Διαγραμμένο μέλος 226526
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2022
- Like
- 285
- Πόντοι
- 21
Το Σαμπινάκι και εγώ σε προσωπικές μας στιγμές... Νιάου νιάου νιάου...
Εντάξει; Τα είπατε;Το Σαμπινάκι και εγώ σε προσωπικές μας στιγμές... Νιάου νιάου νιάου...
Ποια από τις δύο είναι η Σαμπίνα ????Το Σαμπινάκι και εγώ σε προσωπικές μας στιγμές... Νιάου νιάου νιάου...
Για μενα επιβαλεται να κανουν ολες οι γυναικες πιπα με προφυλαχτικο, για καλο και για αυτες αλλα και για τους υπολοιπους! (μιλαω για τα μπουρδελα)ολα τα δελα 20 εχουν ,τοσο ειναι τοσα χρονια κ το μαγαζι μια χαρα ειναι,κ η κοπελα ναι μεν ειναι ομορφη αλλα κανει αποστειρομενο προγραμμα ,οπως αλλες π ειναι πιο μετριεσ κ κανουν καλυτερο προγραμμα,δλδ καπου κερδιζουμε καπου χανουμε
Το μωράκι από κάτωΠοια από τις δύο είναι η Σαμπίνα ????
ΝιαααγΕντάξει; Τα είπατε;
Τράβα νιαουρισε αλλού τώρα αν δεν έχεις σκοπό να γράψεις κάτι χρήσιμο για το αν έγινε συνάντηση και πώς ήταν.
Εκεί πόσα παίρνειςΣας περιμενω αποψε το βραδυ μωρακια μου στο βεργας 7.Μνιαου Μνιάαουυυυ!!
20 γιουρο, φιλακια στο κορμακι ,πιπα με λαστιχο και χυσιμο κοιλιτσα.Εκεί πόσα παίρνεις
Κ για τα ιδία ζητούσε 130 ας μας πει τον λόγο η σαμπινα γιατί δεν άκουσα να λέει κάποια διάφορα20 γιουρο, φιλακια στο κορμακι ,πιπα με λαστιχο και χυσιμο κοιλιτσα.
Πρώτη φορά τη ξαναβλέπω
συμφωνω,πανω απ ολα υγεια ,αλλα πως θα τραβιξει πελατες μια μπαζολα?με κατι extra στο δωματιο,διαλεγει κ περνει ο καθενας,καλο 8α ηταν με προφυλαξη ολα ,να ειχαμε κ καλα τεμαχια κ να μην ηταν φολες,ετσι θα ειμασταν ολοι κομπλεΓια μενα επιβαλεται να κανουν ολες οι γυναικες πιπα με προφυλαχτικο, για καλο και για αυτες αλλα και για τους υπολοιπους! (μιλαω για τα μπουρδελα)
Ναι μωρακι μου σε λιγακι θα ανεβασω της καινουργιες μου φωτο μου!!!