Νέα

S.Ο.S με εξωτερικό σκληρό δίσκο!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα doBronx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Mήπως  να κάνετε  επέμβαση με καποιο  disk  utility-=  γιατρικο-   disk warrior  - norton   και τέτοια-
μήπως  ειναι θέμα των   preferences  συστήματος    του computer  που δεν τα  βλέπει  κλπ
δεν πειραξα κατι στον υπολογιστή.
τον συνεδεσα σε δυο διαφορετικους και κανει το ιδιο πράγμα.
ενα ακομη περίεργο είναι ότι την πρώτη φορά διαβαζε ενα folder που είχα κατι ταινίες και όχι τα υπολοιπα, στο δευτερο υπολογστη μετά απο λίγη ώρα σταματησε να διαβαζει και αυτο το αρχείο

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
φιλε ειχα σκληρο δισκο μαρκα seegate 500 giga και συναιχια κολαγε και μπλοκαρε το λαπτοπ μου ενω δε μου επεσε ουτε του χα κανει τιποτα.εσωσα τα αρχεια που ηθελα και τον πεταξα και δε ξαναπαιρνω σκληρο δισκο :rockon: :rockon: :rockon:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
προβλεπεται ερευνα αγορας για data recovery, αν ειναι μεχρι κανενα 20€
βάλε μερικά ακόμα μηδενικά!!Ακου 20€  :2funny:

φιλε ειχα σκληρο δισκο μαρκα seegate 500 giga και συναιχια κολαγε και μπλοκαρε το λαπτοπ μου ενω δε μου επεσε ουτε του χα κανει τιποτα.εσωσα τα αρχεια που ηθελα και τον πεταξα και δε ξαναπαιρνω σκληρο δισκο :rockon: :rockon: :rockon:
και που τα έχεις τα αρχεία παλικάρι;Σε τετράδιο;

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
προβλεπεται ερευνα αγορας για data recovery, αν ειναι μεχρι κανενα 20€

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
βάλε μερικά ακόμα μηδενικά!!Ακου 20€  :2funny:
και που τα έχεις τα αρχεία παλικάρι;Σε τετράδιο;
δύο είναι καλά;
παρεμπιπτοντως για σκληρο δισκο σε ντεσκ τοπ είχα δώσει 50€ πριν δυο τρια χρονια.
διαβαζω σε σαιτ κατι εξυπναδες του στυλ 200€ για διαγνωση!!! λες και πας στον γιακουμπ.
εννοείται ότι αν ζητήσεις εγγυήσεις ανάλογες της αμοιβής που ζητάνε καποιοι δεν υπάρχει περίπτωση να τις παρεις.
Κατι σαν το ανεκδοτο του μπιλ γκειτ με τους αυτοκινηταδες.
Απλα αν καποιος καιγεται και εχει αρχεια πολυ σημαντικα ίσως δεχτεί και δώσει τετοια ποσα, αλλά γενικά το θεωρώ απίθανο

Panos Kassandras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1

Ρε φίλε οι Seagate είναι για τον πούτσο, αυτό είναι γνωστό πάνω από μία δεκαετία.
Είχα 2 Seagate Barracuda - δεν ήξερα κι εγώ, αλλά έμαθα - εσωτερικούς και κάηκαν και οι 2 πριν συμπληρώσουν χρόνο.
Εγγύηση σε βάθος χρόνου, γιατί αυτό ζητάω κυρίως από ένα σκληρό δίσκο εσωτερικό ή εξωτερικό, αποτελούν οι Western Digital και οι Verbatim.Και μιλάω από προσωπική πείρα, πάντα.

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Αν έχεις πέσει στην παρτίδα των δίσκων που κατασκευάστηκαν στα εργοστάσια που πλημύρησαν στην Ταιλάνδη πριν δυό χρόνια αν θυμάμαι καλά, ότι και μάρκα να είναι την γάμησες.

facepisser

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2010
Κριτικές
2
Like
123
Πόντοι
1
Εξωτερικος σκληρός ενώ δείχνει γεμάτος δεν εμφανίζει τα αρχεία που περιέχει εκτός απο κάποια αρχεία συστήματος δικά του.
Καποια βοήθεια ;

1. Πήγαινε στο Control Panel ή Πίνακα Ελέγχου.
2. Διάλεξε το Folder Options, αν δεν κάνω λάθος, στα Ελληνικά το λένε Επιλογές Φακέλλων.
3. Από τα 3 tabs διάλεξε το View (ή Προβολή;)
4. Ενεργοποίησε την επιλογή: Show hidden files, folders, or Drives, (Προβολή κρυφών αρχείων)
5. Απενεργοποίησε την επιλογή: Hide protected operating system files, (Απόκρυψη αρχείων συστήματος;)
6. Δοκίμασε ξανά αν εμφανίζονται τα αρχεία στον σκληρό.
7. Καθάρισέ το σκληρό, και τον υπολογιστή σου, με τουλάχιστον 2 αξιόπιστα antivirus, οι ιοί έχουν την τάση να κρύβουν επιμελώς τα αρχεία χρηστών.

