Νέα

Πρόβλημα με εξωτερικό σκληρό δίσκο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bprelli_13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
:2funny: :2funny:

εισαι τυπος!

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
να σε ρωτησω κατι μιας και βλεπω οτι εχεις καποιες γνωσεις.μην γελασεις αμα ειναι μαλακια η ερωτηση μου ε?αμα γελασεις ξερεις ε?μπαν! :grin: μια φορα ειχα το κιν μου κοντα στον εξωτερικο δισκο που εχω και με πηραν τηλ.παιζει να χαλασει?

συμφωνώ και επαυξάνω με τον τσολιά ψωλιά ο δίσκος είναι μαγνητικός και επηρεάζεται απο μαγνήτες και μόνο μαγνήτες μόνο...
το μόνο που μπορεί να κινδυνεύει ο δίσκος σου είναι αν τον ακουμπάς πάνω σε ηχεία και λοιπά αντικείμενα που περιέχουν μαγνήτες μεσα...

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
συμφωνώ και επαυξάνω με τον τσολιά ψωλιά ο δίσκος είναι μαγνητικός και επηρεάζεται απο μαγνήτες και μόνο μαγνήτες μόνο...
το μόνο που μπορεί να κινδυνεύει ο δίσκος σου είναι αν τον ακουμπάς πάνω σε ηχεία και λοιπά αντικείμενα που περιέχουν μαγνήτες μεσα...

οκ μαν

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
και εγώ έχω πρόβλημα με τον εξωτερικό μου δίσκο... έσπασε η υποδοχή που ενώνεται το usb με τον υπολογιστή  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:και νομίζω και εμένα είναι wd  :think:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μπορείς να πάρεις άλλο κουτί με 20-30 ευρώ και να στεγάσεις εκεί μέσα τον σκληρό σου.
εγώ θα άλλαζα την θύρα usb αλλά καλύτερα να μην το κάνεις αυτό, μπορείς να μπερδέψεις καλώδια, τορφοδοσία με δεδομένα και να κάψεις τίποτα.

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
μπορείς να πάρεις άλλο κουτί με 20-30 ευρώ και να στεγάσεις εκεί μέσα τον σκληρό σου.
εγώ θα άλλαζα την θύρα usb αλλά καλύτερα να μην το κάνεις αυτό, μπορείς να μπερδέψεις καλώδια, τορφοδοσία με δεδομένα και να κάψεις τίποτα.

τον έδωσα σε κάποιον ο οποίος είναι electronic engineer και πάλι δεν έγινε τίποτε... δοκίμασε να μου κολλήσει τη θύρα usb αλλά δεν λειτούργησε...

πως μπορώ να αλλάξω το κουτί???

Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
4
Πόντοι
1
αγοραζεις ενα καινουργιο βγαζεις τον δισκο απο το παλιο κουτι το βαζεις στο καινουργιο και εισαι οκ

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ευχαριστώ ρε παιδιά όλους για το ενδιαφέρον σας,μόλις ανακάλυψα ότιτο τροφοδοτικό όταν το βάλω στην πρίζα χωρίς να έχω το καλώδιο συνδεδεμένο με τον σκληρό,δουλεύει κανονικότατα, ανάβει το λαμπάκι κανονικά,αλλά μόλις το συνδέω στον σκληρό(ενώ είναι στην πρίζα) αμέσως σβήνει :headbang: :headbang: :headbang:Οπότε μάλλον δεν φταίει το τροφοδοτικό και είναι κάτι άλλο που φοβόμουν αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω :( μήπως ξέρει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει και αν γίνεται να κάνω ανάκτηση των δεδομένων σε περίπτωση που τα έχει παίξει ο σκληρός και πόσο στοιχίζει αυτό?
ΔΟκιμασε αλλο τροφοδοτικο,μπορει να τα εχει παιξει και να μην μπορει να δωσει αρκετο ρευμα για τον δισκο αλλα να αναβει το λεντ που δεν τραβαει και τιποτα απο ρευμα.
Αν ανοιξεις τον δισκο ξεχνα την εγγυηση ,αν εχεις δηλαδη ακομα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom