Με αφορμη μια κουφη συναντηση μεταξυ του ζερο και του κινκυ ενα εχω να πω.....το τελευταιο καιρο οποτε παω σε στουντιο μπουρδελο η μασαζ και τυχει να πετυχω αλλα ατομα ενα μονο σκεφτομαι <ρε μπας να ειναι συναγωνιστης?> οποτε πρεπει να καθιερωσουμε κωδικους μεταξυ μας γκρουπ δραστηριοτητες παρτυ κλπ... τι λετε?????
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σ' έχω δει κάπου σε ξέρω!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα HeIISex
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 56
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
γεια σου ρε μαγκα!!!Με αφορμη μια κουφη συναντηση μεταξυ του ζερο και του κινκυ ενα εχω να πω.....το τελευταιο καιρο οποτε παω σε στουντιο μπουρδελο η μασαζ και τυχει να πετυχω αλλα ατομα ενα μονο σκεφτομαι <ρε μπας να ειναι συναγωνιστης?> οποτε πρεπει να καθιερωσουμε κωδικους μεταξυ μας γκρουπ δραστηριοτητες παρτυ κλπ... τι λετε?????
ξερεις ποσες φορες το σκεφτομουν αυτο?
Επισκέπτης
Να φτιαξουμε καρτελακια με σημα τον γλόμπο !!!!
ναι κατι πρεπει να βρουμε κ εγω το εχω σκεφτει οταν βλεπω αλλους σε μπουρδελο!!!!Με αφορμη μια κουφη συναντηση μεταξυ του ζερο και του κινκυ ενα εχω να πω.....το τελευταιο καιρο οποτε παω σε στουντιο μπουρδελο η μασαζ και τυχει να πετυχω αλλα ατομα ενα μονο σκεφτομαι <ρε μπας να ειναι συναγωνιστης?> οποτε πρεπει να καθιερωσουμε κωδικους μεταξυ μας γκρουπ δραστηριοτητες παρτυ κλπ... τι λετε?????
Γιατι δεν χρειαζεται...εμενα θα με καταλαβεις γιατι φοραω μπλουζα που γραφει με μεγαλα
κοκκινα γραμματα,
επισης κουβαλαω μαζι μου το προσωπικο μου κρεβατι μασαζ..
κοκκινα γραμματα,
επισης κουβαλαω μαζι μου το προσωπικο μου κρεβατι μασαζ..
Με αφορμη μια κουφη συναντηση μεταξυ του ζερο και του κινκυ ενα εχω να πω.....το τελευταιο καιρο οποτε παω σε στουντιο μπουρδελο η μασαζ και τυχει να πετυχω αλλα ατομα ενα μονο σκεφτομαι <ρε μπας να ειναι συναγωνιστης?> οποτε πρεπει να καθιερωσουμε κωδικους μεταξυ μας γκρουπ δραστηριοτητες παρτυ κλπ... τι λετε?????
Να βάλουμε μια πινακίδα στο στήθος που να γράφει "ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΣ"
Επισκέπτης
Είχε ξαναγίνει κουβέντα και πιο παλιά σχετικά με αυτό το θέμα. Νομίζω, αν θυμάμαι καλά, ότι είχαν τυπώσει κάποια μπλουζάκια και καπελάκια!
ενταξει δεν μπορεις να το κανεις ετσιΕίχε ξαναγίνει κουβέντα και πιο παλιά σχετικά με αυτό το θέμα. Νομίζω, αν θυμάμαι καλά, ότι είχαν τυπώσει κάποια μπλουζάκια και καπελάκια!
εγω ας πουμε και πιστευω και αλλοι θα ντρεποντουσαν
αλλα ενα χαρακτηριτικο η καποια συγκεκριμενη κινηση ναι
μπλουζακια σαν πενταημερη
νικος278
λιομας κτλπ?
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Αμ εμένα με μπλουζάκι που να λέει "PANTREMENOS" και να κυκλοφορώ στην Φυλήςνα με δει η γυναικα μου ως χελσεξ και μπουρντελα μπλουζακι και τι στον κοσμο!!
Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
να καθιερώσουμε μία συγκεκριμένη χειραψία, ανάλογη με κείνη που ανταλλάσσουν οι Μασόνοι.να καθιερωσουμε κωδικους μεταξυ μας
να καθιερώσουμε μία συγκεκριμένη χειραψία, ανάλογη με κείνη που ανταλλάσσουν οι Μασόνοι.
Με πρόλαβες...
Άλλη ιδέα: Δαχτυλίδι με τον γλομπέο επάνω
να με δει η γυναικα μου ως χελσεξ και μπουρντελα μπλουζακι και τι στον κοσμο!!
Παντόφλα, πλάστης και δικηγόρος!
λοιπον αδερφια η παραγγελια εγινε και σε 10 μερες θα ειναι ετοιμα
μιλησα με ανθρωπους της ecomoda corporation και μου ειπαν οτι θα ειναι οι
καλυτερες της αγορας
μαλιστα την παραλαβη θα την κανουν η μαρκελα και η λιλιαν
και για τους ανωμαλους η μαρια
σχεδιασμος απο κριστο
τωρα πλεον μπορουμε να κανουμε αφοβα επισκεψεις
καταλαβαινοντας ο ενας τον αλλο αλλα και χωρις να μας καταλαβαινουν οι αλλοι
μιλησα με ανθρωπους της ecomoda corporation και μου ειπαν οτι θα ειναι οι
καλυτερες της αγορας
μαλιστα την παραλαβη θα την κανουν η μαρκελα και η λιλιαν