Νέα

Ρουμανίδια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα.

Επισκέπτης
Έχει κανεί κανείς σας σχέση με Ρουμάνα κι αν ναι πως ήτανε;

Έχω φίλο που τα φτιαξε με Βουλγάρα από μπαράκι και έφυγε μαζί της Βουλγαρία και ζει ευτυχισμένος εκεί
Άλλον που είναι παντρεμένος εδώ Ελλάδα με Ρωσίδα με παιδί (δικό της)
Άλλον που συζεί με Γεωργιανή

Και είναι όλοι τους ευτυχισμένοι

Σκέφτομαι να τα μπλέξω με κανά Ρουμανίδιο, μιας και ξέρω και τη γλώσσα και τους γουστάρω και σαν λαό γενικά, αλλά στις σχέσεις τους πως είναι; Αν είναι να μας βγάζουν το λάδι...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.090
Πόντοι
6.515
Έχει κανεί κανείς σας σχέση με Ρουμάνα κι αν ναι πως ήτανε;

Έχω φίλο που τα φτιαξε με Βουλγάρα από μπαράκι και έφυγε μαζί της Βουλγαρία και ζει ευτυχισμένος εκεί
Άλλον που είναι παντρεμένος εδώ Ελλάδα με Ρωσίδα με παιδί (δικό της)
Άλλον που συζεί με Γεωργιανή

Και είναι όλοι τους ευτυχισμένοι

Σκέφτομαι να τα μπλέξω με κανά Ρουμανίδιο, μιας και ξέρω και τη γλώσσα και τους γουστάρω και σαν λαό γενικά, αλλά στις σχέσεις τους πως είναι; Αν είναι να μας βγάζουν το λάδι...

ο πολυς κοσμος είναι καλος εξω καρδια μοιαζουν με τους ελληνες. Η καστα που συναναστρέφεται με ξενους είναι γεματη λαμογια που κοιτανε πως θα τους γδυσουνε  :S

wtfgtp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Κριτικές
11
Like
237
Πόντοι
291
όρμα ρε

asaitos kavalaris

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
1

παντως εγω που πρωτοπηγα τα χριστουγεννα ρουμανια να σου πω οτι ειναι πολυ ωραια χωρα..

θα σ αρεσει πολυ πιστευω..

εαν εξαιρεσεις την καθημερινη ομιχλη..

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
παντως εγω που πρωτοπηγα τα χριστουγεννα ρουμανια να σου πω οτι ειναι πολυ ωραια χωρα..

θα σ αρεσει πολυ πιστευω..

εαν εξαιρεσεις την καθημερινη ομιχλη..

Ρε τυπε για μουνια ρωταει οχι για τον καιρο και τα αξιοθεατα :S

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
ουτε εγω μιλησα για αξιοθεατα..

η χωρα δεν εχει μονο τα ντουβαρια..

Κανεις πως δεν καταλαβαινεις μαλλον

Ο ανθρωπος ανοιξε thread και ρωταει για γυναικες.Αν ειναι ωραια τα χριστουγεννα το πασχα ή ποση βροχη και ομιχλη εχει προφανως ειναι το τελευταιο που ενδιαφερει ;)

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Εγώ πάντως όσες φορές έχω πάει με ρουμανιδι τα έχω κλάψει τα φράγκα
Βέβαια οσοι γνωστοί μου έχουν μπλέξει με ρουμάνες δεν είχαν παράπονο,μόνο που είχαν κόμπλεξ και ανασφάλιες.
Εγώ πάντως δεν τις προτιμώ.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Καλημερα τυπε μου.Θα πω και εγω την δικη μου αποψει.Λοιπον οι ρουμανες γαμιοντε πολυ καλα ειναι πολυ αιστησιακες και πονηρες..Το κυριοτερο αν εχεις χρημα ολα καλα.... ;)

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Μάγκες ξέρετε κανά μαγαζί με μπόλικες Ρουμάνες;
Ήταν ένα στη Χαμοστέρνας (club2000 αν θυμάμαι καλά) που ήταν γεμάτο τέτοιες

Έχω λίγο καιρό μαθαίνω Ρουμάνικα (για άσχετο με το παιχνίδι λόγο) και σκέφτομαι να παίξω λίγο μπαλίτσα με καμιά κορασίδα της εθνικότητας, γιατί τις γουστάρω και σαν γυναίκες. Γενικά τι ράτσα είναι; Έχει κανείς εμπειρία από προχωρημένη φάση με Ρουμανίδιο;

-Μέρος δεν λέω τα κονέ μου δεν τα αποκαλύπτω, συγνώμη

-Δεν νομίζω ότι τα Ρουμάνικα θα σε βοηθήσουν. Το αντίθετο μάλιστα

-Έχω εξαιρετική προσωπική άποψη αλλά οι περισσότεροι θα σου πουνε τα αντίθετα

-Νομίζω ότι όσες έχουν απομείνει εδώ είναι ότι χειρότερο

-Γενικά τα τελευταία χρόνια έχουν πάρει την κάτω βόλτα σε νοοτροπία για μένα, για τους άλλους βελτιώνονται

-Αλλά οι "άλλοι" ούτε γαμήσανε ούτε θα γαμήσουνε ποτέ, μόνο θεωρία

Αυτά.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ήμουν σε μακρόχρονη σχέση με Ρουμάνα.

Ακάποτα όλα, CIM στάνταρ και deepthroat.

