Sabinakitty15
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2023
- Like
- 920
- Πόντοι
- 81
Στης 23.00 ξεκιναω μωρακια μου δουλεια στο Βεργας 7!
στο βέργας 20 κ σε ξενοδοχείο 130 διευκρίνισε το μας αυτό αν θέλειςΚαλησπερα μωρακια μου οποιος θελει να ερθει Σαβατο βραδυ Οδος Βεργας 7 ξεκιναω και παλι αλλα και σε ξενοδοχειο να κανει μαζοι μου ραντεβου ας με παρει τηλ στο 6983782502 η να μου στειλει στο instagram στο marlinmoro392020.
σαν τους γιατρους ενα πραγμα. και ιατρειο και νοσοκομειο και επισκεψεις!Οποιος θελει μπορει να ερθει στο βεργας 7 αλλα και σε ποιο πριβε κατασταση μπορουμε να κανουμε ραντεβου σε ξενοδοχειο καποια στιγμη.
Καυλλλααααα είσαιTην επομενη Παρασκευει και Σαβατο στην Οδος Βεργας 7 θα φορεσω σεξυ στολη αστυνομικηνας με χειροπεδες και πλαστικο οπλο να σας τρελανω μωρακια μου!
Ευχαριστω παρα πολυ μωρακι μου!!!Καυλλλααααα είσαι
Σαμπινα την Παρασκευή θα έρθω να σε ξεκολιασω τι ώρα αρχίζεις;Tην επομενη Παρασκευει και Σαβατο στην Οδος Βεργας 7 θα φορεσω σεξυ στολη αστυνομικηνας με χειροπεδες και πλαστικο οπλο να σας τρελανω μωρακια μου!
Tην επομενη Παρασκευει και Σαβατο στην Οδος Βεργας 7 θα φορεσω σεξυ στολη αστυνομικηνας με χειροπεδες και πλαστικο οπλο να σας τρελανω μωρακια μου
Αν και δεν έχω έρθει σε επαφή μαζί σου αυτά που ανεβάζεις δείχνουν να βγάζεις γούσταTην επομενη Παρασκευει και Σαβατο στην Οδος Βεργας 7 θα φορεσω σεξυ στολη αστυνομικηνας με χειροπεδες και πλαστικο οπλο να σας τρελανω μωρακια μου!
θα ντυθώ κλέφτης και θα έρθω να με συλλαβεις μνιου μνιαου...Tην επομενη Παρασκευει και Σαβατο στην Οδος Βεργας 7 θα φορεσω σεξυ στολη αστυνομικηνας με χειροπεδες και πλαστικο οπλο να σας τρελανω μωρακια μου!
Το πλαστικό όπλο πρόσεξε.....θα ντυθώ κλέφτης και θα έρθω να με συλλαβεις μνιου μνιαου...
Εσενα σιγουρα θα σε σιλαβω μωρακι μου!!!!θα ντυθώ κλέφτης και θα έρθω να με συλλαβεις μνιου μνιαου...
ααα τέτοιο "όπλο" καταλαβες εσύ?Το πλαστικό όπλο πρόσεξε.....
θα σε δέσω με χειροπέδες και θα σε...Εσενα σιγουρα θα σε σιλαβω μωρακι μου!!!!