ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.169
- Πόντοι
- 34.538
Στη Πουτσα μαλλον..Στη Λούτσα είναι?
Στη Πουτσα μαλλον..Στη Λούτσα είναι?
Δεν είχε επιτυχία τελικά, στο σαη έχει πέραση η σκορδά μόνοΔωσε πονο ! Εδω κατι ξενερωτες εχουμε , αν και ομορφες εχουν ξινιλα
Τι sugar daddy τυπε,τρολαρει η τύπισσα από τη ν φωνή της φαίνεται ότι είναι κωλογριαΈνορκος αρνήθηκε να συμμετέχει σε δίκη: «Έχω sugar daddy που τον βλέπω κάθε μέρα» (vid)
Η πρόεδρος έμεινε άναυδη και της απάντησε «οκ… δεν είμαι σίγουρη γιατί ακριβώς μιλάτε».
Ένορκος αρνήθηκε να συμμετέχει σε δίκη: «Έχω sugar daddy που τον βλέπω κάθε μέρα» (vid)
Η πρόεδρος έμεινε άναυδη και της απάντησε «οκ… δεν είμαι σίγουρη γιατί ακριβώς μιλάτε».www.gazzetta.gr
θα κανει τρομερη καριερα στο Διδυμου 27 και στην τριπλετα των ιωαννινων.η Έλενα Ουντρέα έχει ζητήσει ή πρόκειται να ζητήσει πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα
Βαλτός είσαι τύπε μου? Ξέρεις πόσο καιρό προσπαθώ να συναντήσω ιζζα και δεν τα έχω καταφέρει? Μη στρίβεις το μαχαίριΕργαλειο η Ρουμανα !
Νταρνανογκομεναρα σαν την ΙΖΑ
Ποια καριέρα, τώρα την πάνε μέσα απ' ότι φαίνεται.θα κανει τρομερη καριερα στο Διδυμου 27 και στην τριπλετα των ιωαννινων.
ειναι οτι πρεπει...
Για μιλφολατρεις είναι ότι πρέπει.θα κανει τρομερη καριερα στο Διδυμου 27 και στην τριπλετα των ιωαννινων.
ειναι οτι πρεπει...
τιτανομυστης @argyrotoxos πως και δεν εχει παρει πρεφα ακομα?
Υπομονή σε έξι χρονάκια βγαίνει.Δωστε ρε νιαμου πολιτικο άσυλο στη Ρουμουνα να αναστενάξουν οι σουμιέδες
Γαμιστε την!
Θέλω το μαγιουδακι για τροπαιο....Γαμιστε την!
Ένορκος αρνήθηκε να συμμετέχει σε δίκη: «Έχω sugar daddy που τον βλέπω κάθε μέρα» (vid)
Η πρόεδρος έμεινε άναυδη και της απάντησε «οκ… δεν είμαι σίγουρη γιατί ακριβώς μιλάτε».
Η πρόεδρος έμεινε άναυδη και της απάντησε «οκ… δεν είμαι σίγουρη γιατί ακριβώς μιλάτε».www.gazzetta.gr
sugar daddy στην δικαστίνα κ ας είναι μεγαλύτερη από έμεναLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Η δικαστίνα πάντως καλό μωράκι.