Αλλά πράγματι κτητικές και με ισχυρή latino προσωπικότητα.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
-Μέρος δεν λέω τα κονέ μου δεν τα αποκαλύπτω, συγνώμη

-Δεν νομίζω ότι τα Ρουμάνικα θα σε βοηθήσουν. Το αντίθετο μάλιστα

-Έχω εξαιρετική προσωπική άποψη αλλά οι περισσότεροι θα σου πουνε τα αντίθετα

-Νομίζω ότι όσες έχουν απομείνει εδώ είναι ότι χειρότερο

-Γενικά τα τελευταία χρόνια έχουν πάρει την κάτω βόλτα σε νοοτροπία για μένα, για τους άλλους βελτιώνονται

-Αλλά οι "άλλοι" ούτε γαμήσανε ούτε θα γαμήσουνε ποτέ, μόνο θεωρία

Αυτά.

Τυπε οταν μπαινεις σε ενα τετοιο σαιτ η αλληλεγγυη μεταξυ μελων σε θεματα που αφορουν μουνια επιβαλεται αλλιως δεν εχει νοημα

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Τυπε οταν μπαινεις σε ενα τετοιο σαιτ η αλληλεγγυη μεταξυ μελων σε θεματα που αφορουν μουνια επιβαλεται αλλιως δεν εχει νοημα

Μα ακριβώς για αυτό απολογήθηκα. Επειδή εν προκειμένω συνειδητά κάνω αντιδεοντολογική συμπεριφορά. Όχι ότι έχω και τίποτα φοβερό να πω ούτως ή άλλως.
Επαναλαμβάνω, κατ΄εμέ η παροικία παρακμάζει. Συνοπτικά:

-Επαγγελματίες: πουτάνες δεν ξέρω, στιποκωλομπαρούδες/περιστασιακές-βίζιτες πνέουν τα λοίσθια. Οι καλές φύγανε οι κακές σαπίζουν εδώ και όσες τις πήραν τα χρόνια είτε ζουν στην ανωνυμία κάπου στην καλλιθέα είτε βρήκαν κανέναν -ότι χειρότερο ως άνδρα από ΚΑΘΕ άποψη- για να γεροκομήσουνε

-Εποχικές που έρχονταν παλιά λόγο χρήματος: Κατηγορία που περιλαμβάνει νέες γυναίκες έως 25, με πάσης φύσεως επάγγελμα και βρίσκονται στη χώρα λιγότερο από 2 χρόνια: Παίζουν σε ειδικά ρουμάνικα στέκια. Το μπούλο όλες. Για Αγγλία οι καλές, κάποιες για Ιταλία, Γερμανία αλλά και Ρωσία, η συντριπτική όμως πλειοψηφία Ρουμανία.

-ΕλληνοΡουμάνες: Γάματα με κεφαλαία γράμματα. Έχουν Ελληνοποιηθεί όλες. Δεν εργάζονται σε επαγγέλματα μεταναστών με εξαίρεση καφετέριες, μιλάνε άπταιστα ελληνικά, έχουν αμοιγώς Ελληνική νοοτροπία. Ζουν κέντρο, πλατεία αττικής, ν.σμυρνη καλλιθεα και περιξ κυρίως. Δεν συχνάζουν σε στέκια. Θες παρέα και εργασιακό χώρο.

γιατί το λες αυτό?

Αδερφέ τα έχουμε ξαναπεί στο νήμα που είχες κάνει και μας μάθαινες Ρουμάνικα  :grin: Να τα ξαναλέμε;
Κατέθεσε μας εσύ τη μέθοδο σου και το πως θα κάνεις επωφελή χρήση της Ρουμανικής και άμα είναι εγώ ανακαλώ.

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
να συμφυτα με τον παραπανω συναδελφο.τις εζησα και εγω.οντως την ελληνικη νοοτροποια την εχουν βαλει στο πετσι τους.
αλλα και παλι ποτε κανεις ανθρωπος δεν ειναι ιδιος και ποτε δεν ξερεις ποιος ειναι ο ιδανικος για σενα αν δεν τον ζησεις κοντα σου για μεγαλο χρονικο διαστημα..
και ο φιλος που ανοιξε το θεμα  τι κολλημα ειναι αυτο με τις ρουμανες?? μαλλον ακουσε που οι περισσοτερες δουλευουν σε κωλομπαρα και λεει θα πηδιουνται καλα...
ρε μαν η σχεση δεν ειναι κατι που εμπεριεχει μονο το σεξ..ειναι και η συννενοηση που θα εχεις με τη γκομενα.μπορει να σοπυ ''κατσει'' καλυτερα μια ρωσσιδα,η μια ουκρανιδα,...η μια ιταλιδα..

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
να συμφυτα με τον παραπανω συναδελφο.τις εζησα και εγω.οντως την ελληνικη νοοτροποια την εχουν βαλει στο πετσι τους.
αλλα και παλι ποτε κανεις ανθρωπος δεν ειναι ιδιος και ποτε δεν ξερεις ποιος ειναι ο ιδανικος για σενα αν δεν τον ζησεις κοντα σου για μεγαλο χρονικο διαστημα..
και ο φιλος που ανοιξε το θεμα  τι κολλημα ειναι αυτο με τις ρουμανες?? μαλλον ακουσε που οι περισσοτερες δουλευουν σε κωλομπαρα και λεει θα πηδιουνται καλα...
ρε μαν η σχεση δεν ειναι κατι που εμπεριεχει μονο το σεξ..ειναι και η συννενοηση που θα εχεις με τη γκομενα.μπορει να σοπυ ''κατσει'' καλυτερα μια ρωσσιδα,η μια ουκρανιδα,...η μια ιταλιδα..
  Σωστός

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom