Νέα

Σ' έχω δει κάπου σε ξέρω!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα HeIISex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Με αφορμη μια κουφη συναντηση μεταξυ του ζερο και του κινκυ ενα εχω να πω.....το τελευταιο καιρο οποτε παω σε στουντιο μπουρδελο η μασαζ και τυχει να πετυχω αλλα ατομα ενα μονο σκεφτομαι <ρε μπας να ειναι συναγωνιστης?> :grin: :grin: :cheesy: :cheesy: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: οποτε πρεπει να καθιερωσουμε κωδικους μεταξυ μας γκρουπ δραστηριοτητες παρτυ κλπ... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  τι λετε?????

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Με αφορμη μια κουφη συναντηση μεταξυ του ζερο και του κινκυ ενα εχω να πω.....το τελευταιο καιρο οποτε παω σε στουντιο μπουρδελο η μασαζ και τυχει να πετυχω αλλα ατομα ενα μονο σκεφτομαι <ρε μπας να ειναι συναγωνιστης?> :grin: :grin: :cheesy: :cheesy: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: οποτε πρεπει να καθιερωσουμε κωδικους μεταξυ μας γκρουπ δραστηριοτητες παρτυ κλπ... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  τι λετε?????
γεια σου ρε μαγκα!!!
ξερεις ποσες φορες το σκεφτομουν αυτο?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Να φτιαξουμε καρτελακια με σημα τον γλόμπο !!!! :2funny: :2funny:

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
ναι κατι πρεπει να  βρουμε κ εγω το εχω σκεφτει οταν βλεπω αλλους σε μπουρδελο!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Γιατι δεν χρειαζεται...εμενα θα με καταλαβεις γιατι φοραω μπλουζα που γραφει με μεγαλα
κοκκινα γραμματα,

επισης κουβαλαω μαζι μου το προσωπικο μου κρεβατι μασαζ..

xifias

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Να βάλουμε μια πινακίδα στο στήθος που να γράφει "ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΣ"

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Τωρα ενα σκασει εκει που περιμενεις κανενας παππας....ε ξερεις ποιος θα ειναι...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
η να ξινουμε τα αρχιδια μας με ενα χαρακτηριστικο τροπο
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

OP
OP
H

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
ε τοτε να βαλουμε κονκαρδα με τον ιερωνυμο!! :2funny: :2funny:

OP
OP
H

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Χτες πηγα σε μασαζ και η κοπελα μου ειπε" ωμη η ψητη??"!!!!κορυφαιο!! :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
Είχε ξαναγίνει κουβέντα και πιο παλιά σχετικά με αυτό το θέμα. Νομίζω, αν θυμάμαι καλά, ότι είχαν τυπώσει κάποια μπλουζάκια και καπελάκια!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
καλή φάση... κι εγώ κάθε φορά που βλέπω παλληκάρι ή παρέα,
αυτό σκέφτομαι...... χαχα......

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Είχε ξαναγίνει κουβέντα και πιο παλιά σχετικά με αυτό το θέμα. Νομίζω, αν θυμάμαι καλά, ότι είχαν τυπώσει κάποια μπλουζάκια και καπελάκια!
ενταξει δεν μπορεις να το κανεις ετσι
εγω ας πουμε και πιστευω και αλλοι θα ντρεποντουσαν
αλλα ενα χαρακτηριτικο η καποια συγκεκριμενη κινηση ναι
μπλουζακια σαν πενταημερη
νικος278
λιομας κτλπ?

OP
OP
H

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
να με δει η γυναικα μου ως χελσεξ και μπουρντελα μπλουζακι και τι στον κοσμο!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
και πάνω από το νικ .... το αβαταρ μας.....χαχαχ.........χαχα.....

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
λοιπον αδερφια η παραγγελια εγινε και σε 10 μερες θα ειναι ετοιμα
μιλησα με ανθρωπους της ecomoda corporation και μου ειπαν οτι θα ειναι οι
καλυτερες της αγορας
μαλιστα την παραλαβη θα την κανουν η μαρκελα και η λιλιαν
και για τους ανωμαλους η μαρια
σχεδιασμος απο κριστο
AAAAAAAAA.jpg

τωρα πλεον μπορουμε να κανουμε αφοβα επισκεψεις
καταλαβαινοντας ο ενας τον αλλο αλλα και χωρις να μας καταλαβαινουν οι αλλοι
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom