Νέα

Σ' έχω δει κάπου σε ξέρω!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα HeIISex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Μαγκες ενα ειναι σιγουρο:Στανταρ εχουμε πετυχει ο ενας τον αλλο στης εξορμησεις μας και εχουμε μιλησει κιολας!Οι περισσοτεροι!....τωρα,εχω πετυχει και 2 3 διμετρους!Οποτε σιγουρα εχω συναντηθει με τον Ταρατσα!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Μαγκες ενα ειναι σιγουρο:Στανταρ εχουμε πετυχει ο ενας τον αλλο στης εξορμησεις μας και εχουμε μιλησει κιολας!Οι περισσοτεροι!....τωρα,εχω πετυχει και 2 3 διμετρους!Οποτε σιγουρα εχω συναντηθει με τον Ταρατσα!!!!!!!!!!!
Εσυ Αθήνα εγω Θεσσαλονίκη, δύσκολο να με πέτυχες! :grin:

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Πάντως εγώ με άλλα επίτιμα μέλη που είχαμε βγει τσάρκα είχαμε δει έναν που τον υποπτευόμασταν για μέλος και για να ψαρώσει αρχίζουμε και λέμε μεσ'το μπουρδέλο τώρα.. "τι άτακτη κορασίδα εισαι συ?"(στην πουτάνα εννοείται).. και άλλα διάφορα στη διάλεκτο του πίτσι!Αλλά τελικά δεν ήταν γιατί τον ρωτήσαμε μετά!

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
χαιρετισμός με γροθιές και κουτουλιές όπως κάνουν οι μαύροι στις συμμορίες !

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Παράνοια, για να αρέσει σε κάποιον αυτό το έργο και το βιβλίο βασικά πρέπει να είναι πολύ ψαγμένος φίλε! :rockon: :rockon: :rockon:

Ή πολύ οργισμένος

ή και τα 2

Κορυφαία ταινία, φοβερά μηνύματα.

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

Επισκέπτης
Ή πολύ οργισμένος

ή και τα 2

Κορυφαία ταινία, φοβερά μηνύματα.

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
Έτσι σωστός!

1st RULE: You do not talk about FIGHT CLUB.

2nd RULE: You DO NOT talk about FIGHT CLUB.

3rd RULE: If someone says "stop" or goes limp, taps out the fight is over.

4th RULE: Only two guys to a fight.

5th RULE: One fight at a time.

6th RULE: No shirts, no shoes.

7th RULE: Fights will go on as long as they have to.

8th RULE: If this is your first night at FIGHT CLUB, you HAVE to fight.

Φίλε θα το βγάλω, πάρτο χαλάλι σου! :rockon: :rockon: :rockon:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Οχι οχι...

Αυτο πρέπει να το έχουν όσοι μπορούν να το υποστηρίξουν

Κράτα το - μπορείς να το υποστηρίξεις

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
μάγκες επειδή το εχω σκεφτεί πολλές φορές το συγκεκριμένο θέμα της αναγνώρισης,κατέληξα στο εξής:θυμάστε τα βραχιόλακια livestrong που ήταν της μόδας πριν κανα 2 χρόνια;ε λοιπόν ένα τέτοιο απλό βραχιόλακι κόκκινο μπορούμε να φοράμε.ούτε εξεζήτημένο είναι για να μας ψηλίαστουν,ούτε τόσο σύνηθες για να μπερδευόμαστε.πως σας φαίνεται;

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
μάγκες επειδή το εχω σκεφτεί πολλές φορές το συγκεκριμένο θέμα της αναγνώρισης,κατέληξα στο εξής:θυμάστε τα βραχιόλακια livestrong που ήταν της μόδας πριν κανα 2 χρόνια;ε λοιπόν ένα τέτοιο απλό βραχιόλακι κόκκινο μπορούμε να φοράμε.ούτε εξεζήτημένο είναι για να μας ψηλίαστουν,ούτε τόσο σύνηθες για να μπερδευόμαστε.πως σας φαίνεται;
Ωραία ιδέα.
Κάτι σε μαύρο προτιμώ.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
σωστος

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
κόκκινο βρε όχι μαύρο,τιμής ένεκεν στον γκόμπεο.και μην ξεχνάς ότι μαύρο είναι πολύ πιο πιθανό να φοράει κάποιος στο άσχετο,παρά μπούρδελο-κόκκινο.ιδού η ρόδος λοιπόν.να κανονιστεί μια παραγγελία από το σαΐτ η να πάρει ο καθένας μόνος του,εφ'όσον συμφωνήσουμε βέβαια

OP
OP
H

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Καλο το βραχιολακι αλλα πρωτιμο κατι με την επιγραφη μπουρδελα στα ταυλανδεζικα οπως ειπε ενας συναγωνιστης νωριτερα!! :dancing: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom