει ξεφυγει το θεμα παντως γνωμη δικη μου ειναι οτι οι αθηναιες ειναι πιο "ξεπεταγμενες" σε σχεση με τις θεσσαλονικιες.Συνηθως ειναι πιο απεριποιητες και λιγοτερο καλης εμφανισης αλλα μπορεις να κανεις πολλα μαζι τους σε σχεση με τις θεσσαλονικιες που σου βγαινει η παναγια για να τις πηδηξεις...
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
αν χαρισμα θεωρειται να εχεις μερσεντες κ πρωτο τραπεζι πιστα με γαρυφαλλα τοτε ναι οντως ξεσκιζεσαι στη θεσσαλονικη!!
εγω δεν ειμαι διατεθειμενος να φτασω μεχρι εκει μονο για να πηδηξω παντως προτιμαω αθηναιες που τουλαχιστον εκει εχεις κ πιθανοτητες χωρις το χαρισμα!
εγω δεν ειμαι διατεθειμενος να φτασω μεχρι εκει μονο για να πηδηξω παντως προτιμαω αθηναιες που τουλαχιστον εκει εχεις κ πιθανοτητες χωρις το χαρισμα!
johngeorgie
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Παιδια ενα στριπτιζαδικο που ειχε ανοιξει πιο παλια στην Καλλιθεα Χαλκιδικης ανοιξε καθολου φετος? Ηταν καλο μαγαζι? Ειχε παει κανενας σας? Τι γκομενες ειχε εκει περα? Επαιζε τιποτα παραπανω?
μπα εγω ξερω οτι οποτε ανεβαινω σαλονικη ποιο ευκολα βγαζω γκομενα σαλονικια παρα αθηναια.οι σαλονικιες προτιμουν τους αθηναιους[χαμουτζηδες].οι καλυτερες και οι θερμοτερες γυναικες ειναι στην σαλονικη νομος.καλα τωρα εχει ξεφυγει το θεμα παντως γνωμη δικη μου ειναι οτι οι αθηναιες ειναι πιο "ξεπεταγμενες" σε σχεση με τις θεσσαλονικιες.Συνηθως ειναι πιο απεριποιητες και λιγοτερο καλης εμφανισης αλλα μπορεις να κανεις πολλα μαζι τους σε σχεση με τις θεσσαλονικιες που σου βγαινει η παναγια για να τις πηδηξεις...
Apathetic29
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αυτην την περιοδο στην πολη το καλυτερο ειναι το le cabaret
Ω ναι.Μακραν κιολας...
AB66
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2008
- Like
- 407
- Πόντοι
- 36
Και το χειροτερο,που καποτε ηταν το καλυτερο, ο Καλιγουλας.Σαν παρακμηακο κολομπαρο εχει γινει
Inside information
Πάει για κλείσιμο
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Αυτην την περιοδο στην πολη το καλυτερο ειναι το le cabaret
ειναι καμμια εκει απο το καλοκαιρινο le cabaret της καλλιθεας?
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Εγώ τα επισκέφτηκα όλα μία φορά και τέλος,βαρέθηκα!!!
Καλύτερο μάλλον είναι το Blue Iguana κατά εμέ(από πρόγραμμα prive κυρίως) κατά τα άλλα όλα ίδια!!!
Τζάμπα κόπος,χρόνος και χρήμα το βασικότερο!!!
Αθήνα ψηφίζω και εγώ χωρίς να ξέρω τι ακριβώς παίζει!!!
Καλύτερο μάλλον είναι το Blue Iguana κατά εμέ(από πρόγραμμα prive κυρίως) κατά τα άλλα όλα ίδια!!!
Τζάμπα κόπος,χρόνος και χρήμα το βασικότερο!!!
Αθήνα ψηφίζω και εγώ χωρίς να ξέρω τι ακριβώς παίζει!!!
ρε παιδια τα εχουμε πει χιλιες φορες,στην αθηνα ειναι πολυ καλυτερα κ απο τιμες κ απο κοπελες αλλα να μην το κανουμε θεμα.πρεπει να αρκουμαστε σε αυτο που εχουμε γιατι δεν μπορουμε να κανουμε αλλιως.εκτος κ αν μετα απο αυτην την περιοο ξηρασιας κ μη επισκεψημοτητας στα μαγαζια της πολης μας βαλουν μερικοι μυαλο
Αν και πελατησ σε ολα ναι το le cabaret ειναι τωρα το καλητερο.παιδια ξερη κανησ τι παιζη με το μωρο απο le cabaret marcela.εχω παθη πλακα.Και το χειροτερο,που καποτε ηταν το καλυτερο, ο Καλιγουλας.Σαν παρακμηακο κολομπαρο εχει γινει
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Σίγουρα το Λε Καμπαρέ πληροί τις προδιαγραφές και κατα την άποψη μου από την τελευταία μου επίσκεψη διαθέτει ικανοποιητικές παρουσίες, όχι και υπηρεσίες όμως. Η ερώτηση μου προς όλους τους Βόρειους Μαχητές του Στρίπ είναι η εξής. πως και δεν αναφέρεστε στο Ντριμς Πλατινουμ? Προσωπική εκτίμηση είναι πως διαθέτει αρκετά όμορφες κοπέλες. Μην ζώντας στην πόλη σας δεν μπορώ να έχω άποψη και γι'αυτό ρωτώ εσάς.
Προς ΠΡΟΕΔΡΟ
Μαγαζί με Ρωμαϊκή επωνυμία (Καλιγούλας, Νερωνας, Καίσαρας...) είναι καταδικασμένο σε παρακμή....
Προς ΠΡΟΕΔΡΟ
Μαγαζί με Ρωμαϊκή επωνυμία (Καλιγούλας, Νερωνας, Καίσαρας...) είναι καταδικασμένο σε παρακμή....
Apathetic29
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σίγουρα το Λε Καμπαρέ πληροί τις προδιαγραφές και κατα την άποψη μου από την τελευταία μου επίσκεψη διαθέτει ικανοποιητικές παρουσίες, όχι και υπηρεσίες όμως. Η ερώτηση μου προς όλους τους Βόρειους Μαχητές του Στρίπ είναι η εξής. πως και δεν αναφέρεστε στο Ντριμς Πλατινουμ? Προσωπική εκτίμηση είναι πως διαθέτει αρκετά όμορφες κοπέλες. Μην ζώντας στην πόλη σας δεν μπορώ να έχω άποψη και γι'αυτό ρωτώ εσάς.
Προς ΠΡΟΕΔΡΟ
Γιατι οι τιμες στα καταστηματα που αναφερεις ειναι κομματακι απαγορευτικες...το χουν πει και αρκετοι απο δω μεσα αλλωστε.Απο υπηρεσιες πανω κατω σε ολα οι ιδιες ειναι..