καλησπερα σε ολους,
Αποφασισα να γραψω διοτι σημερα εχω φρεσκια ανταποκριση.Στον παραδρομο της Συγγρου βλεπω το εν λογω πλασμα με καυτο ασπρο σορτσακι να κουνιεται πολυ θυληκα.Επιτελους ειπα θα δοκιμασω με τρανς που να κινειται ως θυληκη γαζελα και οχι ως τσολιας.Πηγαμε σε ενα υπογειο(ανεβαινοντας τον παραδρομο στο αντιθετο ρευμα)Ο χωρος καθαρος, μουσικη Galaxy.Μου ειπε να αφησω τα ρουχα μου στον καναπε γδυθηκα και την περιμενα.Ηρθε με θυληκη φωνουλα, ολογυμνη(κορμαρα γυμνασμενη γυναικια, με στηθος ετοιμο να σκασει)Ξαπλωσαμε αγου αλειψε ελαφρα τα χερια μου με μια λοσιον.Πηγε κατευθειαν στα ποδια μου τα οποια τα δαγκωνε απαλα και καυλιαρικα, μετα φιλησε το πανω μερος απο τις πατουσες μου και επεμεινε.Επειδη εμενα δεν ηταν το καλυτερο μου αστειυθηκα με τροπο ωστε να φυγει.Παρεξηγηθηκε με 'ναζι' και πολυ θυληκο τροπο λεγοντας μου οτι θελει να με κανω να νιωσω υπερανετα σαν να την ειχα φιλη. υνεχισε για λιγο ακομα εχοντας παντα τουρλωμενη στα μουτρα μου και λιγο πεταχτα προς τα πανω την κωλαρα της.Ξαφνικα με ρωταει..."μ αγαπας;"Της απαντω οχι πως να σε αγαπαω σε συμπαθω ομως.Με στυλ καθαρα θεατρικο εκανε ναζια να φυγει και καλα.Ετσι εισαι ειπα απο μεσα μου, θα το παιξω το παιχνιδι να καυλωσει και να τα δωσει ολα.Το 'μ αγαπας μου το ειπε πολλες φορες και εγω το απαιξα τρελιτσα.Οσο απανταγα τοσο πιο θερμη γινοταν.Φιλια καυτα.Πραγματικα ειχα μεινει.Με εγλυψε αρκετη ωρα και μετα μου στηθηκε να την γαμησω.Εχυσε πρωτα αυτη και μετα εγω.Η ολη εμπειρια ηταν Α-Π-Α-Κ-Τ-Η. Ουτε γκομενα μου να ηταν.Οπως ειπαν και οι προλαλισαντες μου ζητησε να μεινω μεσα της εγειρε στο μπρατσο μου με σκουπισε με ξαναφιλησε, χερια ποδια και εφυγα.Το μονο που με χαλασε ειναι αυτο το με αγαπας και που οταν τη ρωτουσα γιατι (η αληθεια ειναι οτι καποια στιγμη προβληματιστηκα) δεν απαντουσε η Βουγιουκλακη.Ο νους μου πηγε στο χειροτερο, οτι εχει ηπαττιτιδα, λοιμωδη μονοπυρηνωση και μετα με κολλησε, εχει κατι τελος παντων και το μ αγαπας ειναι στο στυλ, στο δινω και παρτο αφου με αγαπας. Προβληματισμενος ρωτησα 2 συναδελφισσες της και αφου με αγησαν λιγο να βασανιστω μου ειπαν να μην ανησυχω και οτι ετσι κανει (Νικολ και Αννα)Μου εφυγε ενα βαρος και μου εμεινε το απολυτο GFE.Ολα καλα.ΥΓ:Ζητησε 60 πηρε 50