gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.333
- Πόντοι
- 1.720
οι ρουμανες λενε τις μολδαβες πουτανες ..αυτό εχώ ακούσει κι από άλλους :S
κι οι Μολδαβές έτσι είναι;
οι ρουμανες λενε τις μολδαβες πουτανες ..αυτό εχώ ακούσει κι από άλλους :S
κι οι Μολδαβές έτσι είναι;
Έχει κανεί κανείς σας σχέση με Ρουμάνα κι αν ναι πως ήτανε;
Έχω φίλο που τα φτιαξε με Βουλγάρα από μπαράκι και έφυγε μαζί της Βουλγαρία και ζει ευτυχισμένος εκεί
Άλλον που είναι παντρεμένος εδώ Ελλάδα με Ρωσίδα με παιδί (δικό της)
Άλλον που συζεί με Γεωργιανή
Και είναι όλοι τους ευτυχισμένοι
Σκέφτομαι να τα μπλέξω με κανά Ρουμανίδιο, μιας και ξέρω και τη γλώσσα και τους γουστάρω και σαν λαό γενικά, αλλά στις σχέσεις τους πως είναι; Αν είναι να μας βγάζουν το λάδι...
δεν το λενεΠολλοί λένε τύπε πως Ρουμάνος/α δεν είναι εθνικότητα
είναι επάγγελμα!
δεν ειναικαλες στο χαρακτηρα ειναι οι αφρικανες!
καυλιαρες οι ρουμανες!
ανοιχτομυαλες οι αυστραλεζες κ οι αμερικανες!
οι ελληνιδες τι ειναι??????
Σκέφτομαι να τα μπλέξω με κανά Ρουμανίδιο, μιας και ξέρω και τη γλώσσα και τους γουστάρω και σαν λαό γενικά, αλλά στις σχέσεις τους πως είναι; Αν είναι να μας βγάζουν το λάδι...
παντως εγω που πρωτοπηγα τα χριστουγεννα ρουμανια να σου πω οτι ειναι πολυ ωραια χωρα..
θα σ αρεσει πολυ πιστευω..
εαν εξαιρεσεις την καθημερινη ομιχλη..
Ρε τυπε για μουνια ρωταει οχι για τον καιρο και τα αξιοθεατα :S
ουτε εγω μιλησα για αξιοθεατα..
η χωρα δεν εχει μονο τα ντουβαρια..
Μάγκες ξέρετε κανά μαγαζί με μπόλικες Ρουμάνες;
Ήταν ένα στη Χαμοστέρνας (club2000 αν θυμάμαι καλά) που ήταν γεμάτο τέτοιες
Έχω λίγο καιρό μαθαίνω Ρουμάνικα (για άσχετο με το παιχνίδι λόγο) και σκέφτομαι να παίξω λίγο μπαλίτσα με καμιά κορασίδα της εθνικότητας, γιατί τις γουστάρω και σαν γυναίκες. Γενικά τι ράτσα είναι; Έχει κανείς εμπειρία από προχωρημένη φάση με Ρουμανίδιο;
-Δεν νομίζω ότι τα Ρουμάνικα θα σε βοηθήσουν. Το αντίθετο μάλιστα
-Μέρος δεν λέω τα κονέ μου δεν τα αποκαλύπτω, συγνώμη
-Δεν νομίζω ότι τα Ρουμάνικα θα σε βοηθήσουν. Το αντίθετο μάλιστα
-Έχω εξαιρετική προσωπική άποψη αλλά οι περισσότεροι θα σου πουνε τα αντίθετα
-Νομίζω ότι όσες έχουν απομείνει εδώ είναι ότι χειρότερο
-Γενικά τα τελευταία χρόνια έχουν πάρει την κάτω βόλτα σε νοοτροπία για μένα, για τους άλλους βελτιώνονται
-Αλλά οι "άλλοι" ούτε γαμήσανε ούτε θα γαμήσουνε ποτέ, μόνο θεωρία
Αυτά.
Τυπε οταν μπαινεις σε ενα τετοιο σαιτ η αλληλεγγυη μεταξυ μελων σε θεματα που αφορουν μουνια επιβαλεται αλλιως δεν εχει νοημα
γιατί το λες αυτό?
Σωστόςνα συμφυτα με τον παραπανω συναδελφο.τις εζησα και εγω.οντως την ελληνικη νοοτροποια την εχουν βαλει στο πετσι τους.
αλλα και παλι ποτε κανεις ανθρωπος δεν ειναι ιδιος και ποτε δεν ξερεις ποιος ειναι ο ιδανικος για σενα αν δεν τον ζησεις κοντα σου για μεγαλο χρονικο διαστημα..
και ο φιλος που ανοιξε το θεμα τι κολλημα ειναι αυτο με τις ρουμανες?? μαλλον ακουσε που οι περισσοτερες δουλευουν σε κωλομπαρα και λεει θα πηδιουνται καλα...
ρε μαν η σχεση δεν ειναι κατι που εμπεριεχει μονο το σεξ..ειναι και η συννενοηση που θα εχεις με τη γκομενα.μπορει να σοπυ ''κατσει'' καλυτερα μια ρωσσιδα,η μια ουκρανιδα,...η μια ιταλιδα..