anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
εδω και χρονια δουλευω μονη μου χωρις μεσαζοντες..
εδω και χρονια δουλευω μονη μου χωρις μεσαζοντες..
Aπλα να μην πουλαει παπαδες..
Ok να κοιταμε την ουσια ομως... ειναι καλη σε αυτο που κανει? αξιζει τα χρηματα που ζηταει? κτλ
Ok να κοιταμε την ουσια ομως... ειναι καλη σε αυτο που κανει? αξιζει τα χρηματα που ζηταει? κτλ
Τυπε,Άμα βρεις καμία κριτική,πες και σε μας για να πάμε..
Σιγουρα οχι γιατι ειναι λεσβια και μισει τους αντρες. Για αυτο ρωτησα αν ειναι λεσβια.
Δοκιμαζεις και μας λες...να βοηθησεις και εμας,που ειμαστε απιστοι θωμαδες...οσο και να ρωτας,υουλαχιστον απι εδω μεσα,δεν θα παρεις απαντηση...
https://[URL unfurl="true"]www.greekbooks.gr/pub/media/catalog/product/cache/c687aa7517cf01e65c009f6943c2b1e9/xlbook/modern_times/129580.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
πολυ καλο αυτο που ανεβασες παντως...
Απαραίτητο θα έλεγα με τέτοια ζέστη...μπανακι σημερα..
ναι με την αλισσια καναμε μαζι και μας κοιταγανε ολοι στη θαλασσα..Απαραίτητο θα έλεγα με τέτοια ζέστη...
Εύγε αγαπητή, αλί σε μας που είχαμε δουλειά. Ευτυχώς υπάρχει και η Κυριακή για εμάς, αν και το δελτίο λέει βροχές όπως και σήμερα, αλλά μόνο κάτι ψιλά είδα να ρίχνει το απόγευμα εδώ στη συμπρωτεύουσα.ναι με την αλισσια καναμε μαζι και μας κοιταγανε ολοι στη θαλασσα..
Η Θεσσαλονίκη ευχαριστεί, αλλά λέει πως αυτά δίνονται μόνον από κοντά αγαπητή μου. Ευκαιρία και για μπανάκι στη Χαλκιδική ;)πολλα φιλια στη θεσσαλονικη..
πολλα φιλια στη θεσσαλονικη..Εύγε αγαπητή, αλί σε μας που είχαμε δουλειά. Ευτυχώς υπάρχει και η Κυριακή για εμάς, αν και το δελτίο λέει βροχές όπως και σήμερα, αλλά μόνο κάτι ψιλά είδα να ρίχνει το απόγευμα εδώ στη συμπρωτεύουσα.