azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.693
- Πόντοι
- 38.177
καλα μην τρελαινεσαι..δε θα μπορεις να κοιμηθεις
εδω και χρονια δουλευω μονη μου χωρις μεσαζοντες..
Ελα κλαψε και συ μαζι με τους μοναχους
καλα μην τρελαινεσαι..δε θα μπορεις να κοιμηθεις
εδω και χρονια δουλευω μονη μου χωρις μεσαζοντες..
καλα μην τρελαινεσαι..δε θα μπορεις να κοιμηθειςΚλαίνε και οι μοναχοί στο Θιβέτ μ'αυτά που γράφεις
σε ευχαριστω για την αγαπη σου azazel
καθε μερα,καθε φορα,ολο ακαιρη εισαι μωρ αδελφουλα μου.τι γινεται?ηθελα ναξερα,δεν γαμιεσαι καθολου?τι κανουν τα αγορακια????
λες να θελω σεξ?καθε μερα,καθε φορα,ολο ακαιρη εισαι μωρ αδελφουλα μου.τι γινεται?ηθελα ναξερα,δεν γαμιεσαι καθολου?
Εσυ θελεις αγάπες και λουλούδιαλες να θελω σεξ?
Kαι ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ!!!Εσυ θελεις αγάπες και λουλούδια
Τα ευρώπουλα θέλουν τσαχπινιάKαι ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ!!!
Τωρα η ολοι μας εχουμε παραισθησεις η ο βλακακος που γραφει αντ αυτης κατι παιρνει...εδω και χρονια δουλευω μονη μου χωρις μεσαζοντες..
σε βαρεσε η ζεστη?ειστε και πολλοι???Τωρα η ολοι μας εχουμε παραισθησεις η ο βλακακος που γραφει αντ αυτης κατι παιρνει...
οχι...ειμαστε τιγκα στον κλιματισμο...για ρωτα τη ροζα,αυτο το χωρις μεσαζοντες,τι ειναι παλι? Εφυγε και αυτη απο το γραφειο? Το οποιο βεβαια δεν ειναι μεσαζων χα χασε βαρεσε η ζεστη?ειστε και πολλοι???
κι εσυ τι προβλημα εχεις δλδ αν δουλευω σε γραφειο???οχι...ειμαστε τιγκα στον κλιματισμο...για ρωτα τη ροζα,αυτο το χωρις μεσαζοντες,τι ειναι παλι? Εφυγε και αυτη απο το γραφειο? Το οποιο βεβαια δεν ειναι μεσαζων χα χα
κι εσυ τι θα κερδισεις?Εγω? Κανενα προβλημα...συνεννοηθειτε με τη Ροζα,αν τελικα δουλευει με μεσαζοντες η οχι...αξιοπιστο γραφειο,με αυτες τις κουταμαρες θα χασει τη φημη του...
Εγω? Κανενα προβλημα...συνεννοηθειτε με τη Ροζα,αν τελικα δουλευει με μεσαζοντες η οχι...αξιοπιστο γραφειο,με αυτες τις κουταμαρες θα χασει τη φημη του...
Aπλα να μην πουλαει παπαδες..Αν είναι ανεξάρτητη η όχι έχει καμία διαφορά στις υπηρεσίες που προσφέρει ;;; Γιατί ασχολείστε με πράγματα που είναι ανούσια;;;