Ελπίζω να βοήθησα.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
δύο είναι καλά;
παρεμπιπτοντως για σκληρο δισκο σε ντεσκ τοπ είχα δώσει 50€ πριν δυο τρια χρονια.
διαβαζω σε σαιτ κατι εξυπναδες του στυλ 200€ για διαγνωση!!! λες και πας στον γιακουμπ.
εννοείται ότι αν ζητήσεις εγγυήσεις ανάλογες της αμοιβής που ζητάνε καποιοι δεν υπάρχει περίπτωση να τις παρεις.
Κατι σαν το ανεκδοτο του μπιλ γκειτ με τους αυτοκινηταδες.
Απλα αν καποιος καιγεται και εχει αρχεια πολυ σημαντικα ίσως δεχτεί και δώσει τετοια ποσα, αλλά γενικά το θεωρώ απίθανο
Ποιος σου πηρε 50€;Το ξαδερφάκι του γείτονα που "ξέρει"; :2funny:
Οι σοβαρες εταιρίες χρεώνουν πολλά €€ γιατί για να φτάσεις σε αυτούς πάει να πει ότι δεν έχεις άλλη διέξοδο και τα δεδομένα σου είναι αναντικατάστατα.

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ποιος σου πηρε 50€;Το ξαδερφάκι του γείτονα που "ξέρει"; :2funny:
Οι σοβαρες εταιρίες χρεώνουν πολλά €€ γιατί για να φτάσεις σε αυτούς πάει να πει ότι δεν έχεις άλλη διέξοδο και τα δεδομένα σου είναι αναντικατάστατα.
σε μαγαζι μου το εκαναν και μαλιστα όπως είπα ήταν ο σκληρος του υπολογιστη που δουλευα στο γραφείο και αρα είχα και πιο σημαντικα αρχεία ( και αν εχει σημασία δύο νεαρά παιδιά το  είχαν)
τωρα είναι εξωτερικος που τον χρησιμοποιούσα σαν αποθηκευτικο χώρο που έσωζα  διαφορα που περίσσευαν.
Ακριβως αυτή η εκβιαστικη λογική των "εταιριών" ( αβεε κ αι πανω) :2funny:  είναι που  :uzi: :uzi: ο λόγος που ελαχιστοι επιλεγουν να το κανουν.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
σε μαγαζι μου το εκαναν και μαλιστα όπως είπα ήταν ο σκληρος του υπολογιστη που δουλευα στο γραφείο και αρα είχα και πιο σημαντικα αρχεία ( και αν εχει σημασία δύο νεαρά παιδιά το  είχαν)
τωρα είναι εξωτερικος που τον χρησιμοποιούσα σαν αποθηκευτικο χώρο που έσωζα  διαφορα που περίσσευαν.
Ακριβως αυτή η εκβιαστικη λογική των "εταιριών" ( αβεε κ αι πανω) :2funny:  είναι που  :uzi: :uzi: ο λόγος που ελαχιστοι επιλεγουν να το κανουν.
Στο έφτιαξαν με κάποιο πρόγραμμα,αν το έψαχνες το έκανες  και μόνο σου.Αν όμως η ζημιά απαιτούσε  να ανοιξουν τον δίσκο τότε παπάρια θα έφτιαχναν.Απαιτεί ειδικό πανάκριβο εξοπλισμό που ελάχιστοι έχουν.
Αλήθεια πόσο χρόνο τους πήρε να σου επαναφέρουν τα δεδομένα σου;

Μου έχουν τύχει αρκετές περιπτώσεις με δικούς μου δίσκους.Περιπτώσεις που μπόρεσα να επαναφέρω μόνος μου τα αρχεία με πρόγραμμα που βρήκα στον ιντερνετ,περίπτωση που βρίσκονταν τα αρχεία αλλά με αλλαγμένα ονόματα και έπρεπε να τα αντιστοιχίσουν με τα σωστά,και περίπτωση που έπρεπε να αλλαχτεί η πλακέτα του δίσκου για να δουλέψει.Και φυσικά περίπτωση που έιχε εσωτερική ζημια που απαιτουσε άνοιγμα και αλλαγή κάτι απο το εσωτερικό.Τα πρώτα ήταν φτηνά ή και τζάμπα,το τελευταίο όχι οπότε ενεργοποίησα  backup  μια εβδομάδας,αφού είχα και αυτό τυχερός ήμουν  :2funny: :2funny:.
Παντα μιλάμε για δίσκους της δουλειάς με δεδομένα απο εμπορικό προγραμμα,ότι άλλο να ήταν το ξανάβρισκα.
recuva,easus μου έρχονται στο μυαλό αλλά σίγουρα ήταν και άλλα προγράμματα που χρησιμοποίησα και δεν τα θυμάμαι.
Και ναι δοκίμασα και κατάψυξη αλλά δεν  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom