Νέα

Ρουσόπουλος(Βατοπέδι)-Η πλήρης δικαίωση!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 240
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ξεκιναει σημερα η δικη για το Βατοπεδι

[URL unfurl="true"]http://news247.gr/eidiseis/koinonia/ksekina-h-dikh-gia-to-skandalo-vatopedioy.3334218.html[/url]

Που κατα τραβατρομπα και αλεξακο δεν ηταν σκανδαλο  :2funny:
Εγω εχω πει κατ' επαναληψη οτι το Βατοπεδι ηταν μια μαλακια και μιση.
Αν ρωτησεις εκατο ανθρωπους τι ειναι το σκανδαλο του Βατοπεδιου, ουτε πεντε δεν ξερουν.
Το Ελληνικο Δημοσιο και η Μονη Βατοπεδιου, ανταλλαξαν μια πλαγια με μια λιμνοθαλασσα. Αυτο. Τελεία. Και αναζητειται αν η αξια τους δεν ηταν ιση ωστε να δικαιολογειται η ανταλλαγη.
Και ερωτω.
Σε τι ζημιωθηκε ο Ελληνας απο αυτην την ανταλλαγη?
Ας πουμε οτι η λιμνοθαλασσα εκανε πεντε ευρω και η πλαγια εκατον πεντε.
Και?
Εσυ που διαβαζεις, τι ζημιωθηκες? Τι ζημια εκανε στην τσεπη σου? Γιατι χάλασε ο κοσμος?
Επρεπε ομως να πεσει ο Καραμανλης τοτε για να ερθουν τα μνημονια.
Δεν τον εριξαν οι πυρκαγιες του 2007, δεν τον εριξε ο Δεκεμβρης του 2008, τον εριξε το...Βατοπεδι. Χώρια τις απειλες για την οικογενεια του, που οποιος τις αρνειται ειναι απλως μαλακας.
Δεν πολεμηθηκε ποτέ αλλοτε τοσο αδικα και λυσσασμενα κυβερνηση.
Ποιος το εκανε? Ας δουμε τι εγινε οταν επεσε. Ποιοι "ωφεληθηκαν".
Και πώς καποιοι λυσσαξαν να ΞΑΝΑριξουν την ΝΔ το 2015, οταν πηγαινε παλι να σωσει την κατασταση.
Και βεβαια ο Ελληνικος Λαος, ως γνησια ΒΟΔΙΑ που πιστευουν ό,τι να ναι, ψηφιζουν γιωργακηδες, τσιπρες, χρυσες αυγές, όποιον τους ταξει οσο μεγαλυτερη μαλακια γινεται.
Η ΝΔ βεβαια επιστρεφει παλι, γιατι η αληθεια δεν γινεται να μενει στην γωνία για πολυ.
Χρειαστηκαν μερικα χρονια για να γινει αντιληπτο οτι μονο η Δεξια μπορει να βοηθησει αυτην την χωρα να προκοψει. Και παντα οταν επεφτε ερχοταν η καταστροφη, την οποια συμμαζευε παλι η ιδια επιστρεφοντας.

vabiri(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
155
Πόντοι
1
εγω ενα πραγμα δεν καταλαβα,εφοσων το δικαστηριο αναγνωρησε οτι η λιμνη κ η γη ανηκει στο δημοσιο αρα αυτοι (παπαδες κ νδ) που τα ανταλλαξαν χωριν να ειναι  στην κατοχη τους νομιμα τιποτα αρα διεπραξαν παρανομια πως ειναι αθωοι???????????????????????

Συνημμένα

• blasphemy-the-unforgiven-sin-2-2.jpg
    blasphemy-the-unforgiven-sin-2-2.jpg
    55,7 KB · Εμφανίσεις: 28

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
Από που κι'ως που είναι αρνητικό να δίνουμε σε ξένους τα λιμάνια και τα αεροδρόμια; Από τη στιγμή που το κράτος δε μπορεί να τα διαχειριστεί ή να επενδύσει σε αυτά τότε να τα δώσουμε σε κάποιους που έχουν τη διάθεση να το κάνουν. 

:rockon:
πολύ θετικο τυπε, όπως το ότι σε 10 χρονια θα βλέπεις γυρω σου γερους ελληνες συνταξιούχους των 200€ και νεους μονο μουσουλμάνους και μουσουλμανες με τσεμπερια  :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
εγω ενα πραγμα δεν καταλαβα,εφοσων το δικαστηριο αναγνωρησε οτι η λιμνη κ η γη ανηκει στο δημοσιο αρα αυτοι (παπαδες κ νδ) που τα ανταλλαξαν χωριν να ειναι  στην κατοχη τους νομιμα τιποτα αρα διεπραξαν παρανομια πως ειναι αθωοι???????????????????????
Να διαβασεις την αποφαση.
Εμενα με ενδιαφερει σε τι ζημιωθηκε η τσεπη η δικη σου και η δικη μου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
:rockon:
πολύ θετικο τυπε, όπως το ότι σε 10 χρονια θα βλέπεις γυρω σου γερους ελληνες συνταξιούχους των 200€ και νεους μονο μουσουλμάνους και μουσουλμανες με τσεμπερια  :S
Αναποδα το βλεπεις. Δηλαδη τοσο καιρο που τα ειχαμε τα λιμανια και τα αεροδρομια υπο την κυριοτητα του Δημοσιου, σε τι σωθηκαν οι συνταξεις?
Αντιθετως.
Αν ξεκολλησουμε απο τις κρατικίστικες εμμονές οπως ολα τα σοβαρα κρατη μπορει να εχουμε και σοβαρες συνταξεις.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.305
Πόντοι
5.006
Και ερωτω.
Και?
Εσυ που διαβαζεις, τι ζημιωθηκες? Τι ζημια εκανε στην τσεπη σου? Γιατι χάλασε ο κοσμος?
δηλαδή αν το ένα κανει 5 ευρω και το άλλο 105 ευρω δεν ζημιώνεται το δημοσιο? :think:
(ασχετα που στην περιπτωση αυτή η ανταλλαγη αφορουσε 2 πραγματα που και τα 2 ανηκαν στο δημοσιο)

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
καλοφαγοτο το χαρτζιλικι των δικαστων και αγιος ο θεος

vabiri(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
155
Πόντοι
1
Να διαβασεις την αποφαση.
Εμενα με ενδιαφερει σε τι ζημιωθηκε η τσεπη η δικη σου και η δικη μου.
ανταλαξανε την λιμνη που δεν τους ανηκει(δωσανε αερα κοπανιστο)κ πηραν ενα κτιρο που ανηκε στο δημοσιο στοιχιζε εκατομμυρια κ μου λες οτι δεν ζημιωθηκε η τσεπη μου απο ποιον πηραν νομιζεις τα λεφτα για να φτιαξει το δημοσιο το κτιριο απο σενα κ μενα.απο αυτες τις λαμογιες πληρωνουμε τωρα

vabiri(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
155
Πόντοι
1
:kneel:

Συνημμένα

• toliadis.jpg
    toliadis.jpg
    84,8 KB · Εμφανίσεις: 29

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Όταν κάνεις διάλογο με κομματόσκυλα όπως ο αλεξάκος να θυμάσαι αυτό.

quote-it-is-difficult-to-get-a-man-to-understand-something-when-his-salary-depends-upon-his-not-upton-sinclair-171706.jpg
Ενω εσυ, ο αρχιπασόκος, που ξαφνικα "δεν βλεπεις τιποτα κακο στο να πωληθουν λιμανια και αεροδρομια" ενω ως το 2009 λύσσαγες για την εκποιηση της "δημοσιας περιουσιας", εισαι αντικειμενικος παρατηρητης. Ασε ρε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Σκάσε ορφανό του μπουχέσα της Ραφήνας. Άντε να σχολιάσεις τον κώλο της Βαλαβάνη, για μέχρι εκεί καλός είσαι.
Όπου θελω θα σχολιαζω. Τις υποδειξεις σπιτι σου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Άντε μωρή ψωλοχυμένη ΟΝΝΕΔίτισα να πάρεις το μεροκάματο που βγήκες να ξεπλύνεις τους Βουλγαράκηδες και τους Ρουσόπουλους.
Καλα καλα. Μην συγχυζεσαι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Θα σταματήσω να συγχύζομαι μωρή γαλάζια κάμπια όταν ο αγαπημένος σου μπουχέσας της Ραφήνας και οι γλείφτες του σαν εσένα πάνε σπίτια τους.
Εγω σπιτι μου ειμαι.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Θα σταματήσω να συγχύζομαι μωρή γαλάζια κάμπια όταν ο αγαπημένος σου μπουχέσας της Ραφήνας και οι γλείφτες του σαν εσένα πάνε σπίτια τους.

Παντως ο ΓΑΠ πηγε σπιτακι του....ελπίζω να μην στεναχωριέσαι....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ο ΓΑΠ έχει γυρίσει όλον τον κόσμο, δεν έχει κρυφτεί στη Ραφήνα να τρώει κοψίδια και να παίζει Foorball Manager.
O μπουχέσας ούτε να μιλήσει δεν καταδέχεται παρά βάζει κύκλους, τετράγωνα και κάτι νούμερα τύπου Αντώναρου και Στυλιανίδη αντ αυτού.
Και βρηκε και γκομενα στα 64 του, πού το πας αυτο? Και δεν το λεω ειρωνικα.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
ανταλαξανε την λιμνη που δεν τους ανηκει(δωσανε αερα κοπανιστο)κ πηραν ενα κτιρο που ανηκε στο δημοσιο στοιχιζε εκατομμυρια κ μου λες οτι δεν ζημιωθηκε η τσεπη μου απο ποιον πηραν νομιζεις τα λεφτα για να φτιαξει το δημοσιο το κτιριο απο σενα κ μενα.απο αυτες τις λαμογιες πληρωνουμε τωρα

τα κτιρια του δημοσιου είναι εκατοντάδες (πχ κερανης) δεν τα θελει κανεις λογω κρισης και σαπιζουν.

Η λιμνη εχει ψαρια και μπορει να θρεψει κοσμο σε αντιθεση με τα κτιρια που τα τουβλα τους δεν τρώγονται αλλα απαιτουν ΕΝΦΙΑ  :S 

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Καλα καλα. Μην συγχυζεσαι.
Με πασοκο μιλάς ρε τύπε,σεσημασμενο που θα πρεπει να βλέπει τον ηλιο ριγε,τι μη συγχυζεσαι,χωστου τα του κακοποιου,ετσι πολιτισμενα φερθηκε και η δεξια σε αυτα τα κατακαθια της κοινωνιας γι αυτο και απέτυχε
Ο ΓΑΠ έχει γυρίσει όλον τον κόσμο, δεν έχει κρυφτεί στη Ραφήνα να τρώει κοψίδια και να παίζει Foorball Manager.
όπου και να πάει ο καθυστερημενος μισελληνας τη μπουζου δε τη γλυτώνει,ολοι σας στο τέλος πρασινα σκουληκια εκει θα καταλήξετε
ο τζέφρι ισως ο μονος που διεκδικει το τιτλο του πιο ασυνειδητου πολιτικου απο τον αθλιο πατέρα του

www.paraskhnio.gr/%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AD%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CE%B2%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B5-%CF%84%CE%AF/]Όταν ο Παπανδρέου δεν… καταλάβαινε τί του έλεγε η Ολμπράιτ[/url]

ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΚ για την αφασία του ΓΑΠ!
Το βιβλίο-βόμβα του Πρέσβη Βασίλη Κασκαρέλη

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.786
Πόντοι
1.756
Εγω εχω πει κατ' επαναληψη οτι το Βατοπεδι ηταν μια μαλακια και μιση.
Αν ρωτησεις εκατο ανθρωπους τι ειναι το σκανδαλο του Βατοπεδιου, ουτε πεντε δεν ξερουν.
Το Ελληνικο Δημοσιο και η Μονη Βατοπεδιου, ανταλλαξαν μια πλαγια με μια λιμνοθαλασσα. Αυτο. Τελεία. Και αναζητειται αν η αξια τους δεν ηταν ιση ωστε να δικαιολογειται η ανταλλαγη.
Και ερωτω.
Και?
Επρεπε ομως να πεσει ο Καραμανλης τοτε για να ερθουν τα μνημονια.
Δεν τον εριξαν οι πυρκαγιες του 2007, δεν τον εριξε ο Δεκεμβρης του 2008, τον εριξε το...Βατοπεδι. Χώρια τις απειλες για την οικογενεια του, που οποιος τις αρνειται ειναι απλως μαλακας.
Δεν πολεμηθηκε ποτέ αλλοτε τοσο αδικα και λυσσασμενα κυβερνηση.
Ποιος το εκανε? Ας δουμε τι εγινε οταν επεσε. Ποιοι "ωφεληθηκαν".
Και πώς καποιοι λυσσαξαν να ΞΑΝΑριξουν την ΝΔ το 2015, οταν πηγαινε παλι να σωσει την κατασταση.
Και βεβαια ο Ελληνικος Λαος, ως γνησια ΒΟΔΙΑ που πιστευουν ό,τι να ναι, ψηφιζουν γιωργακηδες, τσιπρες, χρυσες αυγές, όποιον τους ταξει οσο μεγαλυτερη μαλακια γινεται.
Η ΝΔ βεβαια επιστρεφει παλι, γιατι η αληθεια δεν γινεται να μενει στην γωνία για πολυ.
Χρειαστηκαν μερικα χρονια για να γινει αντιληπτο οτι μονο η Δεξια μπορει να βοηθησει αυτην την χωρα να προκοψει. Και παντα οταν επεφτε ερχοταν η καταστροφη, την οποια συμμαζευε παλι η ιδια επιστρεφοντας.
Πεστα ρε Αλεξ!!!! Πες και τι εκανε ο "λεφτα υπαρχουν" την επομενη που ανελαβε καθηκοντα....
Βρειτε τι εκανε και θα καταλαβετε γιατι εριξαν Καραμανλη και ποιους ενοχλουσε....

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
Πεστα ρε Αλεξ!!!! Πες και τι εκανε ο "λεφτα υπαρχουν" την επομενη που ανελαβε καθηκοντα....
Βρειτε τι εκανε και θα καταλαβετε γιατι εριξαν Καραμανλη και ποιους ενοχλουσε....

ειχε από πριν μιλησει με το ΔΝΤ. Παραδοσε τη χωρα ανευ ορων. Κι αυτόν τον τυπο τον μαζεψε πισω το ΠΑΣΟΚ και ανεβαινει δημοσκοπικα.
Αυτος είναι ο ελληνας, καλα μας κανει ο σοιμπλε  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom